Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

Myytävät asunnot Konaklissa

Myytävät asunnot Konaklissa – Alanyassa

Konakli on kaupunginosa Alanyassa, joka sijaitsee kaupungin länsipuolella, noin 12 km päässä Alanyan keskustasta. Konakli on yksi Alanyan matkailukohteista, jonka rannikolla on useita 5 tähden luksushotelleja. Se on erinomaisesti suunniteltu matkailu-, asuin- ja maatalousalueineen. Konaklin keskustassa on suuria ostoskeskuksia ja palveluita. Kaikki myytävät asunnot Konaklissa on vain lyhyen kävelymatkan päässä Konaklin rannalta

Konakli on kaunis alue, jossa tapahtuu paljon: viljelijöiden maalaismarkkinoita, tapahtumia, kahviloita, ravintoloita. Siellä on rentouttava rantatunnelma. On todella mukavaa kävellä veden äärellä työpäivän jälkeen. Myös Alanyan keskustaan pääsee hyvin, 15 minuuttia bussilla mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Huoneistot Konaklissa sijaitsevat pääosin kukkulalla, josta on upeat merinäkymät ja ylellinen sijainti. Tästä syystä saatat huomata, että hinnat voivat olla hieman korkeammat kuin muualla Alanyassa. Konaklin asunnot ovat enimmäkseen 5-kerroksisia komplekseja.

Uusia ja ylellisiä merinäköala huoneistoja äskettäin rakentaneiden urakoitsijoiden ansiosta Konaklista on tullut Alanyan kiinteistömarkkinoiden vetovoima. Vaihtoehtoja myynnissä olevien asuntojen suhteen on useita, mukaan lukien asunnot, huoneistot ja dupleksit 5 tähden komplekseissa.

Tarkista saatavilla olevat asunnot ja hinnat verkkosivuiltamme ja ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisätietoja Konaklin asunnoista.

Lisätietoa myytävät asunnot Konaklissa, ota yhteyttä WhatsAppilla numeroon +90 532 777 4 777 tai nettisivuillamme listattuihin kiinteistönvälittäjiimme. Otamme sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä haluamallasi kielellä tai äidinkielelläsi. Olemme varmoja, että löydämme sinulle sopivan kodin Konaklista.

Lue lisää
2 Properties
Sort by:

Compare listings

Compare