Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

OSTAJAN OPAS

Kiinteistösijoitus Turkissa

KIINTEISTÖSIJOITUS TURKISSA

Turkin nousujohteinen taloudellinen suorituskyky johtuu seuraavista asioista; nuori väestö, ammattitaitoinen työvoima, liberaali ja uudistusmielinen investointiympäristö, kehittynyt infrastruktuuri, edullinen maantieteellinen sijainti, alhaiset verokannat, kannustimet ja suuret kotimarkkinat. Vuodesta 1996 lähtien EU:n tulliliitto on tarjonnut merkittäviä mahdollisuuksia ulkomaisille sijoittajille. Ulkomaalaisten eri kansallisten kiinteistösijoitus Turkissa on johtunut kaikista näistä monista eri tekijöistä.

Lisäksi viime vuosikymmenen talousuudistukset tekivät Turkkiin sijoittamisesta edullisempaa. Ulkomaisten sijoittajien houkuttelemiseksi on luotu sopiva infrastruktuuri. Samat oikeudet ja määräykset ulkomaisille ja kotimaisille sijoittajille tarjoaa turvallisen ympäristön ulkomaisille kiinteistösijoituksille Turkissa.

Useimpien byrokraattisten esteiden poistamisen, verotusjärjestelmän parantamisen, voitonsiirron joustavuuden ja onnistuneen yksityistämisohjelman ansiosta Turkista on tullut yksi maailman johtavista sijoituskeskuksista.

Sinulla on paljon vaihtoehtoja kiinteistösijoittamiseen. Voit ostaa yksittäisen asunnon, vuokrata sen ja kerätä kuukausivuokraa samalla kun odotat sen arvon nousevan niin korkealle, että saat suuren voiton myydessäsi. Voit myös ansaita rahaa ostamalla liikekiinteistöjä samalla tavalla kuin sijoittamalla asuinkiinteistöihin. Tai voit ostaa maata ja kehittää sitä. Kaikki nämä vaihtoehdot ovat käytettävissäsi, kun harkitset kiinteistösijoitusta Turkkiin.

1K5M:n strategia kiinteistösijoittamisessa Turkissa

Kun sijoitat kiinteistöön Turkissa, on kyse rationaalisesta päätöksenteosta:

Kiinteistöjen hinnat määräytyvät paikallisten ”kiinteistövertailujen” perusteella. Esimerkiksi pankkien asiantuntijat ja arvioijat pitävät katuosoitetta ja postinumeroa ainoana todellisena vakuutena. Kiinteistökonsultit tekevät kiinteistösijoitussitoumuksensa yksinomaan näiden arviointitietojen perusteella.

Sijoitusrahojen tuoton takaamiseksi vaaditaan kuitenkin enemmän kuin välittäjien ja pankkiirien mantroja.  

Onnistuneen kiinteistökaupan ydin edellyttää tietoisuutta viidestä perusasiasta: Kuka, Mitä, Missä, Milloin, Miten ja Miksi?

Kurillinen ja jäsennelty lähestymistapa kiinteistöasioihin on menestyksemme ja sinun menestyksesi kulmakivi.

Onko sinulla tekninen asiantuntemus ymmärtääksesi korkeimman ja parhaan tulojen käytön, vertailukelpoisen myynnin, kustannukset ja täydellisen arvoanalyysin? Ilman tätä asiantuntemusta et ole sijoittaja. Onko sinulla tarpeeksi tietoa kiinteistösijoittamisesta? Oletko sinä se "KUKA" tekemään oikean päätöksen? Are you the "WHO" to make the right decision?

Mitä rahoitussopimukseen pääseminen vaatii? Tarvitset taidot tehdä mielekästä talousanalyysiä ja sitä tukevia laskelmia. Yksinkertaisesti "ajattelu"; Rahat ovat aina olemassa lupaavaksi katsomaasi mahdollisuuteen, ei koskaan riitä varmistamaan hankintaa, edes lyhytaikaisten optioiden perusteella.

Oletko tulossa nousevaan, vakaaseen tai laskevaan markkinaympäristöön? Yksinkertaisesti sanottuna sijoituksesi sijainti ja markkinatilanne kyseisellä alueella. Pienet sijainnin muutokset voivat aiheuttaa tuhansien dollarien arvoisen arvon ja voiton eron. Ja on tärkeää valita viisaasti, koska sitä on mahdotonta kääntää!

Vain koska olet "valmis" tekemään sopimuksen, onko oikea aika sitoutua sijoitukseen? Kiinteistömenestys on kyse ajoituksesta. Jos ajoitus on poissa, onnistumisen mahdollisuutesi ovat alhaiset. Oletko tehnyt tutkimusta vaihtoehtoisista sijoituksista ja käyttänyt vertailuyksiköitä? Ovatko mahdolliset tulo- ja poistumiskalenterisi realistisia vai vain toiveikkaita ajatuksia?

MIKSI Turkki ?

Onko sinulla tarkka ja merkittävä syy harkitsemallesi sijoitukselle? Oletko ostamassa asuntoa yksityiskäyttöön tai odotettavissa olevaa tuloa varten? Syy MIKSI 1K5M:n sijoitusstrategiassa on luultavasti yksi tärkeimmistä. Oletko tunnistanut kaikki mahdolliset tuloedut (kassavirta, veroedut, lainojen lyhennykset ja pääoman arvonnousu) ja punninnut niitä pahimman mahdollisen skenaarion lopputulokseen nähden? Oletko muotoillut tietyt sijoituskriteerit ja sitten noudattanut niitä?

Järkevien päätösten tekeminen on kaikkien onnistuneiden kiinteistösijoitusten perusta. Tässä tulee esille kokenut ammattilainen, joka tuntee henkilökohtaisesti ja ammatillisesti pienet ja suuret projektit ja joka osaa ohjata asiakkaita, kumppaneita ja sijoittajia häiritsevien esteiden läpi. Työmme johtavien ja sijoittaja-asiakkaiden kanssa alkaa laatimalla luettelo erityisistä kriteereistä, mukaan lukien pääomavaatimukset, kassavirtatiedot, kohtuulliset tuotto-odotukset, 360 asteen riskiarvioinnit ja täydelliset toiminnalliset vaatimukset.

 

Viimeinen asia, jonka kukaan haluaa missä tahansa prosessin vaiheessa, on usein "yllätys" odottamattomista arvioinneista, terveyteen ja turvallisuuteen liittyvistä ongelmista tai riittämättömistä varauksista, jotka äkillisesti juuttuvat. Jokaisella, joka sijoittaa tai spekuloi kiinteistöihin, on rajansa, ja vain hyväksymällä ne voit toivoa saavuttavasi kannattavan tavoitteen.

Kiinteistöasioissa ensimmäinen asia, jonka teemme asiakkaidemme hyväksi, on harkita huolellisesti ja taloudellinen kurinalaisuus kaikissa tarjouksissa. Asiakkaidemme ohella emme koskaan unohda kaikkia henkilökohtaisia, taloudellisia ja markkinoiden todellisuutta tai sitä, että asiakkaamme vakuus on sisällytetty näihin laina-asiakirjoihin, koska ne ohjaavat heitä jäsennellyn päätöksentekoprosessin läpi.

 

Kiinteistöjä ei voi kadottaa tai varastaa, eikä sitä saa viedä pois. Maalaisjärjellä ostettu, kokonaan maksettu ja kohtuullisella huolella hoidettu se on maailman turvallisin sijoitus.” – Franklin D. Roosevelt, Yhdysvaltain presidentti

 

Compare listings

Compare