Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

Myytävät asunnot Kestelissä

Myytävät asunnot Kestelissä – Alanyassa

Kestel on nopeasti kehittyvä kaupunginosa, joka sijaitsee Alanyan itäpuolella Turkissa. Kestel sijaitsee noin 8 km päässä kaupungin keskustasta, joten Kestel on ihanteellinen paikka kiinteistösijoitukselle. Myytävät asunnot Kestelissä houkuttelee ostajia koska alue tunnetaan matalista rakennuksistaan, mikä on jyrkkä kontrasti muualle Alanyan.

Kestelin kiinteistömarkkinat kukoistavat, ja alueelle rakennetaan lukuisia uusia kerrostaloja. Nämä kompleksit tarjoavat ylelliset tilat ja mukavuudet, joten ne ovat suosittu valinta ostajien keskuudessa. Monet Kestelin myytävät huoneistot ovat kävelymatkan päässä merestä ja muista palveluista. Se on kätevä paikka niille, jotka haluavat nauttia molempien parhaista puolista – kauniista merinäköalasta ja vuoristo näkymästä.

Säännölliset joukkoliikenteen bussit yhdistävät Kestelin hyvin muualle kaupunkiin ja helpottavat keskustaan ja lähikaupunkeihin pääsyä. Vain 32 kilometrin päässä Alanyan uudelta Gazipaşan lentokentältä sijaitseva Kestel on nopea ja kätevä paikka lentomatkustajille. Sijoittaminen asuntoon Kestelissä, olipa kyseessä sitten loma-asunto tai vakituinen asunto, on erinomaista matalien rakennusten, meri- ja vuoristonäkymien sekä palveluiden, julkisen liikenteen ja lentokentän läheisyyden takia.

Alueen kehittyessä asuntojen hinnat todennäköisesti nousevat, mikä tekee siitä hyvän sijoituksen tulevaisuuteen.

Kestelissä on Rantahuoneistoja ja Duplekseja.

Verkkosivuillamme on lukuisia merenranta huoneistoja sekä uusia ja kalustettuja jälleenmyynti asuntoja myynnissä Kestelissä.

Tarkista saatavuus ja hinnat ja ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää. Jos et löydä kriteerisi täyttävää kiinteistöä, voimme etsiä vaihtoehtoja, joita ei ole verkkosivustolla.

Saadaksesi lisätietoa ota meihin yhteyttä WhatsAppilla numeroon +90 532 777 4 777 tai mihin tahansa kiinteistönvälittäjään verkkosivustollamme. Otamme sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä haluamallasi kielellä tai äidinkielelläsi. Olemme varmoja, että löydämme sinulle sopivan asunnon Kestelistä.

Lue lisää
4 Properties
Sort by:

Compare listings

Compare