Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

Kansalaisuus sijoittamalla

Citizenship by Investment

Last Updated on 10 kesäkuun, 2024 by tuula

Ideal Estates, jolla on laaja kokemus rakennus- ja kiinteistöalalta, palvelee sekä kotimaisia ​​että ulkomaisia ​​kiinteistösijoittajia Turkissa. Tarjoamme asuntojen ja maa-alueiden myyntipalveluita sekä sijoitusneuvontaa. Ulkomaisten sijoittajien kysynnän kasvaessa tarjoamme monipuolisen valikoiman korkealaatuisia luksussalkkuja. Nämä houkuttelevat sijoittajia Euroopasta, Lähi-idästä ja Aasiasta. Portfoliomme sisältää erilaisia ​​maa- ja liikekiinteistöjä sekä kiinteistövaihtoehtoja pääomasijoittajille helpottamaan toimintaa, kuten yrityksen perustamista Turkkiin. Ideal Estates tukee myös Turkin passihakemuksia ja opastaa sijoittajia kaikissa sijoituksiin liittyvissä oikeudellisissa prosesseissa kuten kansalaisuus sijoittamalla.

Muutokset kansalaisuuslakiin

Turkin hallitus on muuttanut sääntöjä miten saada kansalaisuus sijoittamalla. Uudistetut säännöt ovat seuraavat:

• Yhteisomistus ei ole vaihtoehto kansalaisuuden hakemiseen. Omistuskirjassa on mainittava yksittäinen henkilö. Koska jaettu omistusoikeus toisen henkilön tai yhteisön kanssa tekee kiinteistön kansalaisuuskelvottomaksi. Jos kuitenkin useampi omistaja siirtää oikeutensa yhdelle ulkomaalaiselle henkilölle, he voivat hakea kansalaisuutta, jos heillä on täysi omistusoikeus.

• Useiden kiinteistöjen osto, mukaan lukien asunnot, maat tai maatilat – yhteensä vähintään 400 000 USD. Aikaisemmin sallittiin useiden notaarien myyntisopimusten vähimmäissumma saavuttaa, mutta uusi laki edellyttää yhden notaarin myyntisopimusta vähimmäisostosummalle. Hakemuksia, joissa on useita notaarien myyntisopimuksia, ei oteta huomioon.

• Aikaosuudet eivät ole uusien sääntöjen mukaan oikeutettuja kansalaisuuteen sijoitusten kautta.

Tämä muutos tulee voimaan 1.1.2023 alkaen.

Ideal Estatesin tavoitteena on tehdä asunnon osto- tai myyntiprosessista mahdollisimman stressitön ja saumaton. Joten jos olet valmis löytämään unelmien kiinteistö Turkista, ota meihin yhteyttä jo tänään ja anna meidän auttaa tekemään siitä totta.

Compare listings

Compare