Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

Vuokraus

Kiralama

Last Updated on 11 kesäkuun, 2024 by tuula

Jos etsit vuokratilaa, olipa kyseessä sitten liiketila yrityksellesi tai asuin kiinteistö kotiisi, Ideal Estates voi auttaa. Johtavana kiinteistönvälitys yhtiönä, Ideal Estates on erikoistunut asuntojen ja liiketilojen vuokraus toimintaan ja voi auttaa sinua löytämään täydellisen tilan tarpeisiisi

Asuntojen vuokraus

Tarjoamme laajan valikoiman vuokrattavia asuntoja, kuten asuntoja, paritaloja ja huviloita. Asiantuntijatiimimme tuntee hyvin asuntojen vuokraamisen, ja he tekevät tiivistä yhteistyötä vuokra- ja kiinteistönomistajien kanssa varmistaakseen, että heidän kiinteistönsä ovat täysin asuttuja ja hyvässä kunnossa.

Kun etsit vuokra-asuntoa, Ideal Estatesin leasing-asiantuntijat auttavat sinua ymmärtämään erityistarpeesi ja mieltymyksesi, kuten sijainnin, koon ja mukavuudet. He käyttävät näitä tietoja auttaakseen sinua löytämään oikean kiinteistön, joka sopii budjettiisi.

Kaupallinen vuokraus

Jos etsit liiketilaa, Ideal Estates tarjoaa myös erilaisia ​​vaihtoehtoja, kuten toimistorakennuksia, kauppakeskuksia ja teollisuuspuistoja. Yrityksen asiantuntijatiimi on hyvin perehtynyt kaupalliseen leasing-asioihin ja voi auttaa sinua löytämään yrityksellesi sopivan tilan.

Kun etsit liiketilaa, ymmärrämme kanssasi erityistarpeesi ja mieltymyksesi, kuten sijainti, koko ja pysäköinti. Käytämme näitä tietoja auttaaksemme sinua löytämään oikean kiinteistön, joka sopii budjettiisi.

Ideal Estates tarjoaa myös opastusta paikallisiin ja valtion vuokraukseen liittyviin lakeihin, mikä auttaa vuokralaisia ​​noudattamaan vaatimuksia. Lisäksi tiimillä on kokemusta vuokraneuvotteluista ja he voivat auttaa vuokralaisia ​​heidän tarpeisiinsa räätälöityjen vuokrasopimusten laatimisessa.

Kaiken kaikkiaan Ideal Estates on omistautunut tarjoamaan korkeimman tason palvelua vuokralaisilleen ja vuokranantajilleen, ja sen asiantuntijatiimi on sitoutunut varmistamaan, että löydät täydellisen tilan tarpeisiisi. Jos etsit asuntoa tai liikekiinteistöä, Ideal Estatesilla on asiantuntemus ja resurssit, jotka auttavat sinua saavuttamaan vuokraus tavoitteesi.

Compare listings

Compare