Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

Ilmainen esittelymatka

inspection trip

Last Updated on 5 kesäkuun, 2024 by tuula

Ilmainen esittelymatka Alanyaan

Kun olet tutkinut useita asuntoja ja löytänyt mahdollisia vaihtoehtoja Alanyassa, seuraava askel olisi käydä paikalla ja kokea se omakohtaisesti. Voit valita unelmiesi kodin varaamalla ilmainen esittelymatka ja lähteä katsomaan sitä. Ideal Estatesin henkilökohtaisilla katsastusmatkoilla voit tarkastella valikoimaa uusia rakennuskohteita tai myytäviä kiinteistöjä Alanyassa, jotka kaikki on sovitettu sinun tarpeisiisi.

Vaikka voit tarkastella asuntoja erittäin yksityiskohtaisesti verkkosivuillamme ja tietopaketeissamme, mikään ei ole verrattavissa kokemalla ostamasi laatu ja elämäntapa. Mielestämme on tärkeää, että vierailet alueella ja tutustut ennen kuin teet niin tärkeän päätöksen siitä, mistä lopulta päätät ostaa. Asuntojen katselujen ohella varmistamme, että sinulla on reissussa riittävästi aikaa katsella ympärillesi ja saada tuntumaa yleisesti alueeseen, ihmisiin ja elämäntyyliin.

ILMAISET tarkastusmatkamme ovat erinomainen ja taloudellinen tapa tehdä tämä ja autamme mielellämme sinua järjestämään vierailusi alueelle tutustumaan kattavaan valikoimaamme uusia ja jälleenmyyntikohteita.

Ennen saapumistasi Ideal Estates laatii kiinteistöportfolion, joka on räätälöity vastaamaan erityisvaatimuksiasi. Voit olla varma erinomaisesta, ilman paineita, henkilökohtaisesta palvelusta. Yksi Ideal Estatesin tiimistä esittelee sinulle myös paikallisia alueita, kuten rantoja, ravintoloita, baareja, vapaa-ajanviettomahdollisuuksia ja muita kiinnostavia paikkoja.

Asiantuntijamme opastavat sinua koko prosessin läpi vierailemisesta kiinteistöissä ja alueella aina auttamaan sinua laillisuusasioissa. Odotamme sinut tervetulleeksi laskeutumishetkestä lähtöön asti. Yksi edustajistamme seuraa sinua täysin, ja olemme ylpeitä siitä, että pidämme huolta asiakkaistamme. Varaa 3 päivän, kahden hengen katselumatkasi suoraan meiltä tai joltakin maasi valtuutetulta edustajaltamme nähdäksesi, mitä Turkilla on tarjottavanaan.

Kerro meille, mitkä päivämäärät sopivat sinulle parhaiten ja miltä lentoasemalta haluat lentää. Sitten yksi agenteistamme etsii tietokannastamme löytääkseen parhaat ja edullisimmat lentovaihtoehdot. Jos haluat varata yhden ilmaisista tarkastusmatkoistamme yli 2 hengelle tai viipyä yli 3 päivää, ilmoita asiasta ensin edustajallemme, niin voimme järjestää sen. Sitten, kun olet tehnyt lentovarauksesi ja maksanut, kotitoimistomme hoitaa kaikki majoitus- ja lentokenttäkuljetuksesi.

Jos ostat kiinteistön, hyvitämme sinulle lentoliput, jos et osta asuntoa, valtuutettu edustajamme ilmoittaa sinulle hoidon ja kuljetusten hinnan.

Ideal Estates tekee prosessista mahdollisimman rentoa, seuraavat vaiheet kuvaavat koko esittelymatkan prosessia:

  1. Soita ja keskustele (äidinkielelläsi) mahdollisen matkasi prosessista yhden ystävällisen edustajamme kanssa.
  2. Järjestä ja maksa lentosi kustannukset ja ilmoita meille lentotiedot – Nämä kulut palautetaan sinulle, jos teet ostoksen meidän kauttamme tutustumismatkan seurauksena.
  3. Varaamme ja maksamme majoituksesi 3 yötä paikallisessa hotellissa bed and breakfast -periaatteella.
  4. Tapaamme sinut lentokentällä, viemme sinut hotellille ja seuraamme koko esittelymatkasi loppuun.
  5. Näytämme alueen ja kiinteistöportfolion räätälöitynä tarpeidesi mukaan.
  6. Illat ovat vapaita ​​rentoutumiseen, jolloin voit keskustella päivän tapahtumista.
  7. Kun olet nähnyt ostettavan asunnon, opastamme sinut läpi ostoprosessin jokaisen vaiheen ja lakiehdot.
  8. Matkasi päätteeksi noudamme sinut hotellistasi ja viemme sinut takaisin lentokentälle riittävän ajoissa ehtiäksesi lentoosi. Jos päätät olla ostamatta, sinun on maksettava majoitus ja kuljetukset.

Mielestämme nämä rennot ja informatiiviset matkat auttavat asiakkaitamme tekemään järkeviä ja tasapainoisia päätöksiä mahdollisista asunnoista ja alueista.

Ota meihin yhteyttä NYT varaaksesi vierailusi!

 

Compare listings

Compare