Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

Yhteistyö Ideal Estatesin kanssa

Ideal Estates ile işbirliği

Last Updated on 5 kesäkuun, 2024 by tuula

Yhteistyö ulkomaisten agenttien kanssa

Yhteistyö Ideal Estatesin (ALTSOn jäsen) kanssa tarkoittaa, että työskentelemme kiinteistönvälittäjien kanssa ympäri maailmaa. Ymmärrämme, että agentti on asiakkaan tärkein avustaja, joka tarjoaa luotettavaa tukea ostajalle omassa maassaan. Siksi arvostamme molempia osapuolia hyödyttävää yhteistyötä, luottamuksellisia kumppanuuksia agenttien kanssa, jotta voimme tehdä erinomaista työtä ja antaa asiakkaallesi mahdollisimman paljon huomiota ja huolenpitoa

Kiinteistömarkkinoiden erikoisalojen ymmärtäminen

Olitpa aloittelija tai kokenut myyntiedustaja, kiinteistömarkkinoilla on aina alueita, joita et tunne. Tekemällä yhteistyötä tietyn markkinaraon edustajien kanssa, kuten kiinteistöt Turkissa, tiedät tarkalleen, kenen puoleen voit kääntyä, jos sinulla on kysyttävää. Vaikka olisit perillä tietystä aiheesta, erikoistuneet kiinteistönvälittäjät kuten Ideal Estates, voivat tarjota toisenlaisen näkökulman. Vuosien varrella kymmenet ulkomaiset yhteistyökumppanit ovat luottaneet meihin.

Mutta kuinka valita oikea monista kiinteistönvälitystoimistoistaIdeal Estatesia johtaa täysin valtuutettu ja lisensoitu kiinteistönvälittäjä, jolla on kokemusta myynnistä Turkissa. Käsittelemme englantia, venäjää, saksaa, ruotsia ja suomea puhuvia asiakkaita, koska haluamme koko prosessin olevan asiakkaalle selkeä. Myös sopimukset allekirjoitetaan näillä kielillä, ja sen ansiosta ei ole epäselvyyksiä. Huoltopalveluita, jotka lomakiinteistöjen erityisluonteen vuoksi ovat erittäin tärkeitä, tarjotaan eri kielillä.
Kaikki nämä tekijät takaavat, että yhteinen asiakkaamme on tyytyväinen. Kaikki yksityiskohdat, työstandardit ja yhteistyöehdot on määritelty agenttisopimuksissamme.

Ideal Estates kanssa työskentelyn edut?

 • Vastaamme tietopyyntöösi välittömästi, jotta asiakas ei jää odottamaan pyytämiään kiinteistövaihtoehtoja, kuten muiden ulkomaisten kiinteistönvälitystoimistojen kohdalla.
 • Työskentelemme rehellisesti ja läpinäkyvästi ja kerromme sinulle jokaisesta vuorovaikutuksesta mahdollisen ostajasi kanssa.
 • Maksamme välityspalkkion välittömästi kokonaisuudessaan heti, kun kauppa on suoritettu ja maksu vastaanotettu asiakkaalta.
 • Tarjoamme tarkastusmatkan aktiivisimmille agenteillemme, jotta voit tarjota henkilökohtaista tietoa asiakkaillesi.
 • Teemme yhteistyötä kiinteistövälitystoimistojen, juridisten konsulttien, asianajajien ja maahanmuutto-ohjelmien neuvonantajien sekä muiden kiinteistöalalla työskentelevien ammattilaisten kanssa.
 • Asiakastyytyväisyys on taattu, sillä tarjoamme asiantuntevaa myynti- ja huoltopalvelua.

Miten yhteistyö toimii?

