Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

MEIDÄN TIIMI

Perusperiaatteet, joilla Tiimi toimii;

  • Totuudenmukaisuus ja läpinäkyvyys – Emme koskaan vääristä totuutta saavuttaaksemme myyntituloksia. Kuten sir Walter Scott sanoi: ”Voi, kuinka sotkuisen verkon me kudomme, kun harjoittelemme pettämistä!”. Totuudenmukaisuus on tärkeä meille yksilöinä ja koko yhteiskunnalle. Totuus luo sosiaalisia siteitä, minkä vuoksi Tiimi noudattaa kiinteistöjämme kuvaillessa ja esitellessämme totuuden ja läpinäkyvyys periaatteita kaikessa, mitä tiimimme tietää myymistämme kiinteistöistä.
  • Vastuullisuus Varmistamme, että koko tiimi jäsenistöllä on täysi vastuullisuus kaikista vastuistaan, ottavat vastuun tehtävistään ja vastaavat kaikkiin asiakkaiden kyselyihin ja tarpeisiin nopeasti ja ammattimaisesti. 
  • Ymmärtäminen Asiakkaan tarpeiden ymmärtäminen on yksi asiakaspalvelumme kriittisimmistä osista. Tiimi pystyy antamaan ehdotuksia asiakkaillemme kuuntelemalla, tarkkailemalla ja toimimalla asiakkaiden vaatimusten ja tarpeiden mukaan.
  • Ammattimaisuus –  Tiimi ammattilaisemme on koulutettu erilaisiin koulutusmoduuleihin. Ammattimaisuus varmistaa asiakkaiden sataprosenttisen asiakastyytyväisyyden sijoituksiinsa.
  • Tiimi työ – Tiimityö, yhteistyö ja johtajuus ovat olennaisia kaikissa liiketoiminnoissa, minkä vuoksi varmistamme, että tiimillämme ja kumppaneillamme on ”täydellinen” asenne työskennellä yhdessä tiiminä, jolla on periaatteet.

Tiimi -kyky

IDEAL Estates omaa laajan kokemuksen kun on kyse kiinteistömarkkinointi Alanyassa Turkissa ja tiimimme suorittaa tehtäviä globaaleille asiakkaille Turkissa Alanyassa. 

Ammattitaitoinen tiimi

Korkeasti koulutettu, ammattitaitoinen tiimi omaa myös intuitiivisen kyvyn tuoda esiin parhaiten valitut taidot, joita tarvitaan kiinteistönhallinnan, projektinhallinnan, taloushallinnon ja markkinoinnin eri aloilla.

Erikoisala

Jokaisella henkilöstön jäsenellä on erikoisala ja hän voi tarvittaessa suorittaa tai tukea muiden jäsenten rooleja.

Osaava henkilökunta

Osaava henkilökunta voi toteuttaa määrätyt toimintatavat saavuttaakseen asiakkaillemme parhaat tulokset.

Täytä yhteydenottolomake tai kirjoita viesti WhatsAppiimme, niin joku kiinteistöalan asiantuntijoistamme ottaa sinuun pian yhteyttä.

Tiimi -filosofia

Vahva johtamis filosofia on olennainen edellytys onnistuneelle tiimin johtamiselle yllä lueteltujen periaatteiden mukaisesti. 

Johtamistyyli

IDEAL Estatesin johtamistyyli perustuu vahvoihin arvoihin ja periaatteisiin, minkä ansiosta voimme pysyä sitoutuneina tavoitteisiimme ja motivoida ja inspiroida tiimiämme säännöllisesti.

Korkeasti koulutettu henkilöstö

Korkeasti koulutettu henkilöstö Tiimi on huolellisesti valittu takaamaan yrityksen menestys.

Korkean tason ylläpitäminen

Järjestämme säännöllisesti henkilöstön aivoriihitilaisuuksia pysyäksemme uusien trendien tasalla ja ylläpitääksemme työntekijöidemme korkeaa tasoa.

Uskollisuus

Meidän Kiinteistönvälittäjä Tiimi pyrkii pysymään yhtä uskollisina asiakkaillemme kuin he ovat meille ja luomaan heidän kanssaan pitkäaikaisia suhteita.

Hallitus ja johtohenkilöt

Hallituksemme valvoo yhdessä organisaation toimintaa ja johtoryhmämme tuo mukanaan runsaasti kiinteistösijoittamisen kokemusta ja laajaa ammatillista osaamista. Kiinteistöpalveluiden tarjoamisen lisäksi keskitymme ammattimaisen kiinteistöliiketoimintamme kasvuun ja autamme kaikissa erillisten sovellusten tukemisessa. Johtajatiimimme toimii aina ydinperiaatteidemme mukaisesti.

SERIF KAYA
Neuvonta / Ohjaus
SERIF KAYA
Neuvonta / Ohjaus

Serif KAYA on täysin pätevä, korkeasti koulutettu ja kokenut yritysneuvoja. Arvostettuna tiimin jäsenenä hän täydentää työmme tehokkuutta valvomalla, ohjaamalla ja vahvistamalla kaikkia prosessejamme ja dokumentaatiotamme.

Hänen tärkeä roolinsa markkinoiden trendien analysoinnissa ja laadunvarmistuksen parantamisessa on vaikuttanut dramaattisesti organisaatioon.

