Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

Myytävät asunnot Obassa

Myytävät asunnot Obassa – Alanyassa

Huoneisto Obassa: 

Oba on alue Alanyassa. Sitä kutsutaan usein vihreäksi Obaksi, koska se on edelleen vihreää Taurus-vuorille ja tietysti kauniille Oba-joelle, joka laskee Välimereen Dim-joen länsipuolelta. Myytävät asunnot Obassa on kävelymatkan päässä Alanyan keskustasta, noin 5 km Atatürk-patsaalta.

Nykyään Oba on Alanyan sydän. Kun uusi valtion sairaala rakennettiin Obaan, yhä useammat yritykset muuttivat Obaan. Ensimmäinen ja toinen moottoritie kulkevat Oban läpi, ja siellä on monia kauppoja ja ostoskeskuksia. Paikallinen kunta ei salli korkeiden kerrostalojen rakentamista Obaan. Siksi se pysyy vihreänä Obana. Obassa on oma keskusta, jossa on upea kävelykatu lähellä rantaa. Siellä on hotelleja, kauppoja, paikallismarkkinat ja ravintoloita.

Tänään Oba, jossa on ylelliset modernit huoneistot, on keskellä Alanyan kaupunkia. Nettisivuillamme on useita matalia asuntoja myytävänä Obassa. Suurin osa vanhemmista asunnoista on lähellä merta ja ovat laadukkaita. Uudet ja modernit asunnot sijaitsevat moottoritien yläpuolella. Komplekseilla on kuljetuspalvelu merelle. Jos haluat merinäköala ja merenranta asunnon Obasta, pienellä budjetin korotuksella saat 2 makuuhuoneen asunnon noin 250 000 eurolla.

Oban rannat ovat erittäin leveitä ja pitkiä, verrattuna muihin alueisiin Oban rannat ovat enimmäkseen hiekkaisia. Siellä on useita rantaklubeja, joissa voit rentoutua auringossa koko päivän.

Myytävät asunnot Obassa edut:

Obassa on monia asunto vaihtoehtoja, mukaan lukien 1, 2 ja 3 makuuhuoneen huoneistot ja duplexit. Näiden huoneistojen etuna on, että ne ovat yleensä matalia ja sijaitsevat 5 tähden komplekseissa. Koko Oban keskustaa lähellä oleva alue on 5 minuutin kävelymatkan päässä rannalta.

Tarkista saatavilla olevat asunnot ja hinnat verkkosivuiltamme ja ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisätietoja koskien myytävät asunnot Obassa. 

Ota meihin yhteyttä WhatsAppilla numeroon +90 532 777 4 777 tai mihin tahansa kiinteistönvälittäjään verkkosivustollamme. Otamme sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä haluamallasi kielellä tai äidinkielelläsi. Olemme varmoja, että löydämme sinulle sopivan asunnon Obasta.

 
Lue lisää
11 Properties
Sort by:

Compare listings

Compare