Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

Valuuttakurssi asiakirja

foreign Exchange

Last Updated on 10 kesäkuun, 2024 by tuula

Turkin hallitus ilmoitti 24. tammikuuta vuonna 2022 uudesta muutoksesta, joka koskee kiinteistöhankintoja ulkomaalaisille ostajille. Asetuksen mukaan kiinteistön myyntimäärä on muunnettava Turkin liiroiksi Turkin tasavallan keskuspankin kautta. Valuuttakurssi asiakirja on hankittava ennen asunto kaupan toteuttamista.

Valuuttakurssi asiakirja

Kiinteistöjen osto tapahtuman suorittamiseksi Kiinteistörekisteritoimisto (Maarekisteri-toimisto) vaatii valuuttakurssi asiakirjan (Döviz Alım Belgesi eli DAB-tosite). Ennen omistusoikeuden siirtoa ulkomaisten ostajien on muunnettava ulkomaan valuutan myyntimäärä turkin liiroiksi.

Koko myynti summan muuntaminen on suoritettava turkkilaisen pankin kautta, ja ostaja saa valuuttatositteen valuutan muuntamisen jälkeen.

Asiakirjaan merkitty maksu toimii kiinteistön virallisena myyntihintana kiinteistön kirjaamistoimiston mukaan. Ostaja, myyjä tai valtakirjalla varustettu edustaja voi hoitaa kauppaan liittyvät toimenpiteet. Ostaja voi siirtää maksun suoraan myyjän pankkitilille, joka voi sitten muuntaa ulkomaan valuutan Turkin liiroiksi turkkilaisen pankin kautta ja saada Tosite.

On tärkeää huomata, että valuutan muuntaminen on tehtävä turkkilaisen pankin kautta, ei muiden lähteiden kautta. Keskuspankki hyväksyy muunnettavaksi vain tietyt valuutat, mukaan lukien Yhdysvaltain dollari, euro ja Englannin punta. Kaikki muut valuutat on ensin muutettava johonkin hyväksytyistä valuutoista turkkilaisen pankin kautta.

Jos maksu on suoritettu ennen muutoksen voimaantuloa, Valuutta tositetta ei vaadita. Kiinteistörekisteritoimistoon (eli Tapu-toimistoon) tulee toimittaa vain pankkikuitit, sillä se hyväksyy vain turkkilaisessa pankissa tehdyt pankkimaksut. Muita maksutapoja, kuten henkilökohtaisia ​​maksuja, ei enää uuden lain voimaan tulon jälkeen hyväksytä.

Compare listings

Compare