Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

Alanyan Kansainvälinen Matkailu -ja Taidefestivaali

Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali

Last Updated on 4 kesäkuun, 2024 by tuula

21. ALANYAN KANSAINVÄLINEN MATKAILU- JA TAIDEFESTIVAALI

Kun päivät laskevat, 21. Alanyan Kansainvälinen Matkailu -ja Taidefestivaali lähestyy kovaa vauhtia. Tänä vuonna festivaali juhlii Turkin tasavallan ja turkkilaisen kulttuurin ja perinnön 100-vuotisjuhlavuotta. Lavalle nousee tähtientäyteinen kokoonpano, joka valaisee festivaalin lahjakkuudellaan ja läsnäolollaan. Yıldız Tilbe, Azerin, Tan Taşçı, Hadise ja Arslanbek Sultanbekov ovat vain muutamia esiintyjiä, jotka osallistuvat festivaalin aikana.

Festivaali sisältää laajan valikoiman tapahtumia, kuten musiikkia, tanssia, teatteria ja taidenäyttelyitä. Luvassa on myös useita kulttuuriaktiviteetteja, kuten perinteistä turkkilaista ruokaa ja käsitöitä. Festivaali on loistava tilaisuus tutustua turkkilaiseen kulttuuriin ja kokea Alanyan kauneutta.

Kansainvälinen festivaali on vuosittainen tapahtuma, jonka tavoitteena on edistää Alanyan kulttuuriarvoja ja -perintöä maailmanlaajuisesti. Festivaali kannustaa osallistumaan sisarkaupunkien eri teemoilla joka vuosi. Edelliset festivaalit keskittyivät unohdettujen ja vanhentuneiden kulttuuriarvojen elvyttämiseen. Seljuq-ajan, silkkikulttuurin, kudonta, paikallisen keittiön, paimentolaisvaelluksen ja jopa banaanien innoittamana festivaaleilla on onnistuttu esittelemään perintömme rikkautta.

Festivaalialue toimii perinteenä nyt alustana, jolla kunnioitetaan sekä ulkomaalaisten että paikallisten alanyalaisten panoksia läpi historian.

Alanya International Tourism & Art Festival

FESTIVAALI ALKAA YÖRÜK GÖÇ MIGRATION:ILLA (Turkkilaisten paimentolaisten muuttoliike Anatoliassa)

Alanyan kansainvälinen matkailu- ja taidefestivaali on palannut 21. kerran! Festivaali järjestetään 2.-4.6. Alanyassa, Turkissa. Festivaalin teemana on ”Turkkilaiset valtiot ja Turkin tasavallan 100-vuotisjuhla”. Festivaali sisältää laajan valikoiman tapahtumia, kuten musiikkia, tanssia, teatteria ja taidenäyttelyitä. Luvassa on myös useita kulttuuriaktiviteetteja, kuten perinteistä turkkilaista ruokaa ja käsitöitä.

Festivaali käynnistyy perjantaina 2. kesäkuuta perinteisellä Yörük Migrationilla (Turkkilaisten paimentolaisten muutto Anatoliassa) ja Festival Cortegella. Kulkue alkaa klo 17.30 Atatürk-monumentin edestä ja päättyy Iskelen vesiputoukselle, jossa Izmir State Turkish World Dance and Music Ensemble esiintyy klo 18:30.

ARSLANBEK SULTANBEKOV, HADİSE, TAN TAŞÇI, AZERİN JA YILDIZ TİLBE KONSERTIT

Juhla alkaa lumoavalla avauskonsertilla, jonka esittää arvostettu Arslanbek Sultanbekov perjantaina 2. kesäkuuta klo 21.00. Majesteettisen kaupungintalon taustalla oleva kolossaali näyttämö odottaa hänen esityksensä loistoa.

Kun kello lyö 22:00, valokeila siirtyy maineikkaalle taiteilijalle Hadiselle, joka valloittaa yleisön kiehtovalla läsnäolollaan ja lumoavilla melodioilla. Musiikkialan todellinen valokeila, Hadise lupaa unohtumattoman kokemuksen, joka viipyy kaikkien hänen taiteellisuutensa todistajien sydämissä.

Seuraavana iltana, lauantaina 3. kesäkuuta kello 22:00, Tan Taşçı on keskeisessä asemassa ja serenoi alanyalaisille kokoelmalla rakkaimpia kappaleitaan. Valmistaudu lähtemään melodiselle matkalle, kun hänen sielukas äänensä resonoi ilmassa herättäen tunteita ja liikuttaen yleisön sydämiä.

Lumoava Azerin nostaa esiripun tälle merkittävälle festivaaleille sunnuntai-iltana 4. kesäkuuta klo 21.00. Sitten klo 22.00 ikoninen Yıldız Tilbe ottaa oikeutetun paikkansa lavalla ja varmistaa suuren finaalin, joka on täynnä intohimoa ja musiikillista loistoa.

