Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

Alanya loisti ITB:n Berliinin matkailumessuilla

Alanya Shined at the ITB Berlin Tourism Fair

Last Updated on 21 maaliskuun, 2024 by tuula

Alanya loisti ITB:n Berliinin matkailumessuilla

Turkin matkailupääkaupunkina tunnettu Alanya esiintyi tämän vuoden ITB Berliinin matkailumessuilla 5.–7. maaliskuuta. Kaupunki esitteli itsensä kansainvälisellä näyttämöllä huolella suunnitellulla 80 neliömetrin osastolla. Alanya loisti ITB:n Berliinin matkailumessuilla ja jatkoi mainettaan yhtenä Turkin parhaista matkailukohteista.

Alanyaa tilaisuudessa edusti Burhan Sili, Alanya Touristic Hotelisers Associationin (ALTİD) puheenjohtaja. Mehmet Dahaoğlu, ALTAV:n ja ALTİD:n varapuheenjohtaja. Gürol Birgen ja Nevzat Özdemir, ALTAV:n hallituksen jäsenet. Nämä edustajat yhdessä muiden alanyalaisten matkailualan ammattilaisten kanssa pääsivät käymään tuottavia keskusteluja vuosittaisilla messuilla ALTAV:n ja ALTİD:n huolella valmistetun osaston ansiosta.

ITB Berliinin merkitys

ALTAV:n ja ALTİD:n varapuheenjohtaja Mehmet Dahaoğlu korosti ITB Berlinin merkitystä Alanyan matkailulle. He suunnittelevat houkuttelevansa alueelle nuorempia saksalaisia turisteja, koska vanhukset pitävät Turkista. Heidän tavoitteenaan on tutkia nuorten saksalaisten suosimia kohteita ja luoda räätälöityjä aktiviteetteja kannustamaan heitä valitsemaan Turkki.

Dahaoğlu mainitsi messujen aikana Corendon Airlinesin onnistuneen reaktion lennoille Gazipaşa-Alanyan lentokentälle kuudesta eri Saksan kaupungista. Toimistot ovat raportoineet hyvää myyntiä Gazipaşa-Alanyan (GZP) lentokentälle suuntautuville lentoille. Jos myynti jatkuu samaan tapaan, paikkojen määrä kasvaa samalla kun lentojen määrä kasvaa. Tämä johtaa siihen, että Gazipaşa-Alanyan lentoasema saavuttaa halutun tason tulevina vuosina. Messujen toisena päivänä kävijöiden ja matkailualan ammattilaisten kiinnostus jatkui Alanyan osastolla ensimmäisenä päivänä vietetyn tapaamis- ja vierailupäivän jälkeen.

Ministeri Ersoy vierailee Alanyan osastolla

Kulttuuri- ja matkailuministeri vieraili Alanyan osastolla ITB Berliinin messuilla. Messuosastolla ministeri keskusteli alanyalaisten matkailualan ammattilaisten kanssa ja jakoi näkemyksiään messuista.

Alanyan osasto oli vilkas ja värikäs esitteiden, mainosmateriaalien ja lahjojen kanssa. Vierailijat saivat tietää Alanyan rannoista, linnoituksista, luontopoluista ja vesiurheilumahdollisuuksista, mikä vahvisti sen olevan suosittu matkailukohde.


Usein kysyttyä Alanyan läsnäolosta ITB Berliinin matkailumessuilla

  • Mikä merkitys on Alanyan osallistumisella ITB Berliinin matkailumessuille?

Alanyan läsnäolo ITB Berlin Tourism Fair -messuilla on ratkaisevan tärkeää kaupungin mainostamiseksi Turkin matkailupääkaupunkina maailmanlaajuisesti. Se tarjoaa mahdollisuuden esitellä Alanyan nähtävyyksiä ja olla tekemisissä kansainvälisten matkailualan ammattilaisten kanssa.

  • Kuka edusti Alanyaa ITB Berlin Tourism Fair -messuilla?

Alanyaa edusti avainhenkilöt, mukaan lukien ALTİD:n presidentti Burhan Sili; Mehmet Dahaoğlu, ALTAV:n ja ALTİD:n varapuheenjohtaja; sekä muita Alanyan matkailualan edustajia.

  • Mitkä olivat Alanyan osastolla käytyjen keskustelujen kohokohdat messujen aikana?

Alanyan osastolla käytiin keskusteluja strategioista houkutella nuorempia sukupolvia Saksasta ja lisätä matkailua näiltä markkinoilta. Lisäksi Gazipaşa-Alanyan (GZP) lentokentälle suuntautuvista lennoista saatiin myönteisiä vastauksia.

  • Kuka vieraili Alanyan osastolla messujen aikana?

Merkittävimpiä vieraita Alanyan osastolla olivat Kültür ve Turizm Bakanı (kulttuuri- ja matkailuministeri) Mehmet Nuri Ersoy, KKTC:n presidentti Ersin Tatar ja ALTSO:n puheenjohtaja Eray Erdem.

  • Mikä sai Alanyan erottumaan joukosta ITB Berliinin matkailumessuilla?

Alanyan messuosasto valloitti vierailijat eloisilla esitteillä, informatiivisilla esitteillä ja ainutlaatuisilla mainosmateriaaleilla. Se toimi keskipisteenä Alanyan rannoille, historiallisille kohteille ja virkistysmahdollisuuksille tutustumiselle.

Compare listings

Compare