Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

IDEAL ESTATES:N HISTORIA

IDEAL ESTATES:N HISTORIA JA TAUSTA LAINSÄÄDÄNTÖLAKIEN SISÄLLÄ

Ideal Estates:n historia : Kaya-yritysperheellä, joka perustettiin vuonna 1972 Avsallarin kaupunkiin, Alanyaan Turkkiin, on pitkä ja monipuolinen historia sellaisilla aloilla kuin kuljetus, rakennusmateriaalit, kulta, timantit ja kellot. Kaikki osastomme toimivat lakisääteisten lakien mukaisesti näillä aloilla.

Yrityksen kiinteistöosasto aloitti kuitenkin investoimalla Siden kehittämiseen elokuussa 1998, valmisti 84 huvilaa ja aloitti kiinteistöjen kansainvälisen markkinoinnin vuonna 2004. Ideal Estates on aina ollut Kaya-perheen kulmakivi. Vuonna 2004 perustettu Ideal Estates on sitoutunut markkinoimaan hyvin suunniteltuja, edullisia kiinteistöjä Alanyassa, ja kokenut kiinteistökonsulttitiimimme on sitoutunut tarjoamaan asiakkaillemme korkeinta palvelua.

Ideal Estatesiin siirtyminen Ideal Real Estatesta (2023)

Pitkäaikainen turkkilainen kiinteistöyhtiö Ideal Real Estate on innoissaan julkistaessaan uuden nimensä ja logonsa: Ideal Estates. Yrityksen uuden nimen ja brändäyksen on tarkoitus ilmaista yrityksen omistautumista ensiluokkaisten kiinteistöpalveluiden tarjoamiseen.

Siirtyminen Ideal Estatesiin on suuri askel eteenpäin yhtiön tavoitteessa tarjota ylivoimaista palvelua kiinteistöasiakkailleen. Yrityksen tavoitteena on olla asiakkailleen paras vaihtoehto kiinteistöprosessin jokaisessa vaiheessa, ja uusi tuotenimi kertoo sen paremmin. Uusi logo välittää asiakkailleen yrityksen ammattitaitoa ja luotettavuutta puhtailla linjoillaan ja elegantilla tyylillään.

Ideal Estatesissa pyrimme tekemään koko prosessista asiakkaillemme helpon ja stressittömän. Yrityksen palveluksessa työskentelevät ammattitaitoiset kiinteistöneuvojat, jotka keskittyvät asiakkaiden tyydyttämiseen. Siirtyminen Ideal Estatesiin yritys pystyy tarjoamaan asiakkailleen entistäkin parempaa palvelua ja asiantuntemusta.

Siirtyessämme Ideal Estatesiin annamme asiakkaille mahdollisuuden käyttää huippuluokan resursseja saadakseen paremman tiedon sijoitusvalinnoistaan. Yritys on tehnyt merkittäviä investointeja huippuluokan ohjelmistoihin ja järjestelmiin tarjotakseen asiakkaille monipuolisen ja intuitiivisen käyttöliittymän kiinteistökauppojen hallintaan. Ideal Estates on hyvin varustettu auttamaan asiakkaitaan kaikilla kiinteistömarkkinoiden osa-alueilla, mukaan lukien ostot, myynnit ja vuokrat.

Oban alue sopii täydellisesti tuoreelle näkemyksellemme ja uudistuneelle brändillemme, joka näkyy uudessa huippumodernissa toimistossamme.

Erinomaisen palvelun tarjoaminen ja ammattimaisen käytöksen ylläpitäminen ovat Ideal Estates’n prioriteetteja. Tarjotakseen kuluttajille viimeisintä tietoa ja ohjausta, yrityksen edustajat käyvät jatkuvaa koulutusta ja päivityksiä alan uusimmista trendeistä ja parhaista käytännöistä. Yrityksen edustajat asettavat jatkuvasti asiakkaidensa tarpeet etusijalle ja toimivat rehellisesti ja suoraan.

Kaiken kaikkiaan muutos Ideal Real Estateista Ideal Estatesiin on valtava askel eteenpäin yritykselle ja sen asiakkaille. Ideal Estatesilla on vahva asema mukautuakseen kiinteistöalan jatkuvasti kehittyviin vaatimuksiin ja tarjoaa asiakkailleen parasta mahdollista palvelua tuotemerkin uudelleenvaihdon, huippuluokan työkalujen ja horjumattoman omistautumisensa ansiosta. Olitpa ensiasunnon omistaja tai kokenut sijoittaja, Ideal Estates on paras vaihtoehto.

