Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

OSTAJAN OPAS

1K5M lähestymistapa kiinteistöihin

1K5M lähestymistapa kiinteistöihin

Lähestymistapa kiinteistöihin Turkissa vastaa kysymyksiisi; Kuka, missä, miksi, mitä, milloin ja miten ostaa asunto Turkista.

Kuka voi ostaa asunnon Turkista? Ensimmäinen lähestymistapa kiinteistöihin 
 • Vain presidentin asetuksella määrättyjen maiden kansalaiset voivat hankkia kiinteistöjä ja rajoitettuja REM-oikeuksia maassamme.
 • Ulkomaisten luonnollisten henkilöiden ja oikeushenkilöiden kiinteistön ja oikeuksien hankkimisen lailliset perusteet. Maassamme ne on lueteltu kiinteistörekisterilain nro 2644 artikloissa 35 ja 36. Näihin oikeuksiin liittyy lakisääteisiä rajoituksia.
 • Maamme lakien mukaan perustetut yhtiöt, joiden osakkeenomistajina ovat ulkomaiset luonnolliset henkilöt, ulkomaiset yritykset tai kauppayhtiöt. Nämä kaikki ovat "ulkomaisen pääoman yrityksiä". He voivat hankkia toimintaansa soveltuvia kiinteistöjä ja rajoitettuja oikeuksia, joista ulkomaiset luonnolliset henkilöt, yritykset tai yhtiöt omistavat vähintään 50 %. Tai joihin edellä mainituilla ulkomaisilla henkilöillä on oikeus nimittää johtajat, vaikka he omistaisivat vähemmän kuin 50 prosenttia osakkeista, on saatava kuvernöörien lupa.
 • Omien maansa lakien mukaisesti perustetut kauppayhtiöt voivat hankkia kiinteistöjä ja rajoitettuja oikeuksia REM:stä. Tämä voi tapahtua vain, jos sovellettavissa laeissa on erityismääräyksiä. Muut oikeushenkilöt tai yhteisöt kuin tällaiset kauppayhtiöt eivät saa hankkia kiinteistöjä eivätkä niille saa luoda rajoitettuja esineoikeuksia.
Missä et voi ostaa asunnon Turkista? (Lakirajoitukset)
 • Jos hankittava kiinteistö on "erityisturvavyöhykkeellä", vaaditaan lupa sen alueen kuvernööriltä, jossa kiinteistö sijaitsee.
 • Sotilaskielto- ja turvavyöhykkeellä sijaitsevat kiinteistöt on merkitty rekisteriin ja kiinteistövirastot antavat asiaankuuluvat tiedot.
 • Sotilaskielto- ja turvavyöhykkeellä sijaitsevat kiinteistöt on merkitty kiinteistörekisteriin 81 kaupungissa.
 • Ulkomaalaistaustaisen luonnollisen henkilön koko maassa omistamien kiinteistöjen kokonaispinta-ala on enintään kolmekymmentä hehtaaria.
 • Ulkomaalaisten luonnollisten henkilöiden hankkimien kiinteistöjen kokonaispinta-ala voi olla enintään kymmenen prosenttia alueesta, jolla yksityisomistus on sallittu.
 • Ulkomaista alkuperää olevien luonnollisten henkilöiden ja ulkomaille sijoittautuneiden yhtiöiden on toimitettava se asianomaisen ministeriön hyväksyttäväksi kahden vuoden kuluessa ostamasta rakentamattomasta maasta, johon aikoo rakentaa.
 • Kiinteistöt, jotka on hankittu sovellettavien lakien ja säännösten vastaisesti ja jotka on todettu olevan ministeriön ja hallinnon määrittämän hankintatarkoituksen vastaisessa käytössä, ovat takavarikoitavia. Myös kiinteistöhankkeisiin, joista ei ole tehty määräajassa hakemuksia asianomaiselle ministeriölle tai joiden hankkeita ei toteuteta määräajassa, on määrättävä luopumisesta. (Yksityiskohtaiset tiedot, kiertokirje nro 2013/15, www.tkgm.gov.tr)
Miksi sinun pitäisi ostaa asunto Turkista? (Syyt)
 • Etsitpä sitten vakituista asuntoa tai loma-asuntoa, Turkki on loistava sijoituspaikka ulkomaalaisille.
 • Turkin talous on yksi maailman vahvimmista. Kiinteistömarkkinat ja sen edut kasvavat nykyään nopeammin kuin koskaan.
 • Kiinteistöjen hinnat Turkissa ovat edelleen erittäin edullisia ja se tarjoaa laajan valikoiman kiinteistöjä kaikenlaiseen budjettiin.
 • Parempi laatu kuin vastaavat kiinteistöt kilpailevissa maissa.
 • Helppo ostoprosessi, alhaiset kiinteistöverot ja parempi sijoitetun pääoman tuotto.
 • Turkin sijainti, ilmasto, upea luonto, kultaiset rannat, historialliset kohteet ja herkullinen keittiö.
 • Upean historiansa, kulttuurinsa, luontonsa ja ilmastonsa ansiosta Turkki on aina ollut vieraillemme haluttu lomakohde vuosien ajan. 
 • Nämä terveen ja onnellisen elämän ominaisuudet ovat nyt tärkeämpiä kuin koskaan tänä aikana, jolloin navigoidaan turvallisesti maailmanlaajuisen pandemian läpi.
 • Vieraanvaraisuus on yksi turkkilaisen kulttuurin merkittävimmistä piirteistä, koska vieraita pidetään "Jumalan lahjoina".
Millaisen asunnon voit ostaa Turkista?
 • Kylätaloista ja huviloista asuntoihin ulkomaalaiset voivat ostaa Turkista haluamansa kiinteistön lain sallimissa rajoissa.
 • Asuinkiinteistöt myytävänä Alanyassa, Turkissa: Määritellään mitä tahansa asumiseen käytettävää kiinteistöä. Esimerkkejä ovat omakotitalot, asunnot, osuuskunnat, kaksikerroksiset huoneistot ja rivitalot.
 • Maa, tontti myytävänä Alanyassa, Turkissa: Ulkomaalaiset luonnolliset henkilöt voivat ostaa mitä tahansa maata alueilta, joilla yksityisen kiinteistön ostaminen on sallittua. Vakiintuneena yrityksenä meillä on vahva verkosto etsiä ja löytää erilaisia vaihtoehtoja sijoittajillemme. Voit mieluummin ostaa maata ja rakentaa unelmiesi huvilan tai kehittää sijoitussalkkuasi. Vaihtoehdot ovat rajattomat ja olemme täällä asiantuntemuksemme kanssa, jotta voimme varmistaa, että saat tarpeisiisi parhaiten sopivan.
 • Liikekiinteistö myytävänä Alanyassa, Turkissa: Kaikki kiinteistöt, joita käytetään yksinomaan liiketoiminta tarkoituksiin. Kuten kerrostalot, huoltoasemat, ruokakaupat, hotellit, toimistot, ravintolat, ostoskeskukset ja kaupat. Olemme erittäin kokeneita kiinteistöalan konsultteina ja opastamme sinua tekemään oikean päätöksen.
Milloin kannattaa ostaa asunto Turkista? (Ajoitus)

