Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

Myytävät asunnot Tosmurissa

Myytävät asunnot Tosmurissa – Alanyassa

Tosmur on kaupunginosa Alanyassa ja yksi kaupungin suosituimmista alueista. Se on noin 7 km päässä Alanyan keskustasta itään. Pääasuinalue on lähellä merta, joten on ihanteellista sijoittaa myytävät asunnot Tosmurissa.

Kuuluisa Dim River (Dim Çay) kulkee Tosmurin ja Kestelin välillä. Tuhannet ihmiset Alanyassa käyvät Dim Çayssa vilvoittelemassa kesähelteillä. Kun sää on lähes 40 astetta, voit hypätä piristävän viileään veteen virkistämään itseäsi. Monet ravintolat joen varrella tarjoavat aamiaista, brunssia, lounasta ja illallista. Nauti herkullisesta jokitaimenesta roikuttaessasi jalkojasi viileässä vedessä. myytävät asunnot Tosmurissa on korkealla ulkomaisten sijoittajien listalla.

Yleensä Tosmurissa myytävät huoneistot on kerrostaloissa. Komplekseissa on ylelliset tilat, joten se on suosittu paikka kakkos asunnon ostajille, jotka sijoittaa asuntoon Tosmurissa.

Tosmurissa on myös pieni keskusta, josta löydät kauppoja ja ravintoloita.  Kerran viikossa siellä on markkinat, josta voit ostaa tuoreita hedelmiä ja vihanneksia. Oban keskusta on kävelymatkan päässä.

Alueella on ihania nähtävyyksiä, kuten Dim-tippukiviluolat ja Dim-pato. Jos pidät luonnosta ja olet hyvä pyöräilijä, voit pyöräillä Tosmurista Dim-padolle.

Verkkosivustollamme on useita asunnot myytävänä Tosmurissa.

Tarkista saatavuus ja hinnat ja ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää. Jos et löydä kriteerisi täyttävää asuntoa, voimme etsiä vaihtoehtoja, joita ei ole verkkosivustollamme.

Saadaksesi lisätietoa, ota meihin yhteyttä WhatsAppilla numeroon +90 532 777 4 777 tai mihin tahansa kiinteistönvälittäjään verkkosivustollamme. Otamme sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä haluamallasi kielellä tai äidinkielelläsi. Olemme varmoja, että löydämme sinulle sopivan asunnon Tosmurista.

Lue lisää
4 Properties
Sort by:

Compare listings

Compare