Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

Asunnon ostaminen Turkista

Buying an Apartment

Last Updated on 11 kesäkuun, 2024 by tuula

Asunnon ostaminen Turkista on helpompaa kuin koskaan. Ulkomaiset investoinnit Turkin kiinteistö markkinoille ovat viime aikoina saaneet vetoa ja herättäneet kasvavaa kiinnostusta. Aasiaa ja Eurooppaa hajallaan oleva Turkki on kiinnittänyt sijoittajien huomion viime vuosina. Turkin lain mukaan ulkomaalaisilla ei ole rajoituksia asunnon ostamisessa. Irakin, Iranin, Kuwaitin, Venäjän ja Saudi-Arabian kansalaiset ovat niitä, jotka yleensä valitsevat Turkin asunnon ostamiseen. Kun ostat vähintään 400 000 dollarin arvoisen asunnon tai useita asuntoja, joiden yhteisarvo on yli 400 000 dollaria, olet oikeutettu hakemaan Turkin kansalaisuutta.

Investoiminen Turkin kiinteistöalaan, jonka arvo on noussut maan infrastruktuurin ja sosiaalisen hyvinvoinnin kehittymisen myötä, on tulossa erittäin kannattavaksi. Ulkomaalaisille ostajille asunnon ostaminen maasta ei ole koskaan ollut helpompaa. Tässä kerromme lyhyesti ostoprosessin ja vastaamme kaikkiin asiaan liittyviin kysymyksiin.

Oikean asunnon löytäminen oikeasta kaupungista

Ideal Estatesissa, arvioituamme huolellisesti tarpeesi ja budjettisi, ryhdymme etsimään kriteereihisi sopivia asuntoja. Löytääksesi ihanteellisen asunnon Turkista, ensimmäinen askel on valita kaupunki. Alanya erottuu parhaaksi kiinteistö vaihtoehdoksi viehättävällä ilmastollaan ja Välimeren rannikon kultaisilla rannoilla.

Myyntivoitto

Ensisijainen syy siihen, miksi ulkomaiset sijoittajat valitsevat Turkin, ovat sen edulliset asuntojen hinnat ja lyhyt arvostusaika. Arvostusaika on ratkaiseva tekijä, jonka sijoittajat ottavat huomioon asuntoja ostaessaan, ja Turkissa se vaihtelee 10-20 vuoden välillä. Turkin jatkuvan kehityksen myötä asuntojen arvo nousee nopeammin. Turkki tarjoaa rikkaan ja monipuolisen ympäristön kosmopoliittisella kulttuurillaan ja luonnonvaroillaan, mukaan lukien kaikki neljä vuodenaikaa. Asunnon ostaminen Turkista antaa myös kansalaisoikeudet, mikä tarjoaa etuja sekä sijoittajille että ulkomaalaisille, jotka haluavat oleskella maassa.

Ulkomaalaisten, jotka haluavat ostaa asunnon Turkista, tulisi tehdä perusteellinen tutkimus ja hakea apua ammattimaisista kiinteistönvälitys yhtiöistä. Ideal Estates tarjoaa erikoistuneita kiinteistö palveluita, jotka auttavat sinua löytämään unelmiesi kodin.

Ostoprosessi ja edut

Asunnon ostamista varten sinun tulee hakea kiinteistö- ja rekisterilaitokselta henkilökorttia tai passia, oleskelulupaa ja joko valtakirjaa tai sen oikeaksi todistettua kopiota. Hakemuksen jälkeen asunto tutkitaan ja jos ei ole ongelmia, voit jatkaa ostoa. Voit myös saada oleskeluluvan kansalaisuus- ja maahanmuuttovirastolta samana päivänä, kun haet.

Ulkomaalaisena Turkista ostettavan kiinteistön enimmäiskoko on rajoitettu 30 hehtaariin. Turkin laki ei salli yli 30 hehtaaria. Jos ostat vähintään 400 000 dollarin arvoisen kiinteistön, saat kansalaisuuden, mutta sillä ehdolla, että et voi myydä kiinteistöä vähintään 3 vuoteen. Ihmisten ei tarvitse oleskella Turkissa kansalaisuuden saamiseksi.

Kun olet ostanut asunnon, seuraava askel on sopeutua maahan, ja Ideal Estates on tukenasi joka vaiheessa. Vakuutamme, että olemme paikalla kaikissa kiinteistöihin liittyvissä tarpeissasi sekä ennen myyntiä että sen jälkeen. Ideal Estates on omistautunut takaamaan sinulle sujuvan ja stressittömän kokemuksen.

 

Compare listings

Compare