Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

Kozan kulttuuri- ja taidetalo avataan Alanyassa

Last Updated on 12 kesäkuun, 2024 by tuula

Kozan kulttuuri- ja taidetalo avataan Alanyassa: Uusi kulttuurin ja luovuuden keskus

Kozan kulttuuri- ja taidetalo avataan Alanyassa luoden perheille ja lapsille eloisan uuden tilan tutustua musiikkiin, tarinoihin ja taiteeseen. Kunnostetussa rakennuksessa Sertoğlu-kadulla, Güllerpınarın alueella, Kozan kulttuuri- ja taidetalo avaa ovensa yhteisölle suurella innolla. Tahir Aynen, Hasret Açıkgözin, Nevin Şahinbeyoğlun ja Sema Aksayn toteuttaman hankkeen tavoitteena on yhdistää kulttuuri ja taide Alanyan asukkaiden jokapäiväiseen elämään.

Suuri avajaisseremonia

Avajaisiin osallistui merkittäviä henkilöitä. Mukaan lukien Alanyan pormestari Osman Tarık Özçelik, piirin kansallinen koulutusjohtaja Yusuf Yılmaz, kaupunginjohtajan neuvonantaja Faruk Konukçu ja monet muut yhteisöstä. Tapahtumassa esiteltiin myös kiehtova etnisen musiikin konsertti, joka lisäsi ripauksen väriä ja eloisuutta juhliin.

Visio Kozan kulttuuri- ja taidetalon takana

Alanyan kaupunginjohtajan neuvonantaja Faruk Konukçu korosti puheessaan Kozan kulttuuri- ja taidetalon merkitystä. Hän totesi: “Tämän paikan avaaminen on erittäin tärkeä askel. On erittäin tärkeää yhdistää kulttuuria ja taidetta kaupunkiin. Uskon, että tämä kulttuuriliike leviää täältä kipinällä.” Konukçu korosti, että Kozan kulttuuri- ja taidetalon visio on linjassa laajemman tavoitteen kanssa elvyttää Alanyan kulttuuriperintöä ja edistää taidetta.

Paikka perheille ja taiteilijoille

Tahir Ayne, yksi Kozan kulttuuri- ja taidetalon avainhenkilöistä, ilmaisi innostuneisuutensa avajaisista. Hän kertoi: “Tänään avaamme Kozan kulttuuri- ja taidetalon. Olemme innoissamme, koska olemme sekä taiteilijoita että kouluttajia. Alanyaan tarvittiin ympäristö, jossa voisimme todella integroitua taiteeseen ja tulla yhteen.” Ayne selitti, että tämä tila toimii sekä kahvilana että luovan taiteen keskuksena. Haemme inspiraatiota vastaavista menestyneistä malleista Istanbulissa ja ulkomailla.

Aktiviteetit ja mahdollisuudet

Kozan kulttuuri- ja taidetalo aikoo tarjota monenlaista toimintaa. Ne sisältävät työpajoja, satulauluja, nimikirjoituksia, haastatteluja, dokumenttinäytöksiä ja konsertteja. Näiden tapahtumien tarkoituksena on tuoda taide ja yhteiskunta yhteen ja edistää yhteisöä, jossa luovuus voi kukoistaa.

Kozan kulttuuri- ja taidetalo avautuu Alanyaan ja on merkittävä virstanpylväs kaupungin kulttuurimaisemassa. Tämä uusi tila lupaa vapauttaaf Alanyan mahdollisuudet ja tarjoaa ainutlaatuisen paikan perheille, lapsille ja taiteilijoille tapaamaan ja luomaan. Kozan kulttuuri- ja taidetalo avautuu, ja se on osoitus taiteen ja kulttuurin voimasta rikastuttaa yhteisön elämää.

Compare listings

Compare