Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

Tutustu Alanyan kauniisiin rantoihin!

Alanya'nın Güzel Plajlarını Keşfedin!

Last Updated on 4 kesäkuun, 2024 by tuula

Tutustu Alanyan kauniisiin rantoihin!

Ympäristökasvatuksen säätiön (FEE) aiemmin julkistaman vuoden 2023 sijoituksen mukaan Turkki on jälleen varmistanut sijoituksen kolmen parhaan maan joukossa, joissa on eniten sinilippurantoja. Turkin alueiden joukossa Antalya on johtoasemassa sekä sinilippurannoilla että turistiveneissä. Tutustu alempana Alanyan kauniisiin rantoihin.

Tänä vuonna Alanyan kunta isännöi vuoden 2023 valtakunnallisia Blue Flag Awards -palkintoja. Alanyan kunta jatkaa Sinilipputyötä yhteistyössä Turkin ympäristökasvatussäätiön (TÜRÇEV) kanssa lisätäkseen vetovoimaa matkailussa ja suojellakseen luontoa. Tämän työn tuloksena 85 laitosta Alanyassa on saanut sinisen lipun – yhden maailman tunnustetuimmista vapaaehtoistyöstä.

Alanya, Turkin rannikon helmi, tarjoaa upean valikoiman rantoja, jotka houkuttelevat vierailijoita kaikkialta maailmasta. Kristallinkirkkaiden vesien, kultahiekkojen ja maalauksellisen ympäristönsä ansiosta Alanya tarjoaa unohtumattoman rantaelämyksen.

Tutkitaan viittä parasta rantaa, joita Alanyalla on tarjota.

 1. Kleopatran ranta

  Legendaarisen Egyptin kuningattaren mukaan nimetty Kleopatra Beach on todellinen helmi Alanyassa. Hienon kultaisen hiekan ja kristallinkirkkaan turkoosin veden ansiosta ei ole ihme, miksi tämä ranta houkuttelee vierailijoita kaikkialta maailmasta. Ranta on maalauksellisten kallioiden ympäröimä ja tarjoaa upeat näkymät Alanyan linnalle. Se tarjoaa myös erilaisia ​​palveluita, kuten aurinkotuoleja, -varjoja ja vesiurheilumahdollisuuksia, joten se on ihanteellinen sekä rentoutumiseen että seikkailunhakijoille.

 2. Damlatasin ranta

  Lähellä kuuluisaa Damlatas-luolaa sijaitseva Damlatasin ranta on suosittu paikka niin paikallisten kuin turistienkin keskuudessa. Tämä ranta erottuu ainutlaatuisella kultahiekka- ja kiviyhdistelmällään, joka luo visuaalisesti houkuttelevan rantaviivan. Rauhalliset ja matalat vedet tekevät siitä sopivan lapsiperheille. Lisäksi ranta tarjoaa erinomaisia ​​mukavuuksia, kuten rantabaareja, ravintoloita ja suihkuja, mikä takaa vierailijoille mukavan ja nautinnollisen kokemuksen.

 3. Incekumin ranta

  Jos etsit koskematonta ja koskematonta rantaa, älä etsi kauempaa kuin Incekum Beach. Tämä noin 23 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva ranta on tunnettu pehmeästä kultaisesta hiekasta ja kristallinkirkkaasta vedestä. Incekum, joka tarkoittaa turkkiksi ”hienoa hiekkaa”, on todella nimensä mukainen. Vehreiden kukkuloiden ja mäntymetsien ympäröimä ranta tarjoaa rauhallisen ja idyllisen ympäristön. Sinilippunsa ansiosta Incekum Beach takaa laadukkaan veden ja rannan puhtauden, mikä takaa ikimuistoisen rantakokemuksen.

 4. Keykubatin ranta

  Keykubat Beach on toinen pakollinen kohde rantaharrastajille. Tämä kaunis hiekkaranta ulottuu pitkin Alanyan itärannikkoa ja tarjoaa rauhallisen ja rentouttavan tunnelman. Matalat ja tyynit vedet tekevät siitä erinomaisen valinnan uimiseen ja auringonottoon. Keykubat Beach tarjoaa mukavuuksia, kuten aurinkotuoleja, -varjoja ja rantakahviloita, jotka tarjoavat kaiken mitä tarvitset ihastuttavaan päivään meren rannalla.

 5. Portakalin ranta

  Portakal Beach sijaitsee Alanyan laitamilla, mutta se on luokiteltu yhdeksi kaupungin rannoista ja merkittävistä rannikkokohteista. Kuten monilla Turkin rannoilla, Portakal-rannalla on sininen lippu, joka symboloi sen koskematonta puhtautta ja huolellisesti hoidettua hiekkarantaa. Huolimatta siitä, että rantaa ympäröivät majesteettiset kalliot, se on turistikauden huipulla melko tuulinen, mikä houkuttelee purjelautailun faneja.

  Etsitpä seikkailua, rentoutumista tai perheen hauskaa, Alanyan rannoilla on kaikki. Nauti auringosta, sukeltaa virkistävissä vesissä tai vain rentoutua ja nauttia henkeäsalpaavista maisemista. Alanyan rannat odottavat tarjotakseen sinulle unohtumattoman merenrantaelämyksen!

Compare listings

Compare