Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

TIETOA IDEAL ESTATESTA

Tietoa Ideal Estatesta

Haluamme antaa Tietoa Ideal Estatesta, jossa asunnot ovat ensisijainen painopisteemme ja osaamisalueemme. Olemme erikoistuneet ylläpitämään laajaa tietokantaa, jossa huoneistot sijaitsevat eri paikoissa Alanyassa, Turkissa.

Meillä on poikkeuksellinen kiinteistö osaaminen ja kokemus, jonka avulla pystymme analysoimaan kiinteistö markkinoita, sen olosuhteita ja sitä kautta niiden vaihteluja.

Ideal Estates ei ole sidottu tavanomaisiin asunnon -osto, -myynti, -vuokraus tai kiinteistön hoitoon liittyviin rajoituksiin. Vaihtoehtoisesti löydämme aina uusia ja innovatiivisia tapoja vastata asiakkaidemme tarpeisiin. Siksi meistä on tullut Alanyan alueen kiinteistöalan johtaja. Myöhemmin olemme rakentaneet vankan perustan asiakkaille ja kumppanuuksille tässä yhteisössä ammattitaidolla, yksityiskohtiin huomioimalla ja sitoutumalla asettamaan aina asiakkaan tarpeet etusijalle.

Jokainen Yrityksemme jäsen on korkeasti koulutettu kiinteistö alan ammattilainen. Meillä on kattava Alanyan markkinatilanne tuntemus. Seuraamme kehittyviä kiinteistö markkina trendejä, joiden avulla pystymme tarjoamaan asuntojen tarkimmat markkina-arvot ja siten ennakoimaan tulevaisuuden kehitystrendejä kiinteistö sijoitusten suorituskyvyssä muihin verrattuna.

Maine ja edustus

Tarjoamme asiakkaillemme erinomaisen edustuksen kaikissa asioissa. Lisäksi käytämme kaikkia tarvittavia ennakoivia markkinointi- ja välitystekniikoita navigoidaksemme nykypäivän haastavassa kiinteistö ympäristössä.

Yksi IDEAL Estatesin pääpiirteistä on se, että analysoimme lakien, kaavoitusmääräysten ja ympäristömääräysten muutosten vaikutuksia.

Yrityksemme on rakentanut maineensa myös taloudelliselle vahvuudelle, kyvylle reagoida nopeasti markkinoiden mahdollisuuksiin ja erinomaiseen suoritushistoriaan asiakkaidemme puolesta.

Jokaisessa kaupassa esittelemme luovia ratkaisuja vahvojen kiinteistö periaatteiden loogisella käytöllä.

Se, miksi asunnon ostajat valitsevat Ideal Estatesin, riippuu myös sitoutumisestamme, reagoivuudestamme, kunnioittavuudestamme ja läheisestä työskentelystä asiakkaidemme kanssa heidän yksilöllisten tarpeidensa tunnistamiseksi. Nämä ominaisuudet ovat viime kädessä tehneet sen, että olemme Alanyan suosituin kiinteistönvälitys toimisto.  

Miten toimimme?

Tiimimme vierailee kaikissa huoneistoissa varmistaakseen, että ne ovat hyvässä kunnossa ja täyttävät korkeat vaatimukset. Tarkastamme myös sijainnin ja varmistamme, että asunto on täydellisessä katseltavassa olevassa kunnossa ennen näyttämistä asiakkaille.

Varmistamme, että teemme asianmukaisen due diligence -asunto tarkastuksen tutkimalla ja tarkistamalla kaikkien vaadittujen lupien, asiakirjojen ja kunkin huoneiston tietojen oikeellisuuden.

Varmistamme, että Asiakkaiden tarpeet ovat meille ennen kaikkea etusijalla. Siksi jokaista portfoliota käsitellään erittäin yksityiskohtaisesti, jotta varmistetaan sopivuus ja kohtuuhintaisuus asiakkaalle. Erityisesti analysoimme tarkasti, rationalisoimme, näytämme ja välitämme kiinteistö ratkaisujemme kaikki todelliset kustannustulokset.

Olemme rehellisiä, ystävällisiä, joustavia, itsevarmoja, kurinalaisia, ammattitaitoisia ja pyrimme jatkuvasti huippuosaamiseen.

Miksi asunnon ostajat valitsevat Ideal Estatesin?
Haaveiletko asunnon ostosta Alanyasta?

Vain sinä voit määritellä täydellisen kotisi ja sinulla on markkinoilla monia vaihtoehtoja asunnon ostamiseen, mutta mikä niistä sopii sinulle?

Jos etsit nopeutta, mukavuutta ja myös varmuutta, IDEAL estates on oikea vaihtoehto sinulle. Asiantuntevat neuvottelutaidot ovat yksi tärkeimmistä eduista, joihin voit luottaa. 

Vain Ideal Estatesin ammattitaitoinen henkilökunta on koko ajan suorassa yhteydessä asiakkaisiin. Opetamme ja koulutamme “harjoittelijamme” saavuttamaan saman ammattitaidon tiimityöllä ja yhteistyöllä. 

Ammattitaitoiset ja monikieliset agenttimme opastavat sinua valitsemaan sinulle parhaiten sopivan asunnon kattavasta nykyisestä kiinteistö portfoliostamme. Suhteemme asiakkaidemme kanssa pyörii asiakaskokemuksen ja tyytyväisyyden ympärillä, jotka ovat kaiken toimintamme kulmakivi. Kuuntelemme, tarkkailemme ja vastaamme ennakoivasti tarpeitasi ja vaatimuksiasi, se on IDEAL ESTATESin ero.

Kiinteistö agenteillamme on monen vuoden kokemus asunto markkinoilta.

Tiimimme noudattaa  Markkinointi strategioita yhdistettynä asianmukaiseen hinnoitteluun.

Ideal Estatesin ominaisuudet, jotka saavat ostajat valitsemaan meidät;
 • Ostajan sovitus. Olemme ahkeria analyytikoita, jotka seuraavat markkinoiden kehitystä, tuntevat alueen ja osaavat tunnistaa asiakkaillemme parhaat mahdollisuudet.
 • Olemme sitoutuneet tekemään asunnon ostoprosessista nautinnollisen ja vaivattoman kokemuksen.
 • Teemme yhteistyötä lainan tarjoajien kanssa, joilla on erinomaiset ehdot ja korot ja jotka voivat tarjota sinulle erilaisia vertailu- ja valintavaihtoehtoja.
 • Autamme sinua kaikissa asunnon ostamiseen Alanyasta liittyvissä asioissa.
 • Tarjoamme sinulle parempaa myynti- ja huoltopalvelua. Olemme täällä opastamassa sinua matkan jokaisessa vaiheessa.
 • Jos haluat että huoneisto remontoidaan tai kunnostetaan, teemme yhteistyötä vuosien kokemuksen omaavien sisustussuunnittelijoiden kanssa.
 • Tiimimme noudattaa lähestymistavassaan markkinointistrategioita ja asianmukaista hinnoittelua.
 • Ideal Estates voi neuvoa sinua kiinteistö sijoituksessa ja parhaan ajankohdan toteuttaa kauppa.
 • Meillä on huoneistoja useassa eri paikassa suoraan myyjiltä.
 • Ideal Estates varmistaa sopimusten onnistumisen. Työskentelemme 24/7 ja olemme aina valmiita auttamaan sinua oikeaan aikaan.
 • Tekniikka – ostajan sovittaminen

Suosituksia

Compare listings

Compare