Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

Myytävät asunnot Mahmutlarissa

Myytävät asunnot Mahmutlarissa – Alanyassa

Mahmutlar on Alanyan kaupunginosa. Alue on todennäköisesti Alanyan suosituin paikka ulkomaisten sijoittajien ja niiden ostajien jotka etsivät myytävät asunnot Mahmutlarissa keskuudessa. Voit ostaa halvin asunto tai voit ostaa kallein huonteisto Alanyasta. 

Kaupunki on noin 10 km päässä Alanyan keskustasta, jonne pääsee bussilla 20 minuutissa.

Aiemmin kaupunki oli oma kunta, nykyään se on yksi Alanyan kunnan merkittävimmistä matkailualueista. Alueella on kaikenlaisia myymälöitä, joissa voit vierailla, ja useita ravintoloita mistä voit valita mieleisesi. Sinun ei tarvitse mennä Alanyan keskustaan, sillä Mahmutlarista löytyy kaikki tarvittava.

Kahdesti viikossa on paikalliset markkinat, joista voit ostaa kauden hedelmiä ja vihanneksia sekä vaatteita ja kaikenlaisia tekstiilituotteita. Päämarkkinat on lauantaisin kellotornin lähellä. Toiset on tiistaisin Mahmutlarin itäpuolella.

Pääset helposti useille rannoille asunnoltasi, useimmat asunnot ovat kävelymatkan päässä rannalta.

Monet ulkomaiset sijoittajat ovat ostaneet huoneistoja Mahmutlarista merenranta luksusasuntojen kohtuuhintaisuuden tai ilman merinäköalaa olevien asuntojen alhaisten hintojen vuoksi. Jokainen voi löytää budjettiinsa sopivan huoneiston.

Vaihtoehtoja on myös vuorille päin ja vaihtoehtoja on myös Mahmutlarin naapurissa sijaitsevassa Kargicakissa.

Millaisen asunnon voit ostaa Mahmutlarista?
  • Luksus merinäköala asunto myytävänä Mahmutlarissa.
  • Edullinen Villa myytävänä Mahmutlarissa.
  • Voit ostaa kaksikerroksisen kattohuoneisto asunnon kompleksista lomakeskustyylisillä mukavuuksilla.
  • Voit ostaa edullinen asunto ja elää taloudellisempaa elämäntapaa.
  • Voit ostaa useita asuntoja ja sinulla on erinomaiset vuokratulot.

Jos haluat ostaa merenranta huoneisto Mahmutlarista, luksus huvila, merinäköala huoneisto tai suhteellisen halpa asunto, vieraile nettisivuillamme. Jos et löydä kriteerisi täyttävää kiinteistöä, voimme etsiä vaihtoehtoja, joita ei ole verkkosivustolla.

Saadaksesi lisätietoa, ota meihin yhteyttä WhatsAppilla numeroon +90 532 777 4 777 tai mihin tahansa kiinteistönvälittäjään verkkosivustollamme. Otamme sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä haluamallasi kielellä tai äidinkielelläsi. Olemme varmoja, että löydämme sinulle sopivan asunnon Mahmutlarista.

Lue lisää
15 Properties
Sort by:

Compare listings

Compare