Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

Ilmainen Esittelymatka !

”Passi uuteen kiinteistöseikkailuun, valitse Ilmainen Esittelymatka”

Ilmainen Esittelymatka !

Ilmainen Esittelymatka on seuraava askel kun olet tutkinut kiinteistöjä ja löytänyt  mahdollisia vaihtoehtoja Alanyassa,  Valitse Maksuton Tutustumismatka ja löydä unelmiesi koti. Ideal Estatesin henkilökohtaisilla tutustumismatkoilla voit tarkastella valikoimaa: uudet ja jälleenmyynti kohteet myytävänä Alanyassa. Kaikki ne on sovitettu sinun erityistarpeisiisi.

Voit tarkastella kiinteistöjä erittäin yksityiskohtaisesti verkkosivuillamme ja tietopaketteissamme. Mutta mikään ei ole verrattavissa siihen, että koet ostamasi laadun ja elämäntavan. Mielestämme on tärkeää, että vierailet ja tutustut alueeseen ennen kuin teet niin tärkeän päätöksen. Kiinteistöjen katselujen ohella huolehdimme siitä, että sinulla on reissussa riittävästi aikaa katsella ympärillesi ja saada tuntumaa yleisesti alueeseen, ihmisiin ja elämäntyyliin. Siksi kannataa valita Ilmainen Esittelymatka.

Ilmainen Esittelymatka on erinomainen ja taloudellinen tapa tehdä tämä ja autamme mielellämme sinua järjestämään vierailusi alueelle, jotta voit tutustua kattavaan valikoimaamme uusia ja jälleenmyynti kohteita.

Ennen saapumistasi Ideal Estates laatii kiinteistöportfolion, joka on räätälöity vastaamaan erityisvaatimuksiasi. Voit olla varma erinomaisesta, ilman paineita ja henkilökohtaisesta palvelusta. Yksi Ideal Estatesin tiimistä esittelee myös paikallista aluetta kuten rantoja, ravintoloita, baareja, vapaa-ajanviettomahdollisuuksia ja muita kiinnostavia paikkoja.

Agenttimme opastaa sinua koko prosessin läpi tutustumisesta kiinteistöihin ja alueeseen aina laillisiin asioihin asti. Odotamme sinua saapumisestasi lähtöön asti. Yksi edustajistamme seuraa sinua täysin ja olemme ylpeitä siitä, että pidämme huolta asiakkaistamme. Varaa 3 päivän, kahden hengen esittelymatkasi suoraan meiltä tai joltakin maasi valtuutetulta matkanjärjestäjältä nähdäksesi, mitä Turkilla on tarjottavana.

Kerro meille, mitkä päivämäärät sopivat sinulle parhaiten ja miltä lentoasemalta haluat lentää. Sitten yksi agenteistamme etsii tietokannastamme löytääkseen parhaat ja edullisimmat lentovaihtoehdot. Jos haluat varata tutustumismatkan yli 2 hengelle tai viipyä yli 3 päivää, ilmoita asiasta ensin edustajallemme, niin voimme järjestää sen. Sitten, kun olet tehnyt lentovarauksesi ja maksanut, toimistomme hoitaa kaikki majoitus- ja lentokenttäkuljetuksesi.

Jos ostat kiinteistön, hyvitämme sinulle lentoliput, jos et osta asuntoa, valtuutettu edustajamme ilmoittaa sinulle majoituksen ja kuljetusten hinnan.I

Ideal Estates tekee prosessista mahdollisimman rentoa ja seuraavat vaiheet kuvaavat kuinka Ilmainen Esittelymatka etenee:
  1. Soita ja keskustele (äidinkielelläsi) mahdollisen matkasi prosessista yhden ystävällisen edustajamme kanssa.
  2. Järjestä ja maksa lentosi kustannukset ja ilmoita meille lennon tiedot. Nämä kulut palautetaan sinulle, jos ostat asunnon kauttamme tutustumismatkan seurauksena.
  3. Varaamme ja maksamme majoituksesi 3 yötä paikallisessa hotellissa aamiaisella.
  4. Tapaamme sinut lentokentällä, viemme sinut hotellille ja seuraamme sinua tutustumismatkasi loppuun asti.
  5. Näytämme alueen ja kiinteistöportfolion räätälöitynä tarpeidesi mukaan.
  6. Illat ovat vapaita rentoutumiseen, jolloin voit keskustella päivän tapahtumista.
  7. Kun olet löytänyt ostettavan kiinteistön, opastamme sinut läpi ostoprosessin jokaisen vaiheen sekä lakiehdot.
  8. Matkasi päätteeksi noudamme sinut hotellistasi ja viemme sinut takaisin lentokentälle. Jos päätät olla ostamatta, sinun on maksettava majoitus ja kuljetukset.

Mielestämme nämä rennot ja informatiiviset matkat auttavat asiakkaitamme tekemään järkeviä tasapainoisia päätöksiä mahdollisesta kiinteistöstä ja myös alueesta.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ varataksesi vierailusi tai täytä yllä oleva Ilmainen Tutustumismatka lomake!

Compare listings

Compare