Hän on ammattitaitoinen neuvonantaja, joka yhdistää ammattimaisuuden, päättäväisen harkintakyvyn ja perustavanlaatuiset arviointitaidot osaksi yrityksen roolia.

Hän on myös erinomainen johtaja, joka johtaa ennakoivasti ja tehokkaasti yritysprojekteja. Hänen syvällinen tietonsa ja ennakointinsa takaavat, ettei meillä koskaan tule olemaan "oikeita" ongelmia.

DENIZ KAYA
Lakimies / Lakiasiain johtaja
DENIZ KAYA
Lakimies / Lakiasiain johtaja

Deniz KAYA on täysin pätevä, erittäin motivoitunut, erittäin ammattitaitoinen ja kokenut kiinteistölakimies. 

Osana johtoryhmäämme hänen asiantuntemuksensa on oikeudellisten kysymysten konsultoiminen ja neuvonta sekä oikeudellisten asiakirjojen, kuten sopimusten, vuokrasopimusten, sovittelun ja välimiesmenettelyn, tarkistaminen ja valmistelu.

Hänellä on laaja kokemus ja asiantuntemus kiinteistönhoidosta lakimiehenä ja maine suorasanaisena ja tehokkaana kommunikaattorina. 

Hänen tunnollinen ammattitaitonsa ja kykynsä pitää yhteyttä ja kommunikoida tekevät hänestä suuren voimavaran yritykselle ja asiakkaillemme.

ABDURAHMAN KAYA
Toimitusjohtaja / vanhempi kiinteistönvälittäjä
ABDURAHMAN KAYA
Toimitusjohtaja / vanhempi kiinteistönvälittäjä

Johtotiimimme arvostettu jäsen Abdurahman KAYA valmistui Bilkentin yliopiston matkailu- ja hotellihallinnon tiedekunnasta vuonna 1997 ja Anadolu-yliopistosta, kiinteistö- ja kiinteistöjohtamisesta.

Abdurahman Kayan taustaan kuuluu perheen koruliiketoiminnan johtaminen sekä vuosien kokemus konsernin kiinteistö- ja rakennusintressien johtamisesta.

Yksi monista näkökohdista, joita Abdurahman arvostaa kiinteistöissä, on ihmisten kouluttaminen ja heidän auttaminen talon osto- tai myyntiprosessissa. Hän on kokenut johtaja, joka keskittyy erinomaisten asiakassuhteiden ylläpitämiseen sekä talouden ja kirjanpidon hoitamiseen.

Abdurahman on ollut lisensoitu kiinteistönvälittäjä vuodesta 2004, joka usein nauraa ja sanoo: "Kiinteistöt ovat veressäni."

Alla on joitain asioita, joita Abdurahman KAYA voi tehdä sinulle:

Konsultoi: Olitpa ostamassa tai myymässä asuntoa, hän kuuntelee ensin tavoitteitasi ja neuvoo sinua sen mukaisesti. Kun ostat tai myyt asunnon, sinun on tiedettävä tavoitteesi ja aika, jonka sisällä työskentelet.

Neuvottelee: Hän hyödyntää Alanyan kiinteistömarkkinoiden tuntemustaan neuvotellakseen ehdotuksesi hinnasta ja ehdoista. Hän harkitsee täysin, mikä on sinulle olennaista ennen kuin neuvottelee puolestasi.

Analysoi ja vahvistaa tiedot: Abdurahmanin ammattitaidolla varmistetaan, että hän valvoo tapahtumasi kaikkia näkökohtia ja yksityiskohtia. Abdurahman ylpeilee erinomaisesta asiakaspalvelusta ja pyrkii tekemään kiinteistöjen ostamisesta tai myymisestä mahdollisimman stressitöntä.

Abdurahman KAYA arvostaa mahdollisuutta työskennellä kanssasi, olitpa sitten ostamassa taloa, myymässä asuntoa tai ostamassa sijoitusasuntoa.

Ota yhteyttä Abdurahman KAYAan jo tänään nähdäksesi, kuinka hän voi auttaa SINUA!

Kiinteistövälittäjä tiimi Alanyan pääkonttorissa

Myynti & Markkinointi , Ideal Estates
Tapaa kokenut kiinteistönvälittäjä Tuula Arikan, joka on erikoistunut kiinteistöihin Alanyassa suomalaisille ostajille. Yli puolentoista...
Myynti & Markkinointi , Ideal Estates
Marie Nyman on yksi Alanyan parhaista kiinteistönvälittäjistä. Mariesta tuli kiinteistönvälittäjä useiden vuosien jälkeen ravintola-alalla....
Perustaja/Pääjohtaja/Myynti ja Markkinointi , Ideal Estates
Johtotiimimme arvostettu jäsen Abdurahman KAYA valmistui Bilkentin yliopiston matkailu- ja hotellihallinnon tiedekunnasta vuonna 1997...
Myynti & Markkinointi , Ideal Estates
Mehmet Topal on kotoisin Alanyan alueelta. Suoritettuaan liikkeenjohdon tutkinnon hän työskenteli koruteollisuuden myynnin ja...
Myyntiedustaja , Ideal Estates
Muharrem Altun on yksi Alanyan parhaista kiinteistönvälittäjistä. Mitä tulee ylellisiin kakkosasuntoihin, kukaan ei ole...
Sales & Marketing , Ideal Estates
Anastasia Karenina is a real estate agent who has been helping people buy and...

Compare listings

Compare