Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

Salkun hoito

Portföy Yönetimi

Last Updated on 11 kesäkuun, 2024 by tuula

Liiketila salkun ja asunto salkun hoito ja hallinta

Ideal Estates on johtava kiinteistö salkun hoito yhtiö, joka on erikoistunut liike- ja asuin kiinteistöjen hoitoon ja hallintaan. Vuosien kokemuksella ja omistautuneiden ammattilaisten tiimillä Ideal Estates on sitoutunut tarjoamaan korkeimman tason palvelua asiakkailleen.

Kaupallisen salkun hoito 

Yksi Ideal Estatesin keskeisistä palveluista on kaupallinen salkun hoito. Tämä sisältää kiinteistöjen, kuten toimistorakennusten, kauppakeskusten ja liikekiinteistöjen hallinnan. Yrityksen asiantuntijatiimi tuntee hyvin liikekiinteistön hallinnan mutkuudet. Tämä sisältää vuokraneuvottelut, budjetoinnin ja ylläpidon. Teemme tiivistä yhteistyötä kiinteistönomistajien kanssa varmistaaksemme, että heidän kiinteistönsä ovat hyvässä kunnossa, täysin vuokrattuja ja tuottavat mahdollisimman paljon tuloja.

Asunto salkun hoito

Liiketilojen lisäksi Ideal Estates hallinnoi myös asuntosalkkuja. Tämä sisältää kiinteistöjen, kuten asuntojen, paritalohuoneistojen ja huviloiden, hallinnan. Ammattitiimimme on kokenut kaikista asuinkiinteistöjen hallinnan osa-alueista, mukaan lukien vuokralaisten seulonta, vuokran perintä ja ylläpito. He tekevät tiivistä yhteistyötä kiinteistöjen omistajien kanssa varmistaakseen, että heidän kiinteistöjään ylläpidetään ja että ne ovat täysin vuokrattuja.

Ideal Estatesin tiimi on myös kiinteistö markkinoinnin ja -vuokrauksen asiantuntija, joka neuvoo vuokralaisten houkuttelemisessa ja pitämisessä sekä kiinteistön markkinoinnissa mahdollisille ostajille tai vuokraajille. He pystyvät markkinoimaan kiinteistösi hyvin, mikä aiheuttaa korkean käyttöasteen ja maksimaalisen sijoitetun pääoman tuoton.

Ideal Estates -lisäpalvelut

Kiinteistön hoito palveluidensa lisäksi Ideal Estates tarjoaa asiakkailleen myös erilaisia lisäpalveluita. Tämä sisältää myynnin ja taloushallinnon, mukaan lukien raportoinnin, sekä rakentamisen johtamis- ja konsultointipalvelut.

Kaiken kaikkiaan Ideal Estates on omistautunut tarjoamaan asiakkailleen korkeimman tason palvelua. Sen ammattilaisten tiimi on sitoutunut varmistamaan, että kiinteistöt ovat hyvin hoidettuja, täysin vuokrattuja ja tuottavat mahdollisimman paljon. Olitpa liikekiinteistön omistaja tai vuokranantaja, Ideal Estatesilla on asiantuntemus ja resurssit, jotka auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Compare listings

Compare