Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

Myytävät asunnot Cikcillissä

Myytävät asunnot Cikcillissä – Alanyassa

Cikcilli on ALANYAN alue. Cikcilli on muuttunut huomattavasti viime vuosien aikana ja alueesta on tullut yksi Alanyan tärkeimmistä paikoista. Cikcillissä ja sen ympäristössä on useita kauppoja, ravintoloita ja ostoskeskuksia. Aluksi alue oli pääosin työväenluokan asuinaluetta. Mutta kun Alanyan kaupunki kasvoi, Cikcillistä tuli Alanyan keskusta-alue. Jos harkitset ostaa myytävät asunnot Cikcillissä, se on erinomainen sijoitus tulevaisuuteen.

Myytävät huoneistot  Cikcillissä on lähellä kaikkia palveluita, kuten Migros Supermarketia, Alanyumin kauppakeskustaa ja uutta VALTION SAIRAALAA

Sairaalan lähellä asumisen edut
  • Nopea pääsy lääketieteellisiin ja terveydenhuolto palveluihin.
  • Hyvä sijoitusarvo.
  • Vähemmän todennäköistä kohdata sähkö- tai vesikatkoksia.
  • Voit odottaa lisää infrastruktuuria alueelle.

Alueelta on upeat näkymät merelle ja vuorille.

Myytävät asunnot Cikcillissä on loistava vaihtoehto niille, jotka haluavat helpon pääsyn kaikkiin Alanyan alueisiin. Tarjolla on monia vaihtoehtoja, mukaan lukien merinäköalahuoneistot ja duplex-huoneistot 5 tähden lomakeskustyylisissä komplekseissa. Ruoka täällä on myös fantastista. Suuret kaupat, joukkoliikenne ja päätiet ovat kätesi ulottuvilla, varsinkin uuden moottoritien rakentamisen jälkeen. Cikcilli on yksi harvoista jäljellä olevista Alanyan edullisista keskustan lähiöistä. Tämä on upea monikulttuurinen paikka asua ja oppia lisää erilaisista ihmisistä, sillä Cikcillissä on ollut paljon ulkomaalaisten ostamia huoneistoja. 

Saadaksesi lisätietoa, ota meihin yhteyttä WhatsAppilla numeroon +90 532 777 4 777 tai nettisivuillamme listattuihin kiinteistönvälittäjiimme. Otamme sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä haluamallasi kielellä tai äidinkielelläsi. Olemme varmoja, että löydämme sinulle sopivan kodin Cikcillistä.

Lue lisää
7 Properties
Sort by:

Compare listings

Compare