Ideal Estates noudattaa aina Turkin kiinteistölakeja ja -määräyksiä

Ideal Estatesissa uskomme, että jokaisella pitäisi olla mahdollisuus löytää tarpeisiinsa ja budjettiinsa vastaava koti. Siksi tarjoamme laajan valikoiman kiinteistövaihtoehtoja houkuttelevista asunnoista tilaviin huviloihin eri puolilla Alanyaa. Etsitpä sitten ensisijaista asuntoa, toista asuntoa tai sijoitusasuntoa, meillä on jokaiselle jotakin.

Laatuun ja kohtuuhintaisuuteen sitoutumisemme lisäksi asetamme etusijalle asiakastyytyväisyyden. Ymmärrämme, että kiinteistön osto- tai myyntiprosessi voi olla ylivoimainen ja stressaava, minkä vuoksi pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme tukea ja tietoa koko prosessin ajan.

Luota Kaya-yritysperheeseen, jotta voit löytää täydellisen kodin tai sijoitusmahdollisuuden. Laajan kokemuksemme, asiakaspalveluun sitoutumisemme ja kilpailukykyisesti hinnoiteltujen kiinteistöjen ansiosta olemme ihanteellinen kumppani kaikille Alanyan kiinteistömarkkinoilla.

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoa.

Lakisääteinen Noudattaminen

Alanyan johtava kiinteistöalan yritys

Johtava kiinteistöyhtiö IDEAL Estates tarjoaa asiakkailleen poikkeuksellista palvelua tarjoamalla monipuolisen portfolion asunto-, liike- ja monikäyttökiinteistöjä sekä kiinteistönhoito-, myynti- ja leasingkonsultointia, arviointeja ja kiinteistösijoitusneuvontaa. Kauniissa Alanyan rannikkokaupungissa Turkissa sijaitseva ammattilaistiimimme on erittäin kokenut ja omistautunut auttamaan asiakkaita löytämään täydellisen kodin tai sijoituskiinteistön. Meidät tunnetaan nopeista ja luotettavista konsultointipalveluistamme, ja panostamme myös säännösten noudattamiseen. Olemme Turkin tasavallan kauppaministeriön kiinteistökaupan tietojärjestelmän (TTBS) ja Alanyan kauppa- ja teollisuuskamarin sertifioimia (ALTSO). Alanyan kiinteistömarkkinoiden markkinajohtajana kutsumme kiinteistöpalveluita tarvitsevia ottamaan meihin yhteyttä ja katsomaan, miten voimme auttaa heidän kiinteistötavoitteidensa saavuttamisessa.

Lakisääteiset vaatimukset ulkomaalaisille, jotka haluavat hankkia kiinteistöjä

  • Maarekisteriosastot hyväksyvät kiinteistöjen hankinnan Turkissa.
  • Notaarit tai yksityishenkilöt voivat tehdä tai tehdä kirjallisia kiinteistöjen esisopimuksia, mutta nämä sopimukset eivät siirrä kiinteistön omistusta. He sitoutuvat vain omistusoikeuden siirtoon, eikä omaisuus vaihda omistajaa näiden välineiden kautta.
  • Ennen kuin aloitat toimenpiteitä kiinteistörekisterivirastossa, sinun on tarkistettava rasitteet, kuten kiinnitykset, panttioikeudet tai muut rajoitukset, jotka voivat estää kiinteistön myynnin.
  • Voit saada tietoja kiinteistöistä verkossa osoitteessa parselsorgu.tkgm.gov.tr, jossa voit etsiä kiinteistön tarkat tiedot kaupungista, alueesta, kaupunginosasta/kylästä, karttaosuudesta ja tontista. Pääset verkossa käsiksi kiinteistön perustietoihin, mukaan lukien sen nykyinen tila, mistä päin maailmaa tahansa, mutta et pääse käsiksi omistajan henkilötietoihin.
  • Ulkomaalaiset eivät tarvitse oleskelulupaa hankkiakseen kiinteistön Turkissa. Lisäksi ulkomaalaisia ja kansainvälistä suojelua koskeva laki nro 6458 myöntää uusittavia lyhytaikaisia oleskelulupia ulkomaalaisille, jotka hankkivat omaisuutta Turkista.
  • Hankkiaksesi kiinteistön Turkissa, sinun on tehtävä hakemus kiinteistön omistajan kanssa Kiinteistö- ja Maarekisterin pääosastolle. Voit myös soittaa Alo 181 -puhelinkeskukseen, joka on käytettävissä 24/7, tai käydä osoitteessa randevu.tkgm.gov.tr ja varata ajan menemättä henkilökohtaisesti osastojen toimistoihin.
  • Ulkomaista pääomaa omaavien turkkilaisten yritysten on ensin tehtävä hakemus Provincial Directorate of Planning and Coordination (PDPC) -alueelle sen paikallisen kuvernöörin toimistossa, jossa kiinteistö sijaitsee. Saatuaan myönteisen vastauksen PDPC:ltä heidän on tehtävä hakemus kiinteistörekisterivirastoon.

Compare listings

Compare