Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

Myytävät asunnot Kargicakissa

Myytävät asunnot Kargicakissa – Alanyassa

Kargicak on Alanyan kaupunginosa. Se on alue ihmisille, jotka haluavat asua huviloissa. Alue on poikkeuksellinen paikka ostaa myytävät asunnot Kargicakissa, jos nautit luonnon läheisyydestä. Useimmat ulkomaiset ostajat, jotka haluavat asua pysyvästi Alanyassa, haluavat asua tällä alueella. Kargicakissa on enemmän korkeuseroja ja siksi hieman viileämmät sääolosuhteet kesällä. Jos etsit myytävät asunnot, villat, huvilat, paritalot Kargicakissa, tämä on täydellinen valinta.

Kargicakin paikalliset ihmiset ovat erittäin ystävällisiä, ostoskeskukset ovat hyviä, huomaat, että sinun ei tarvitse koskaan poistua alueelta ostaaksesi mitään. Kargicakissa on upeita leirintäalueita, upeita rantoja ja paljon tekemistä ja tutkittavaa ihmisille aivan nuorista iäkkäisiin. 

Uusia ja ylellisiä merinäköala huoneistoja viime aikoina rakentaneiden urakoitsijoiden ansiosta Kargıcakista on tullut Alanyan asunto markkinoiden vetonaula. Kargıcak huoneistoista on tullut Alanyan alueen valikoivimpia ja kalleimpia huoneistoja. Asunnoissa on laadukkaat rakennusmateriaalit ja ylelliset tilat. Turkoosin sininen merinäkymä ja asuntojen laatu ovat ominaisuuksia jotka vaikuttavat hintojen määrittämisessä. 

Kargıcak on noin 14 km päässä Alanyan keskustasta ja 27 km päässä uudelta lentokentältä. Vain 25 minuutin ajomatka Gazipaşan lentokentältä kotiovellesi Kargicakissa. 

Kargicakin ranta on kaunis rantaviiva, josta kaikki nauttivat. 

Tarkista Kargicakin myytävät asunnot hinta ja saatavuus. Ota meihin yhteyttä WhatsAppilla numeroon +90 532 777 4 777 tai mihin tahansa kiinteistönvälittäjään verkkosivustollamme. Otamme sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä haluamallasi kielellä tai äidinkielelläsi. Olemme varmoja, että löydämme sinulle sopivan asunnon Kargicakista.

Lue lisää
14 Properties
Sort by:

Compare listings

Compare