Alanya International Tourism & Art Festival

TURKIN MAAILMAN RIKAS KULTTUURIPERINTÖ ESITTÄYTYY FESTIVAALILLA

Festivaalin kuvakudosten sisällä on esillä vilkas valikoima turkkilaiselle kulttuurille ja taiteelle omistettuja tapahtumia. Turkkilainen gastronomia, käsityöt, esitystaide, kirjallisuus ja musiikki kohtaavat esitelläkseen tämän ainutlaatuisen perinnön loistoa. Perimmäisenä tavoitteena on edistää kulttuurivaihtoa globaalissa mittakaavassa, valaisemalla turkkilaisen maailman kulttuurin valtavia syvyyksiä maailmalle.

JÄSENMAAT OSALLISTUVAT TURKIN VALTIOIDEN JÄRJESTÖÖN

Kulttuuri- ja sosiaalivirasto pystyttää suuren teltan festivaalin keskiaukiolle, suuren teltan ympärille sijoitetaan kahdeksan pienempää telttaa. Tällä alueella vierailijat voivat oppia turkkilaisen kulttuuriperinnön perinteisistä ja nykyaikaisista menetelmistä.

Teltat jaetaan Turkin valtioiden järjestön jäsenmaille. Näitä ovat Turkki, Azerbaidžan, Kazakstan, Kirgisia ja Uzbekistan. Myös tarkkailijavaltioille (Unkari, Pohjois-Kyproksen turkkilainen tasavalta ja Turkmenistan) jaetaan telttoja. Näissä teltoissa maat esittelevät perinteisiä käsitöitään (maalaus, huopa, kangas, matto jne.), gastronomiaa ja kulinaarisia kulttuurejaan.

Tämä on loistava tilaisuus vierailijoille oppia turkkilaisen maailman rikkaasta kulttuuriperinnöstä. Toivomme, että pääset osallistumaan tähän erityiseen tapahtumaan!

NÄYTTELYT LISÄÄVÄT FESTIVAALILLE VISUAALISTA RIKKAUTTA

Keskimmäisen aukion suurin teltta ja sitä ympäröivät pienemmät teltat esittelevät erilaisia ​​näyttelyitä, mukaan lukien:

 • 100-vuotisjuhlarahojen lyöminen
 • Turkin tasavallat Otağları -näyttely
 • Pienoiskokoinen Atatürk-vaatenäyttely
 • Punainen valkoinen lippu -näyttely
 • Tasavallan valokuvanäyttelyn arkisto
 • Turkin valtiot ja liput historiassa tasavallan 100-vuotispäivänä
 • Turkin valtioiden postimerkkinäyttely tasavallan 100-vuotispäivänä
 • Turkin käsityön inspiraatioita tasavallan 100-vuotisjuhlissa
 • Mustavalkovalokuvanäyttely
 • Menneisyydestä nykypäivään Kansainvälisen valokuvakilpailun palkittu valokuvanäyttely
 • Perinteiset käsityönäyttelyt
 • 100 taideteosta tasavallan 100-vuotisjuhlanäyttelyssä
 • Meripihkan salaisuudet -näyttelyn

Nämä näyttelyt tarjoavat vierailijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden. Vierailijat tutustuvat Turkin kansan historiaan, kulttuuriin ja perinteisiin.

FESTIVAALILLE OSALLISTUA 400 OSASTOA

Festivaalin puitteissa laiturilla on lähes 400 osastoa isännöimään vierailijoita. Kulttuuri- ja taideosastot, joilla esitellään turkkilaisen maailman rikasta kulttuuriperintöä, sekä ruoka- ja juomakioski, jossa maistetaan ja mainostetaan Alanyan paikallisia herkkuja, tulvii kävijöitä.

KUTSU FESTIVAALILLE ALANYAN POMESTARI MR. YÜCELILTA

Pormestari Adem Murat Yücel kutsuu kaikki kansalaiset Alanyan kansainväliselle matkailu- ja taidefestivaalille, joka alkaa perjantaina 2. kesäkuuta ja kestää 3 päivää. Festivaali sisältää erilaisia ​​tapahtumia, kuten paimentolaismuuttoa, konsertteja ja näyttelyitä.

Pormestari Yücel sanoi: ”Tänä vuonna päätimme tasavallan 100-vuotispäivänä teemamme Turkin tasavallat. Meitä kaikkia odottaa unohtumaton festivaali lähes 400 osastolla. Isännöimme vieraamme İskelessä ja konserteilla järjestämme. iltaisin kutsun kaikki kansalaiset ja vierailijamme festivaaleillemme, jotka ovat täynnä kulttuuria, taidetta, gastronomiaa ja hauskaa.

Festivaali on loistava tilaisuus kaikille tutustua Turkin kansan historiaan, kulttuuriin ja perinteisiin. Se on myös loistava tilaisuus nauttia Alanyan kauneudesta ja pitää hauskaa ystävien ja perheen kanssa.

Compare listings

Compare