Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

Rajoitettuja alueita oleskelulupa hakemuksiin

Restricted Areas for Residence Permit Applications

Last Updated on 5 kesäkuun, 2024 by tuula

Rajoitettuja alueita oleskelulupa hakemuksiin Turkissa

Ulkomaalaisena asuminen Turkissa voi olla jännittävä mahdollisuus, mutta siihen liittyy omat haasteensa, erityisesti mitä tulee oleskeluluvan saamiseen. Turkin hallitus on ottanut käyttöön rajoituksia ja rajoitettuja alueita oleskelulupa hakemuksiin Turkissa paikallisen ja ulkomaalaisen väestön tasapainon saavuttamiseksi tietyillä kaupunginosilla ja alueilla.

Viralliset ilmoitukset oleskelulupa hakemusten rajoitusalueista

Maahanmuuttoviraston ilmoitus kaupunginosien sulkemisesta

Maahanmuuttovirasto on antanut useita ilmoituksia asuinalueiden sulkemisesta oleskelulupahakemuksia varten. Aluksi suljettiin 781 kaupunginosaa, ja luku on nyt noussut 1169:ään 1. heinäkuuta 2022 alkaen. Näihin sulkemisiin sisältyy tilapäisen suojelun rekisteröintiä, kansainvälisen suojelun rekisteröintiä, oleskelulupia, tilapäistä suojelua tai ulkomaalaisten asuinpaikan vaihtoa koskevia rajoituksia. poikkeuksia.

Linkki Maahanmuuttoviraston tiedotteeseen

Sisäasiainministeriön lausunto 8 piiristä Istanbulissa

Sisäasiainministeriö on ilmoittanut, että se ei rekisteröi uusia ulkomaalaisia ​​kahdeksaan Istanbulin piiriin, nimeltään Küçükçekmecen, Başakşehirin, Bağcılarin, Avcılarin, Bahçelievlerin, Sultangazin, Esenlerin ja Zeytinburnuun. Nämä piirit olivat aiemmin olleet suljettuina tilapäisen suojelun hakemiselta, ja nyt niitä on rajoitettu kaikille oleskelulupahakemuksille.

Linkki sisäministeriön lausuntoon

Taustaa: Ulkomaalaisten 20 %:n väestösääntö

Estääkseen ulkomaalaisten liiallisen keskittymisen tietyille alueille Turkin hallitus on ottanut käyttöön 20 %:n ulkomaalaisten väestömäärän. Tämä sääntö hylkää aktiivisesti uusia oleskelulupahakemuksia eikä hyväksy vuokrasopimuksia alueilta, joilla ulkomaalainen väestö ylittää 20 % kaikista asukkaista.

Vaikutukset ulkomaalaisiin

Ulkomaalaisille, jotka aikovat hakea oleskelulupaa Turkissa, on ensiarvoisen tärkeää ymmärtää nämä rajoitukset. Jos sinulla on vuokrasopimus rajoitetulla alueella, hakemuksesi hylätään. Tällaisten komplikaatioiden välttämiseksi on tärkeää löytää vuokrasopimus naapurustosta, jota nämä rajoitukset eivät koske.

Sopivien kaupunginosien löytäminen

Oleskelulupahakuprosessin sujuvuuden varmistamiseksi tutki naapurustoja ja alueita, joihin ei sovelleta 20 % ulkomaalaisen väestön sääntöä. Pysy ajan tasalla viimeisimmistä rajoitettuja kaupunginosia koskevista tiedoista, jotta voit tehdä tietoisia päätöksiä.

Konsultoimme Ideal Estates -alueita oleskelulupahakemuksissa

Oleskelulupamääräysten monimutkaisuudessa liikkuminen voi olla haastavaa. Ota yhteyttä arvostettuihin kiinteistönvälittäjiin, kuten Ideal Estates, jotka voivat opastaa sinua prosessin läpi. Varmistamme, että hakemuksesi täyttää viranomaisten vaatimukset.

Ota yhteyttä Ideal Estatesiin saadaksesi nykyisen luettelon oleskelulupahakemusten rajoitettuista

Compare listings

Compare