Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

Myytävät asunnot Demirtasissa

Myytävät asunnot Demirtasissa

Demirtas on Alanyan kaupunginosa ja luultavasti kaupungin koskemattomin osa. Et löydä vielä paljon korkeita kerrostaloja, joihin investoida myytävät asunnot Demirtasissa. Demir on rauta ja tas on kivi; joten ironista kyllä, kaupunki käännetään englanniksi ”rautakiveksi”. Aikaisemmin nimeltään Sedire (Syedra = muinaisesta nimestä). Muinainen roomalainen Syedran kaupunki sijaitsee alueella..

Alue on ikivanha ja monien sivilisaatioiden kehto. Herkuleen pronssinen patsas löydettiin Demirtasista, ja se on tällä hetkellä esillä Alanyan arkeologisessa museossa lähellä Damlatasin tippukiviluolia.

Rakentaminen on rajoitettua, koska alue on pääasiassa maatalousaluetta, mikä rajoittaa matkailun ja asuinalueiden laajentumista. Joten jos etsit maatalous tontteja, on täydellinen idea ostaa kiinteistö myytävänä Demirtasista. Demirtas on myös erittäin turvallinen kaupunki; Suurin osa asukkaista on paikallisia, ja harvat ihmiset ovat muista kaupungeista. 

Demirtas on noin 20 km päässä Alanyasta ja 20 km päässä uudelta lentokentältä. 

Siellä on viihtyisä pieni keskusta, jossa voit ruokailla ravintoloissa paikallisen asiakaskunnan ansiosta vähintään 30 % halvemmalla.

Demirtasilla on laaja alue, joka ulottuu merestä Taurus-vuorten huipulle. Sapare Canyon on myös sen rajalla. Kun ajat kohti vuoria, noin 20 km, sinua odottaa kaunis Sapaderen vesiputous ja kanjoni.

On monia tontteja johon voit rakentaa oma merinäkymä huvila tai ostaa valmiiksi rakennettu villa

Tarkista myytävät asunnot Demirtasissa saatavuus ja hinnat ja ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää. Jos et löydä kriteerisi täyttävää kiinteistöä, voimme etsiä vaihtoehtoja, joita ei ole verkkosivustolla.

Saadaksesi lisätietoa, ota meihin yhteyttä WhatsAppilla numeroon +90 532 777 4 777 tai mihin tahansa kiinteistönvälittäjään verkkosivustollamme. Otamme sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä haluamallasi kielellä tai äidinkielelläsi. Olemme varmoja, että löydämme sinulle sopivan asunnon Demirtasista.

Lue lisää
3 Properties
Sort by:

Compare listings

Compare