Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

Syitä tehdä Turkista kotisi

Reasons to Make Turkey Your Home

Last Updated on 15 toukokuun, 2024 by tuula

Syitä tehdä Turkista kotisi

Tutkitaan, miksi Turkki on haluttu kohde ex-patseille ja digitaalisille nomadeille. Nämä ovat syitä tehdä Turkista kotisi:

  1. Turkin kansalaisuuden yksinkertaistaminen: Turkin kansalaisuuden saamisprosessia on virtaviivaistettu, mikä mahdollistaa kelpoisuuden ostamalla kiinteistön, jonka arvo on vähintään 400 000 USD.
  2. Täydellinen ilmasto: Turkissa on monipuolinen ilmasto, rehevä vehreys ja upeat metsät. Halusitpa sitten eteläisten alueiden pitkiä, kuumia kesiä tai muiden alueiden kylmempiä ilmastoja, luonnonmateriaaleista rakennettu talo takaa mukavuuden kaikkina vuodenaikoina.
  3. Historialliset rikkaudet: Turkki on historiallisten kohteiden aarreaitta, joka tarjoaa matkan eri kulttuurien ja sivilisaatioiden läpi. Pakollisia historiallisia rakenteita on runsaasti, mikä tarjoaa rikkaan kulttuurikokemuksen.
  4. Kulinaariset herkut: Turkin monikulttuurinen luonne on edistänyt monipuolisen ja herkullisen keittiön luomista. Tuore, edullinen, värikäs ja ravitseva turkkilainen ruoka miellyttää kaikkia makuja.
  5. Edullinen asuminen: Globalisaatiosta ja kehityksestä huolimatta elinkustannukset Turkissa ovat edelleen huomattavan edullisia. Kiinteistösijoitukset ovat saatavilla millä tahansa budjetilla oikean konsultaation avulla.
  6. Ulkoilu: Turkin täydellinen ilmasto mahdollistaa laajan valikoiman ympärivuotisia ulkoiluaktiviteetteja, mukaan lukien hiihto, kalliokiipeily, golf, historialliset kierrokset, safarit, koskenlasku, vaellus, uinti, saarimatkat, sukellus, maastopyöräily ja varjoliito.
  7. Terveydenhuoltopalvelut: Turkissa on pitkälle kehitetyt terveydenhuoltopalvelut, jotka tarjoavat laadukasta hoitoa kohtuuhintaan.
  8. Tärkeitä hankkeita: Maassa on meneillään merkittävää kehitystä, joka houkuttelee ulkomaisia sijoittajia kasvavalla taloudella ja lupaavilla mahdollisuuksilla.

Parhaat kaupungit Turkissa

Istanbul: Kosmopoliittinen keskus

Istanbul, eloisa metropoli, joka yhdistää idän ja lännen, erottuu edukseen. Maailmanluokan ostosmahdollisuuksien, historiallisten maamerkkien, kuuluisan yöelämän ja monipuolisen ilmapiirin ansiosta Istanbul palvelee monenlaisia mieltymyksiä. Ulkomaalaiset asettuvat usein Istanbulin keskustaan, jossa Beyoglun, Sislin ja Ortakoyn kaltaiset kaupunginosat yhdistävät saumattomasti länsimaisia ja itäisiä vaikutteita.

Antalya/Alanya: Kaunis rannikon retriitti

Antalya/Alanya, Turkin Välimeren rannikon suurin kaupunki, tarjoaa täydellisen sekoituksen kesän hauskoja hetkiä ja perinteistä kulttuuria. Kauniista rannikosta, kalastajakylistä ja maaseutukävelyistä tunnettu, Alanya on ihanteellinen kohde rentoon elämäntapaan. Ex-pattien keskuudessa suositut Avsallar ja Mahmutlar tarjoavat sekoituksen länsimaisia ja itämaisia vaikutteita.

Bodrum: Luksus asumista Egeanmeren rannalla

Niille, jotka etsivät korkeaa elintasoa, Bodrum on turvasatama. Tämä Muglan alue tarjoaa venesatamia, upeat näkymät ja Egeanmeren. Julkkisten suosikki Bodrum tarjoaa moderneja taloja, kulttuurikohteita ja vuosittaisen musiikkifestivaalin. Olitpa töissä, kasvattamassa perhettä tai eläkkeellä, Bodrumissa on kaikki tarvittavat mukavuudet.

Izmir: Eläkekeidas Egeanmeren rannalla

Egeanmeren rannalla sijaitseva Izmir on ihanteellinen valinta niille, jotka harkitsevat eläkkeelle siirtymistä Turkissa. Kaupunki ja sitä ympäröivät kaupungit, kuten Cesme ja Kusadasi, tarjoavat mukavan elämäntavan runsaiden vesiurheilumahdollisuuksien, purjehdusmahdollisuuksien ja kohtalaisen ilmaston ansiosta. Erinomaisista teollisista ja kaupallisista paikoistaan tunnettu Izmir tarjoaa erinomaista vastinetta rahalle.

Bursa: UNESCOn maailmanperintökeskus

Bursa, Unescon maailmanperintökohde, jota juhlitaan puistojen, metsien ja perheystävällisten alueiden suojelemisesta. Tämä Green Bursa -nimellä tunnettu kaupunki Marmaran alueella yhdistää saumattomasti modernin elämänkulttuurin perinteisiin kaupunginosiin. Rikollisuuden ehkäisyyn keskittyvä Bursa tarjoaa turvallisen ympäristön, terveyskeskuksia, kohtuuhintaista asumista ja rikkaan perinnön ottomaanien aikaisista moskeijoista ja historiallisista kohteista. Hiihto, lauttamatkat, köysirata ja vuorikiipeily lisäävät kaupungin viehätystä.


Turkin parhaan kaupungin valinta edellyttää henkilökohtaisten mieltymysten, elämäntavan ja prioriteettien huomioon ottamista. Olipa kyseessä vilkas Istanbulin metropoli, Antalyan rauhallinen rannikko, Bodrumin ylellisyys, Izmirin eläkkeelle jääneiden keidas tai Bursan Unescon maailmanperintökohde, Turkki toivottaa sinut tervetulleeksi avosylin ja monipuolisin mahdollisuuksin.

Compare listings

Compare