Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

Alanyan kaupunginosa: Tosmur

Alanya'nın Mahalleleri-Tosmur

Last Updated on 4 kesäkuun, 2024 by tuula

Ihastuttava Alanyan kaupunginosa Tosmur, Tervetuloa!

Jos etsit täydellistä yhdistelmää luonnon kauneutta, moderneja mukavuuksia ja historiallista viehätystä Turkin Rivieralla, älä etsi kauemmas kuin ihastuttava Alanyan kaupunginosa Tosmur. Tämä taivaansinisen Välimeren ja majesteettisten Taurus-vuorten välissä sijaitseva alue tarjoaa rauhallisen pakopaikan matkailijoille ja halutun turvapaikan asukkaille. Tässä blogikirjoituksessa perehdymme Tosmurin viehätykseen. Tutkimme sen sijaintia, tiloja, rantoja, kuljetuksia, nähtävyyksiä ja kiinteistövaihtoehtoja.

Sijainti:

Vain 8 km Alanyan keskustasta itään sijaitseva Tosmur on helposti saavutettavissa maanteitse. Se tekee siitä kätevän kohteen sekä turisteille että paikallisille. Alue sijaitsee etelässä Välimeren ja pohjoisessa upeiden Taurus-vuorten välissä. Tämä sijainti tarjoaa asukkaille ja vierailijoille viehättävän ympäristön, jossa on sekoitus rannikko- ja vuoristomaisemia. Sijainti tekee siitä ihanteellisen kohteen niille, jotka etsivät rauhallista pakopaikkaa kaukana vilkkaasta kaupungista, samalla kun heillä on silti helppo pääsy moderneihin mukavuuksiin ja Turkin Rivieran kauniille rannoille.

Palvelut ja mukavuudet:

Tosmur on omavarainen kaupunginosa, jossa on joukko palveluita asukkaiden ja vierailijoiden tarpeisiin. Alueella on lukuisia supermarketteja, paikallisia markkinoita, apteekkeja ja lääkäriasemia. Varmistetaan, että päivittäiset välttämättömät tavarat ja terveydenhuolto ovat helposti ulottuvilla. Lisäksi eloisa valikoima kahviloita, ravintoloita ja baareja tarjoaa ihastuttavia kulinaarisia kokemuksia. Kun taas virkistysmahdollisuudet, kuten kuntosalit ja puistot, sopivat aktiiviseen elämäntyyliin.

Rannat ja luonnonkauneus:

Tosmurissa on upeita rantoja, joissa on hienoa hiekkaa ja kristallinkirkkaita vesiä. Alueen rantaviiva sopii erinomaisesti auringonottoon, rauhallisiin kävelyretkiin tai vesiurheilun harrastamiseen. Alueen halki mutkitteleva Dim-joki lisää alueen maalauksellista kauneutta tarjoten mahdollisuuksia piknikille joen varrella.

Liikenne:

Tosmur hyötyy tehokkaasta julkisesta liikennejärjestelmästä, jonka avulla on helppo tutustua ympäröivään alueeseen ja päästä lähialueisiin ja nähtävyyksiin. Tosmurin ja Alanyan keskustan välillä kulkevat säännölliset bussit tarjoavat edullisia ja käteviä matkoja asukkaille ja turisteille.

Nähtävyydet:

Tosmur ei tunneta vain luonnonkauneudestaan, vaan myös kulttuurisista ja historiallisista maamerkeistään. Yksi pakollisista nähtävyyksistä on Dim Cave, kiehtova maanalainen ihme, jossa on vaikuttavia tippukivikiviä ja stalagmiiteja. Lisäksi kuuluisa Alanyan linna on lyhyen ajomatkan päässä, ja sieltä on henkeäsalpaavat näkymät Välimeren rannikolle. Läheinen Dimcay on pakollinen vierailukohde, joka lupaa unohtumattoman rentoutumispäivän ja toisen mahdollisuuden nähdä alueen luonnonkauneus samalla kun nautit virkistävästä uinnist.

Kiinteistöt Tosmurissa:

Tosmurin kasvaessa suosioon turistien ja kiinteistösijoittajien keskuudessa, kiinteistövaihtoehdot ovat laajentuneet vastaamaan erilaisia ​​makuja ja budjetteja. Etsitpä sitten modernia asuntoa merinäköalalla tai viehättävää huvilaa kukkuloilla, Tosmurilla on paljon tarjottavaa. Yleensä Tosmurissa myytävä asunto on kerrostalossa. Komplekseissa on ylelliset tilat, mikä tekee niistä suositun paikan toisen asunnon ostajille sijoittaa kiinteistöihin Tosmurissa.

Tarkista saatavilla olevat kiinteistöt ja hinnat verkkosivuiltamme. Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisätietoja Tosmurissa myytävistä kiinteistöistä.

Tosmur arjoaa idyllisen ympäristön, jossa on runsaasti palveluita, kauniita rantoja ja historiallisia ihmeitä. Harkitsetko sitä lomakohteena tai kotipaikkana, tämä alue valloittaa sinut varmasti luonnon kauneudellaan ja lämpimällä, vieraanvaraisella ilmapiirillään. Kun yhä useammat matkailijat ja sijoittajat huomaavat Tosmurin viehätyksen, on parasta kokea sen viehätys omakohtaisesti, ennen kuin salaisuus paljastuu kokonaan!

Compare listings

Compare