Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

Dimcay (Dimçayı) – virkistävä kesäparatiisi Alanyassa

Dimçayı-Alanya'daki Serinletici Bir Yaz Cenneti

Last Updated on 4 kesäkuun, 2024 by tuula

Dimcay (Dimçayı) – virkistävä kesäparatiisi Alanyassa

Keskellä kuumaa kesää Välimeren rannikolla haluamme kaikki levätä paahtavan rannan äärellä ja mennä jonnekin virkistävämpään paikkaan. Meillä on paikka, jossa voit rentoutua ja viettää mukavaa aikaa luonnosta nauttien. Upeiden Taurus-vuorten keskellä sijaitseva Dimcay (Dim-joki) – virkistävä kesäparatiisi Alanyassa, on viehättävä luonnonihme, joka tarjoaa ihastuttavan kokemuksen sekä paikallisille että turisteille. Tämä piilotettu helmi lupaa unohtumattoman rentoutumis- ja tutkimuspäivän luonnonkauniista sijainnistaan ​​virkistäviin vesiin.

Sijainti:

Dimcay sijaitsee noin 15 km Alanyan keskustasta itään. Päästäksesi tähän keitaaseen, voit ajaa rauhallisesti tai hypätä paikalliseen minibussiin (dolmuş) Alanyasta. Itse matka on herkkua. Se vie sinut mutkaisten vuoristoteiden halki, tarjoten henkeäsalpaavat näkymät vehreästä vehreydestä ja kaukaisuudessa kimaltelevasta Välimerestä.

Sisäänkäynti ja tilat:

Saapuessasi löydät joen rannalta useita nimettyjä paikkoja, joihin voit perustaa piknik-alueen. Tai voit vuokrata mukavia aurinkotuoleja ja -varjoja nauttiaksesi auringosta. Dimcayhin sisäänpääsy on tyypillisesti ilmainen, joten se on edullinen vaihtoehto perhepäivän viettoon tai rentoutumiseen ystävien kanssa.

Joen varrella on lukuisia rantaravintoloita ja kahviloita, joissa tarjoillaan suussa sulavia turkkilaisia ​​ruokia. Älä missaa mahdollisuutta nauttia perinteisestä turkkilaisesta aamiaisesta (kahvaltı) tai kokeilla paikallisesti pyydettyä taimenta, joka on tämän alueen erikoisuus. Virtaavan veden lempeä ääni yhdistettynä herkullisen ruoan tuoksuun luo todella maagisen tunnelman.

Vinkkejä täydelliseen vierailuun:

Saavu aikaisin: Dimcay on suosittu kohde, etenkin kesäkuukausina. Varmistaaksesi hyvän paikan joen rannalla ja välttääksesi väkijoukkoja, on parasta saapua aikaisin aamulla.

Ui virkistävissä vesissä: Joen viileät, kristallinkirkkaat vedet sopivat täydellisesti uimiseen, etenkin kuumina kesäpäivinä. Muista ottaa mukaan uima-asut ja pyyhe, jotta saat kaiken irti tästä virkistävästä kokemuksesta.

Piknikin perustarvikkeet: Jos suunnittelet piknikiä, pakkaa mukaan välipaloja, hedelmiä ja virkistäviä juomia. On myös hyvä idea ottaa mukaan uudelleenkäytettävä vesipullo, joka pysyy nesteytyksessä koko päivän.

Aurinkosuojaus: Aurinko voi olla melko voimakas, joten älä unohda käyttää aurinkovoidetta, leveälieristä hattua ja aurinkolaseja suojautuaksesi haitallisilta UV-säteiltä.

Vangitse hetki: henkeäsalpaavan luonnonympäristön ansiosta Dimcay tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia valokuvaamiseen. Muista ottaa mukaan kamera tai älypuhelin, jotta voit tallentaa kauniit hetket, joita voit vaalia myöhemmin.

Seikkailuaktiviteetit: Jos olet seikkailun ystävä, tutustu läheisiin kanjoneihin ja luoliin opastetuilla kierroksilla. Tai harrastaa vesiurheilua, kuten koskenlaskua, saadaksesi adrenaliinia pumppaavan kokemuksen.

Kunnioita luontoa: Muista olla jättämättä jälkiä ja hävitä jätteet vastuullisesti. Pidä ympäristö puhtaana ja säilytä Dimcayn kauneus tuleville vierailijoille.

Lopuksi, Dimcay Alanyassa on piilotettu paratiisi, joka tarjoaa ainutlaatuisen sekoituksen luonnon kauneutta ja virkistysmahdollisuuksia. Etsitpä sitten rentoutumista tai seikkailua, tämä rauhallinen pakopaikka lupaa nuorentaa aistejasi ja jättää sinulle rakkaat muistot tässä idyllisessä Turkin kolkassa vietetystä ajasta. Joten pakkaa laukut ja lähde matkalle Dimcayhin viettämään unohtumaton päivä luonnon syleilyssä.

Compare listings

Compare