Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

Abdurahman Kaya

Perustaja/Pääjohtaja/Myynti ja Markkinointi klo Ideal Estates

  • Agent License: Masters Diploma in Real Estate Education and Application
  • Specialties: Head of International Sales & Marketing

About Abdurahman Kaya

Johtotiimimme arvostettu jäsen Abdurahman KAYA valmistui Bilkentin yliopiston matkailu- ja hotellihallinnon tiedekunnasta vuonna 1997 ja Anadolu-yliopistosta, kiinteistö- ja kiinteistöjohtamisesta.

Abdurahmanin taustaan kuuluu perheen koruliiketoiminnan johtaminen sekä vuosien kokemus konsernin kiinteistö- ja rakennusintressien johtamisesta.

Yksi monista näkökohdista, joita Abdurahman arvostaa kiinteistöissä, on ihmisten kouluttaminen ja heidän auttaminen talon osto- tai myyntiprosessissa. Hän on kokenut johtaja, joka keskittyy erinomaisten asiakassuhteiden ylläpitämiseen sekä talouden ja kirjanpidon hoitamiseen.

Abdurahman on ollut lisensoitu kiinteistönvälittäjä vuodesta 2004, joka usein nauraa ja sanoo: ”Kiinteistöt ovat veressäni.”

Alla on joitain asioita, joita Abdurahman Kaya voi tehdä sinulle:

Konsultoi: Olitpa ostamassa tai myymässä asuntoa, hän kuuntelee ensin tavoitteitasi ja neuvoo sinua sen mukaisesti. Kun ostat tai myyt asunnon, sinun on tiedettävä tavoitteesi ja aika, jonka sisällä työskentelet.

Neuvottelee: Hän hyödyntää Alanyan kiinteistömarkkinoiden tuntemustaan neuvotellakseen ehdotuksesi hinnasta ja ehdoista. Hän harkitsee täysin, mikä on sinulle olennaista ennen kuin neuvottelee puolestasi.

Analysoi ja vahvistaa tiedot: Abdurahmanin ammattitaidolla varmistetaan, että hän valvoo tapahtumasi kaikkia näkökohtia ja yksityiskohtia. Abdurahman ylpeilee erinomaisesta asiakaspalvelusta ja pyrkii tekemään kiinteistöjen ostamisesta tai myymisestä mahdollisimman stressitöntä.

Abdurahman arvostaa mahdollisuutta työskennellä kanssasi, olitpa sitten ostamassa taloa, myymässä asuntoa tai ostamassa sijoitusasuntoa.

Ota yhteyttä Abdurahman KAYAan jo tänään nähdäksesi, kuinka hän voi auttaa SINUA!

Language: English, German, Russian, Turkish

Sort by:

No listing found.

0 Review

(5 out of 5)
Sort by:
Leave a Review

Leave a Review

Compare listings

Compare