Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

Antalyan ensimmäinen aluesairaala

Antalya's First Regional Hospital

Last Updated on 10 toukokuun, 2024 by tuula

Antalyan ensimmäinen aluesairaala (Şehir Hastanesi): virstanpylväs maanjäristyskestävyydessä

Odotus lisääntyy, kun Antalya, vilkas turkkilainen kaupunki, valmistautuu ensimmäisen ja ainoan kaupunkisairaalan avajaisiin. Antalyan ensimmäinen aluesairaala erottuu paitsi sen huippumodernin infrastruktuurin ja huipputeknologian, myös sen uraauurtavan lähestymistavan seismiseen kestävyyteen ansiosta.

Turkin tasavallan terveysministeriö perustaa alueellisia sairaaloita terveydenhuolto laitoksiksi. Aluesairaalat rakentuvat suuriksi alueellisiksi terveyskomplekseiksi, toisin kuin julkiset sairaalat ja koulutus- ja tutkimussairaalat.

Tarkoituksena on vastata alueen asukkaiden monipuolisiin terveydenhuollon tarpeisiin yhdistämällä kaikenlaisia terveydenhuollon yksiköitä edistyneillä teknologisilla ja lääketieteellisillä valmiuksilla.

Kaupungin ensimmäisen kaupunki sairaalan on määrä avautua Kepezin alueelle, ja se on kooltaan 372 000 neliömetriä. Kohteen pohjatyöt on jo aloitettu, mikä on merkki uraauurtavan terveydenhuoltolaitoksen pian käynnistämisestä.

Sairaalan palvelut ja tilat

Huippuluokan lääketieteellinen tekniikka:

Uusimmilla lääkinnällisillä laitteilla varustetun sairaalan tavoitteena on aloittaa potilasvastaanotto pian sen jälkeen, kun terveydenhuollon henkilöstöluettelo on saatu valmiiksi.

Kattavat lääketieteelliset osastot:

Sairaala on jaettu viiteen rakennukseen, joissa on kapasiteettia 1 400 vuodetta. Sairaalaan tulee yleis-, äitiys- ja lastenlääkeosasto sekä onkologian ja sydän- ja verisuoniosastot. Tilassa on 246 tehohoitopaikkaa, 300 klinikkaa, 43 leikkaussalia ja tilava parkkipaikka jopa 3000 ajoneuvolle.

Alueellinen vaikutus ja palvelun laajuus

Antalyan ensimmäinen aluesairaala ei rajoitu palvelemaan pelkästään Antalyaa. Se laajentaa toimintansa lähialueille, kuten Ispartaan ja Burduriin, jotka toimivat aluesairaaloina.

Seismiset eristäjät: suoja maanjäristyksiä vastaan

Seismisen kestävyyden merkitys:

Kahramanmaraşissa helmikuun 6. päivänä tapahtuneiden 7,7 ja 7,6 magnitudin maanjäristysten jälkimainingeissa terveydenhuollon rakenteiden seismisen kestävyyden merkitys tuli täysin selväksi.

Sairaalan rakentaminen:

Sairaalan rakennuksessa on 718 seismistä isolaattoria, jotka on sijoitettu strategisesti pylväiden väliin, mikä takaa minimaaliset vahingot jopa merkittävissä seismisessä tapahtumassa.

Ainutlaatuista joustavuutta vapinaa vastaan:

Nämä perustuksen ja rakennuksen välisiin rakoihin sijoitetut eristimet mahdollistavat rakennuksen taipumisen jopa 32 senttimetriä mihin tahansa suuntaan maanjäristyksen aikana, mikä minimoi vaurioriskin.

Antalyan julkisten sairaaloiden liiton puheenjohtajan näkemyksiä

Tohtori Emre Asiltürk, Antalyan julkisten sairaaloiden liiton puheenjohtaja, korostaa potilasvastaanottojen alkamista.


Antalyan ensimmäinen aluesairaala on osoitus innovatiivisesta terveydenhuollon infrastruktuurista. Sen sitoutuminen huippuluokan lääketieteelliseen teknologiaan ja vertaansa vailla oleva seisminen kestävyys tekevät siitä edistyksen majakan terveydenhuollon maisemassa.

Compare listings

Compare