Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

Ota meihin yhteyttä

Ota meihin yhteyttä

Me IDEAL Estates Alanya, olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme parhaan mahdollisen kokemuksen. Tämä tarkoittaa oikean asunnon löytämistä oikeasta sijainnista ja oikeaan hintaan. Joten jos olet valmis löytämään unelmiesi asunnon Turkista, ota yhteyttä jo tänään ja anna meidän auttaa tekemään siitä totta.

Etsitpä asunto myytävänä Turkissa tai vuokrattava asunto Turkissa, IDEAL Estates tekee haun helpoksi. Käytä ainutlaatuista hakutoimintoamme löytääksesi ihanteellisen huvilan, paritalon tai asunnon.

Tiedämme, että jokaisella asiakkaalla on omat ainutlaatuiset tarpeensa ja mieltymyksensä, ja teemme kovasti töitä ymmärtääksemme ja täyttääksemme nämä tarpeet. Tavoitteemme on tehdä asunnon osto- tai myyntiprosessista mahdollisimman stressitöntä ja saumatonta. Tarjoamme asiakkaillemme runsaasti tietoa, joka koskee asunnon osto tai myynti Alanyassa. 

Ota meihin yhteyttä puhelimitse, WhatsAppilla, chat-toiminnollamme Jivolla tai sähköpostilla. Tai mikset poikkeaisi uuteen moderniin toimistoomme Obassa juomaan kupposen teetä tai kahvia ihan vain keskustelemaan kiinteistöjen osto- ja myyntimarkkinoista Alanyassa. Löydät meidät helposti Obasta rantatieltä Mesut-hotellin ja Obaköy-hotellin välistä.

Tervetuloa 🙂


IDEAL ESTATES

Oba Mh. Oba Ataturk Cd. Alkom 4 sitesi No: 17/BC, 07400 Alanya/ Antalya, Turkey

Aukioloajat
Maanantai, Tiistai, Keskiviikko, Torstai, Perjantai : 09:00 – 18:00
 
Lauantai : 10:00 – 17:00
Sunnuntai : Suljettu
 
Voit ottaa meihin yhteyttä What’sAppin kautta
+90 532 777 47 77

Lähetä sähköpostisi osoitteeseen  info@idealestates.com tai lähetä meille tekstiviesti WhatsAppiin numeroon+90 532 777 47 77 tai Telegramiin numeroon +90532 236 17 77  tai yksinkertaisesti täytä yhteydenottolomake. Yksi edustajamme ottaa sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä.

Tietojasi ja osoitettasi ei jaeta ulkopuolisille eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin yhteydenottopyyntöösi vastaamiseen.

Compare listings

Compare