Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

Lemmikkieläimen tuominen Turkkiin

Bringing Your Pets to Turkey

Last Updated on 24 toukokuun, 2024 by tuula

Lemmikkieläimen tuominen Turkkiin: Kattava opas

Jos aiot tuoda karvaiset tai höyhenpeitteiset ystäväsi Turkkiin, olet onnekas! Lemmikkieläimen tuominen Turkkiin voi olla sujuva matka, jos sinulla on tarvittavat asiakirjat ja täytät tietyt vaatimukset. Tässä oppaassa opastamme sinut onnistuneen lemmikinsiirron vaiheiden ja edellytysten läpi.

Mitä lemmikkejä Turkkiin saa tuoda?

Turkki on lemmikki ystävällinen ja toivottaa tervetulleeksi koirat, kissat ja jopa linnut ulkomailta. Varmistaaksesi vaivattoman sisäänpääsyn, sinun on oltava hyvin valmistautunut ja aseistettu rakkaiden kumppaneiden tärkeillä asiakirjoilla ja rokotusasiakirjoilla.

Tärkeimmät asiakirjat
  1. Raivotautirokotustodistus: Lemmikkisi on rokotettava raivotautia vastaan, ja tämä todistus tulee antaa vähintään 15 päivää ennen suunniteltua lentoasi Turkkiin. Tätä aikajanaa on ehdottomasti noudatettava, koska mahdolliset eroavaisuudet voivat johtaa pääsyn epäämiseen.
  2. Henkilötodistus tai lemmikkieläinpassi: Sinun on esitettävä lemmikkisi voimassa oleva henkilöllisyystodistus, joka voi olla joko virallinen lemmikkipassi tai mikä tahansa muu kelvollinen henkilöllisyystodistus.
  3. Hyväksytyn eläinlääkärin lausunto: Hyväksytyn ja sertifioidun eläinlääkärin kirjallinen lausunto on pakollinen. Tämä lausunto on annettava vähintään kolme kuukautta ennen lemmikkisi matkaa. On tärkeää varmistaa, että lemmikkisi on terve ja kelvollinen matkustamaan.
Poikkeus adoptoiduille lemmikkieläimille

Yksi hieno uutinen lemmikkieläinten omistajille on, että adoptoitujen lemmikkien ei tarvitse käydä karanteeniaikana Turkissa. Tämä poikkeus tekee siitä helpompaa niille, jotka haluavat muuttaa pelastuseläinten kanssa.

Kuljetusvaihtoehdot

Lemmikkieläimen tuominen Turkkiin on useita vaihtoehtoja, ja on tärkeää valita tarpeisiisi parhaiten sopiva. Yksi kätevimmistä ja stressittömämmistä vaihtoehdoista on hankkia lemmikkieläinkuljetusyrityksen palveluita. Monet hyvämaineiset yritykset ovat erikoistuneet järjestämään eläinten turvallisen ja sujuvan kuljetuksen Turkkiin. Nämä yritykset voivat ohjata sinua koko prosessin läpi ja varmistaa, että täytät kaikki vaatimukset ja tarvittavat asiakirjat. Jotkut lentoyhtiöt voivat myös vaatia, että lemmikkieläimet kuljettavat valtuutetut edustajat, mikä tekee näistä yrityksistä entistä arvokkaampia.

Tarkista lentoyhtiön lemmikkikäytäntö

Ennen kuin innostut liikaa ajatuksesta lentää lemmikkisi kanssa, on tärkeää varmistaa, salliiko käyttämäsi lentoyhtiö lemmikkien kuljettamisen. Monilla lentoyhtiöillä, mukaan lukien Turkish Airlines, on erityisiä lemmikkieläimiä koskevia sääntöjä, joita sinun on noudatettava. Nämä käytännöt riippuvat yleensä lemmikkisi koosta ja painosta, joten varmista, että tarkistat ohjeet ja noudatat niitä.

Lemmikkieläinten rokotus

Yksi tärkeimmistä vaiheista lemmikkisi valmistelemisessa matkaa varten on varmistaa, että se saa tarvittavat rokotukset. Tyypillisesti tämä sisältää raivotautirokotuksen ja mahdollisesti muita rokotuksia lemmikkisi terveydentilasta ja erityisistä olosuhteista riippuen. Varmista, että ajoitat nämä rokotukset vähintään 15 päivää ennen lemmikkisi lentoa.

Lemmikkieläimen vieminen Turkkiin on saavutettavissa oleva ja suoraviivainen prosessi, kun sinulla on oikeat asiakirjat ja noudatat tarvittavia vaiheita. Varmista, että valmistaudut hyvissä ajoin etukäteen, noudatat lentoyhtiön sääntöjä ja pidät lemmikkisi terveyden ensisijaisena tavoitteena. Oikealla suunnittelulla voit aloittaa upean seikkailun rakkaiden kumppaneiden kanssa Turkissa.

Compare listings

Compare