Etsitpä sitten asuntoa loma- tai vuokrasijoitusta varten, sinulla on aina sama kysymys? "Milloin on paras aika ostaa kiinteistö Turkista?". Vaikka emme olisikaan sijoitusammattilaisia, keskitymme aina taloustietoihin ja kiinteistö ilmoituksiin. Joskus haluamasi asunto ylittää budjettisi ja joskus löydät juuri budjettiisi sopivan kiinteistön. Ajoitus on ratkaisevan tärkeää pysyäkseen markkinoiden laajan liikevaihdon tahdissa. Milloin kannattaa ostaa kiinteistö Turkista? 

 • Kiinteistökausi avautuu keväällä!

  Tilastot eivät valehtele. Maailmanlaajuisesti kerättyjen kiinteistötietojen mukaan kausi alkaa keväällä. Kiinteistönvälittäjät kokevat kiireisimpiä ajanjaksojaan näinä kuukausina. Kun sää on lämpimin, kannattaa tarttua tähän tilaisuuteen, kun koulut ovat kesälomalla. Tietysti asunnon ostamisessa kiinteistökauden aikana on tiettyjä etuja ja haittoja. Olemme listanneet nämä alle auttaaksemme sinua määrittämään sinulle parhaan ajan.

 • Etu: Myynnissä olevien kiinteistöjen määrä on laaja!

  Et ehkä usko sitä, mutta kiinteistö ilmoitukset lisääntyvät jatkuvasti maaliskuun loppua ja huhtikuun alkua kohti. Miksi näin tapahtuu? Selvin syy on se, että sää ei ole kuuma eikä kylmä keväällä. Joten on paljon helpompi käydä Turkissa ostamassa asunto, useimmat myyjät odottavat kevättä juuri tästä syystä.

 • Haittapuoli: Kilpailu!

  Kyllä, monet talot ovat myynnissä kiinteistökaudella, mutta kukaan ei halua ostaa niitä. Kuten sinä, monet kausia odottavat ostajat ovat mahdollisia kilpailijoita suosikkikohteistasi. Luonnollisesti tämä voi aiheuttaa hintojen nousua. Siksi talvella halvempien asuntojen hinta alkaa nousta keväällä.