 • Jos sinulla on asiakas, sinun on sovittava asunto esittelymatka.
 • Sinun on lähetettävä sähköposti osoitteeseen info@idealestates.com, kun olet varannut esittelymatkan asiakkaan kanssa. Kerro meille asiakkaan lentotiedot ja portfoliovaatimukset.
 • Lähetämme sinulle turkkilaisen tiimimme jäseneltä varaussähköpostimallin, joka sisältää asiakkaan yhteystiedot.
 • Seuraavana päivänä saat raportin asiakkaidesi tarkastuskierroksesta, kuten siirto- ja majoitustiedot. Ne näytetään sekä ominaisuuksien yksityiskohdat.

Mitä odotamme kumppaneiltamme

 • Seuraa asiakkaitasi ja valmistele hänet katselukierrosta varten.
 • Meidän pitäisi olla ainoa välittäjä.
 • Kiinteistösalkkumme myyntihintoja ja eritelmiä ei tule muuttaa. Paras politiikka on olla rehellinen.
 • Yhteisten periaatteidemme pohjalta toivomme rakentavamme pitkäaikaisen kiinteistö kumppanuuden.

Yhteistyötä kiinteistömyynnissä ammattilaisten kanssa

Haemme ammattitaitoisia freelancereita kiinteistöalan yhteistyöhön!

Ideal Estates on yksi Turkin tunnetuimmista kiinteistönvälitystoimistoista. Olemme tekemisissä monien asiakkaiden ja rakennuttajien kanssa ja siksi meillä on parhaat tarjoukset taattu. Meillä on myös laaja lakikokemus ja asiantuntemus varmistaaksemme turvallisen kaupankäynnin.

Keskinäisellä kiinteistö sijoitus kumppanuus sopimuksella on paljon etuja. Seuraavat ovat ohjaavat periaatteemme ja edut pitkäaikaisen freelance-kumppanuuden muodostamiseksi kanssamme:
 • Kiinteistöalan ammattilaisena on helppo ajatella, että olet omillasi. Vaikka oletkin osa välitystä, työskentelet yleensä yksin asiakkaidesi kanssa aikataulusi mukaisesti. Yhteistyö kanssamme voi parantaa taitojasi ja kykyjäsi, kehittää ystävyyssuhteita, vähentää kustannuksia ja luoda parempaa tasapainoa työ- ja perhe-elämään.
 • Tietenkin ilmeisin etu tässä on mukavuus ja joustavuus. Työskentely yhteistyötoimistossa, kuten Ideal Estates, tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia jäykistä toimistoajoista. Voit tulla ja lähteä valitsemaasi aikaan. Tästä syystä kiinteistöalan ammattilaiset viihtyvät kanssamme. Voit nauttia erilaisista vaihtoehdoista, kuten omasta työpöydästä tai yksityisestä toimistosta.
 • Yhteistyö Ideal Estatesin kanssa varmistaa, että sinulla on pääsy nopeaan Internetiin, videoneuvotteluihin ja muihin tekniikoihin, jotka sisältyvät yhteistyöhön. Lisäksi tarjoamme tukihenkilöstöä, joka voi vastata puheluihin ja hoitaa asiakkaitasi, kun olet poissa, mikä varmistaa, että liiketilaisuuksia ei menetetä.
 • Ilman vuokrakuluja tämä antaa sinulle mahdollisuuden työskennellä laadukkaassa liiketilassa – täydellisenä kaikki tarvitsemasi laitteet ja tilat – pankkia rikkomatta. Sinun ei tarvitse maksaa internetistä ja siivouspalveluista joka kuukausi! Lisäksi sinun ei tarvitse käsitellä kalliita pitkäaikaisia ​​vuokrasopimuksia.
 • Kiinteistöalan ammattilaiset voivat hyötyä yhteistyöstä ulkomaisten toimistojemme kanssa heidän projekteissaan. Ja tulokset voivat olla palkitsevia ja kannattavia, koska ne tarjoavat sinulle arvokkaita liidejä.
Yllämainittujen etujen ansiosta monet itsenäiset ammatinharjoittajat ovat siirtyneet yhteistyöhön Ideal Estatesin kanssa, jossa tarjoamme suuren ja nykyaikaisen toimiston edut sekä yhteistyön ulkomaisten toimistojen kanssa.

 

Compare listings

Compare