Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

Toimitusjohtajan markkinakatsaus 2010

Genel Müdür Pazar Analizi 2010

Last Updated on 12 kesäkuun, 2024 by tuula

Turkki tarjoaa kiinteistösijoitusnäkymiä uusilla projekteilla

Ideal Estatesin toimitusjohtaja Abdurahman Kaya totesi, että Turkin kiinteistömarkkinat ovat kasvaneet nopeasti viime vuosien aikana ja niistä on tullut pysyvä osa globaalilla kiinteistömaailmalla, mahdollisesti muiden, perinteisempien kohteiden, kuten Espanjan, kustannuksella. Tässä artikkelissa käsittelemme Toimitusjohtajan markkinakatsaus 2010 -tutkimusta.

Turkin tilastokeskuksen tietojen mukaan 73 000 ulkomaalaista on muuttanut euroalueen ulkopuoliseen maahan sen suotuisan lämpötilan, Egeanmeren ja Välimeren rannikon, alhaisten elinkustannusten ja helpon pääsyn vuoksi Eurooppaan.

Kuitenkaan loma-asuntojen halu ei ole ainoa Turkin kiinteistöbuumia ajava tekijä – Abdurahman Kaya Ideal Estatesin toimitusjohtajan mukaan. Kiinteistösijoittajat keskittyvät nopeasti kehittyviin paikkoihin, kuten Alanyaan, jossa suuri asumistarve tarjoaa mahdollisuuden.

Alanyan kiinteistömarkkinat

“Alanyan kiinteistömarkkinat menestyvät kysynnän ja tarjonnan ansiosta, selkeästi ja yksinkertaisesti.” Nykyinen asuntokanta on saavuttanut kapasiteetin kaupungin nopean kasvun seurauksena, ja vuosittain noin 20 000 asukasta saapuu lisää töihin tai opiskelemaan.

Arvioiden mukaan vuoteen 2015 mennessä tulee rakentaa 25 000 uutta asuntoa vuosittain kysynnän tyydyttämiseksi. Tämä johtuu pääasiassa sekä paikallisista että ulkomaisista investoinneista.

Abdurahman Kaya jatkoi: “Rakennuttajat kääntävät nyt huomionsa Alanyan kukoistaviin esikaupunkialueisiin ja rakentavat moderneja, länsimaisia ​​koteja, joiden tarkoituksena on vastata kasvavan keskiluokan vaatimuksiin”. Tämä johtuu kohonneista markkinahinnoista ja maan rajallisesta saatavuudesta keskeisten bisnesalueiden sisällä.

Uusia projekteja

Uudet asunto- ja paritalokompleksit tarjoavat strategisen sijainnin lähellä Alanyan keskustaan ​​johtavia moottoritiereittejä. 60 minuutin päässä Antalyan kansainväliseltä lentokentältä ja 10 minuutin kävelymatkan päässä kaupungin tunnetuimmista sinisen lipun rannoilta.

Keskustan läheisyyden ja alueen palveluedun ansiosta Alanyan seuduilla on vahvat kasvumahdollisuudet. Kayan mukaan näiden esikaupunkien väestön ennustetaan kaksinkertaistuvan viiden vuoden sisällä. Vahvistaa edelleen ihanteellista sijoitusilmapiiriä kasvulle ja huippuluokan vuokratuloille.

Näiden alueiden modernit kodit on suunniteltu tarjoamaan kaikki nykyaikaiset mukavuudet. Näitä ovat huippuluokan mukavuudet, kuten sisä- ja ulkoaltaat, kuntokeskukset, turkkilaiset saunat ja saunat.

Toimitusjohtajan markkinakatsaus 2010 toteaa myös, että ostaminen Alanyassa on yksinkertaista, ilman rajoituksia ulkomaalaiselle kiinteistön omistukselle ja jopa 70 % asuntolainarahoitusta, kuten muillakin Turkin alueilla.

Nämä modernit 1 makuuhuoneen kaksio asunnot laadukkaissa residenssissä alkavat 45 000 eurosta. Näiden hintojen ennustetaan nousevan 15 prosenttia seuraavien vuosien aikana. Vuokratuottoa odotetaan myös jopa 10 % vuodessa.

 

Compare listings

Compare