 • Etu: Kesäkuukaudet on täydellinen aika muuttaa sisään.

  Asuntoon muuttaminen on stressaavaa. Varsinkin jos on sadetta ja mutaa; tämä stressi moninkertaistuu. Koulujen lomalla ja sään salliessa liikkuminen on paljon helpompaa. Siksi löytääksesi unelmiesi talon, sinun tulee pitää silmällä osoitetta http://www.idealestates.com/. Osta kotisi kevään kuukausina, ennen kesää.

 • Haittapuoli: Älä tee väärää päätöstä ajattelemalla, että kausi jää väliin!

  Jos sinulla on pakkomielle: "Sinun tulee ostaa asunto ennen koulujen sulkemista", tämä voi olla stressaavaa, ja voit tehdä väärän päätöksen kiirehtimällä. Joten älä panikoi. IDEAL Estates on yhdistänyt tuhansia ihmisiä ja heidän unelmakodin ja me voimme tehdä saman puolestasi. IDEAL Estates on aina mukanasi vuodenajasta riippumatta!

Miten voit ostaa asunto Turkista?
 
 • Ensinnäkin, tutki välittäjät perusteellisesti varmistaaksesi, että he ovat hyvämaineisia ja virallisia. Kuten on ollut tapauksia, joissa luvattomat välittäjät ovat yrittäneet myydä koteja ulkomaalaisille. Kun olet vahvistanut heidän laillisuuden ja tarkistanut välittäjät vertaisarviointien avulla, tarkasta heidän verkkosivustonsa ja toimistonsa osoite. Ota sitten yhteyttä ja kerro budjettisi ja vaatimuksesi, sillä heillä voi olla enemmän huoneistoja myytävänä kuin mitä he ilmoittavat.
 • Turkin kodeissa on kolme vaatimusta: ensinnäkin on oltava "tapu", joka on omistusoikeus, "imar", joka on rakennuslupa, ja "iskan", joka on asumislupatodistus. 
 • On erittäin suositeltavaa tarkistaa kiinteistö kaupparekisteritoimistosta (Tapu Dairesi) varmistaaksesi, että kiinteistön osto on laillinen. Kiinteistörekisteritoimisto voi vahvistaa, onko tapuun liittyviä sakkoja tai velkoja. Kuten "ipotek", joka on panttioikeus (kiinnitys) asuntoon, josta olisit vastuussa, jos ostaisit sen. 
 • Varmista uusissa rakennuksissa, että omistuskirjan nimi on siirtynyt urakoitsijalle (jos hän on myyjä) eikä maanomistajalle. Älä luovu varoista; maksa kiinteistö kokonaisuudessaan vasta sen jälkeen, kun asiakirja eli tapu on virallisesti siirretty sinun nimiisi. 
 • "Iskan", asumislupatodistus, todistaa, että koti on asuttavassa kunnossa ja rakennettu vaadittujen standardien ja maanjäristysmääräysten mukaisesti. Asumislupatodistus mahdollistaa lainan saamisen tai kiinnityksen asettamisen kiinteistöön. Ja se on merkitty asiakirjaan merkitsemällä ruutuun "kat mülkiyeti", joka tarkoittaa kiinteistön omistusta. Jos "kat irtifakı" -ruutu on valittuna, se tarkoittaa rakennuksen omistusta, joka ei ole vielä asumiskelpoinen.
On useita vaatimuksia ulkomaalaisille ostaa kiinteistö Turkista
 • Jos ulkomaalaiset ostavat kiinteistön itsenäisesti, he tarvitsevat ulkomaisen henkilötunnuksen (yabancı kimlik numarası) ja kääntäjän sekä notaarin vahvistamat käännökset passeistaan. Mutta on myös mahdollista antaa valtakirja ohittaen kaksi ensimmäistä vaatimusta. 
 • Voi myös olla se harvinainen tilanne, että sotilastukikohtien tai strategisten paikkojen läheisyyden vuoksi saattaa olla tarpeen suorittaa sotilaallinen selvitys, joka voi kestää jopa kuukauden. 
 • Myös ulkomaalaiset, jotka aikovat ostaa maata, on rajoitettu 30 hehtaariin, ja muistakaa, että täällä Turkissa on tiukat määräykset maan rakentamiselle.
 • YourKeyTurkey on Turkin ympäristöministeriön ja kaupunkisuunnittelun pääosaston kiinteistörekisteriviraston laatima upean informatiivinen verkkosivusto ulkomaisille kiinteistön ostajille. Tarkista se osoitteessa www.yourkeyturkey.gov.tr.

Compare listings

Compare