Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

OSTAJAN OPAS

Liittymät

Liittymät

Kun olet ostanut kiinteistön Turkista, sinun on tehtävä tiettyjä asioita. Sähkö, vesi, kaasu, internet jne liittymät ovat tärkeimpiä asioita, jotka sinun tulee järjestää. Ideal Estates auttaa sinua varmistamaan, että kaikki paperityöt on tehty, jotta sinulla on stressitön prosessi, kun haet kaikkia yleishyödyllisiä palveluitasi.

Taloon/asuntoon tai työpaikalle muuttaessa vaaditaan sähkö- ja vesiliittymä. Puhelin liittymät ovat vapaaehtoisia. Ne on kaikki allekirjoitettava asuntoon muuttavan henkilön nimellä. Jokaisen, joka muuttaa toiseen asuntoon ostamalla tai vuokraamalla, tulee ilmoittautua henkilökohtaisesti tai asiamiehen välityksellä valtakirjalla. 

Sähköliittymä

Varmista, että tilaat sähköpalvelut omaan kiinteistöösi tai pitkäaikaiseen vuokra-asuntoon.

Jos olet muuttamassa ja sinulla oli jo sähköliittymä, peruuta liittymäsi olemassa olevalle kiinteistölle ja siirrä uuteen osoitteeseesi.            

Sähköpalveluntarjoaja tarvitsee liittymästä vakuuden. Talletus palautetaan tilauksesi perumisen yhteydessä.                          

Vaadittavat asiakirjat:    

 • Omistuskirjan kopio (tunnetaan Turkissa nimellä TAPU)
 • Asumistodistus
 • Turkin verotunnus
 • Tilaushakemus
 • Joko kopio omistajan passista tai turkkilaisesta henkilökortista (KIMLIK KARTI)
 • Pakollinen maanjäristysvakuutus (DASK)

Katso Sähkön tilaus kulut -osiosta lisäohjeita.

Kaikki liittymäsopimukset tulee allekirjoittaa henkilökohtaisesti tai valtakirjalla POA:n kautta sähköntoimittajan konttorissa.

Jos haluat lisätietoja, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä

Vesiliittymä

Hakeudu pääkaupunkiseudulle, jos asut pääkaupunkiseudulla. Jos asut toisella vyöhykkeellä, sinun tulee hakea kunnan vesi- ja viemärihuoltoon.

Sinun on maksettava vakuus aktivoidaksesi tilauksesi. 

Vaadittavat asiakirjat:

 • Omistuskirjan kopio (TAPU)
 • Asumistodistus
 • Turkin verotunnus
 • Tilaushakemus
 • Joko kopio omistajan passista tai turkkilaisesta henkilökortista (KIMLIK KARTI)
 • Pakollinen maanjäristysvakuutus (tunnetaan Turkissa nimellä DASK)

Katso Veden tilaus kulut -osiosta lisäohjeita.

Hakemus tulee tehdä pääkaupunkiseudulta, jos asut pääkaupunkiseudulla, tai kyseisen kaupungin Vesi- ja viemärilaitokselta, jos asut muualla kaavoitusalueella.

Jos haluat lisätietoja, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Puhelin-, kaapelitelevisio-, Internet- ja satelliitti liittymät

Sinun on haettava tilauksia asiaankuuluville palveluille, jotta voit hyötyä Internetistä, kaapeli- tai satelliittitelevisiosta talossasi/asunnossasi tai työpaikallasi. Monet yritykset tarjoavat eri vaihtoehtoja, kuten kaapeli-, Internet- ja puhelinpaketit, jotka sisältävät yli satoja kanavia, mukaan lukien alueelliset urheilu-, sää-, uutiset ja paljon muuta. 

Palveluntarjoajasta riippuen tilaushakemukset voi tehdä henkilökohtaisesti, puhelimitse tai verkossa. Palveluntarjoajat tarjoavat erilaisia sopimuksia tai sopimuksen ulkopuolisia paketteja ja tariffeja niihin liittyville palveluille. 

Tilaajayhtiön valtuutettu henkilökunta saapuu asennuspaikalle aktivoimaan palvelut. Tätä tarkoitusta varten yhtiö tarjoaa ajankohdan. Tilaajan tai tilaajan määrittelemän henkilön tulee olla ajanvaraushetkellä osoitteessa.

Internetin, kaapeli-TV:n tai satelliitin kaltaisten palveluiden käyttämiseksi kotona tai työpaikalla tulee tehdä palveluihin liittyvä hakemus ja aloittaa tilaus.

Compare listings

Compare