Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

Voittaja-julkistus

Winner

Last Updated on 27 toukokuun, 2024 by tuula

Turkin tasavallan 100-vuotisjuhlan kilpailun julkistaminen, voittaja: UFUK.M.K

Turkin tasavallan 100-vuotisjuhlan kunniaksi Ideal Estates on innoissaan julkistaessaan valloittavan sosiaalisen median kilpailumme voittajan. Pääpalkinto on ainutlaatuinen maalaus Ataturkistä, joka on luotu ainutlaatuisella maalisekoituksella kankaalle. Tämä maalaus tekee todella poikkeuksellisen käsintehtyjen pigmenttien, jotka on uutettu erilaisista maanäytteistä, jotka on kerätty eri paikoista Antalyan maakunnassa. Tämä taiteellinen valinta symboloi syvää yhteyttä Turkin tasavallan perustajan Atatürkin ja Turkin maan välillä.


Kiitoksemme 140 osallistujalle

Kilpailun ”Jännittävä sosiaalisen median kilpailu Turkin tasavallan 100-vuotispäivän kunniaksi” lähestyessä loppuaan Ideal Estates haluaa esittää sydämelliset kiitokset 140 osallistujalle, jotka tekivät tästä juhlasta vieläkin erikoisemman. Innostuksesi ja sitoutumisesi on ollut huomattavaa, ja olemme todella kiitollisia osallistumisestasi.

Turkin tasavallan 100-vuotisjuhla on merkittävä virstanpylväs maamme historiassa, ja aktiivinen osallistumisesi tähän kilpailuun osoittaa, että arvostat syvästi sen edustamia arvoja ja periaatteita. Saimme viestejä kaikkialta maailmasta, mikä korosti tämän juhlan yleismaailmallista merkitystä.

Ymmärrämme ponnistelun ja luovuuden, jota jokainen teistä on panostanut kilpailuihin, ja oli haastava tehtävä valita voittaja näin upeasta osallistujajoukosta. Vastaus kilpailuun oli ylivoimainen, ja se on osoitus Atatürkin ja Turkin tasavallan pysyvästä perinnöstä.

Voittaja julkistetaan: UFUK.Mirac.K

Arvonnan jälkeen sunnuntaina 29. lokakuuta olimme innoissamme voidessamme ilmoittaa, että UFUK.M.K. oli kilpailun voittaja! Onnittelemme UFUK.M.K.:n osallistumista sen luovuudesta, intohimosta ja syvästä yhteydestä Turkin tasavallan 100-vuotisjuhlaan. Olimme erityisen vaikuttuneita hänen vain 13-vuotiaasta iästään, hänen harkitusti suhtautumisestaan kilpailuteemaan ja hänen poikkeuksellisesta tiedon käytöstään välittääkseen syvällisen viestin jokaiseen kysymykseen.

UFUK.M.K., olet voittanut poikkeuksellisen Atatürkin maalauksen, mestariteoksen, joka heijastaa Turkin arvoja ja henkeä.

Kaikille muille osallistujille, arvostamme omistautumistasi ja aikaa, jonka omistat tähän kilpailuun. Teidän panoksenne oli poikkeuksellista, ja toivomme teidän osallistuvan tuleviin tapahtumiimme ja juhliimme.

Vielä kerran kiitos, että teitte Turkin tasavallan 100-vuotisjuhlasta entistä ikimuistoisemman osallistumisellanne. Odotamme innolla, että voimme juhlia monia muita virstanpylväitä yhdessä.

Julkaisemme Ufukin vastaukset neljään kysymykseen huomisen sosiaalisen median postauksissa. Vielä kerran, kiitos kaikille osallistumisesta.

Compare listings

Compare