Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

Uusi laki – Matkailu ja vuokraus

New Law

Last Updated on 27 toukokuun, 2024 by tuula

Uusi laki – muuttaa matkailuvuokraamisen Antalyassa ja Alanyassa

Tuoreiden uutisten mukaan Antalya ja Alanya ovat todistamassa merkittävää muutosta kiinteistö- ja matkailusektoreilla äskettäin voimaan tulleen lain ansiosta, joka säätelee asuntojen vuokrausta matkailu tarkoituksiin. Tämä uusi laki ja sen vaikutus on saanut alan edustajien huomion, ja sen on määrä muuttaa tapaa, jolla kiinteistöjä vuokrataan turisteille näissä kauniissa turkkilaisissa kohteissa.

Uusi asetus:

Uusi laki, joka julkaistiin Virallisessa lehdessä ja astui voimaan äskettäin, sisältää vaatimuksen, jota sekä Alanya Emlak Komisyoncuları Derneği (Alanyan kiinteistönvälittäjätyhdistys) että Kleopatra Otelciler Birliği (Kleopatra Hoteliers Association) odottivat innokkaasti. Kiinteistönomistajien on nyt hankittava kulttuuri- ja matkailuministeriön lupa ennen vuokrasopimuksen tekemistä matkailun vuokraamiseen tarkoitetuista asunnoista.

Positiiviset reaktiot:

Kiinteistö- ja matkailualan edustajat ovat iloisia tästä uudesta kehityksestä, jonka he uskovat tuovan mukanaan useita myönteisiä muutoksia. Yksi tämän asetuksen tärkeimmistä eduista on, että se auttaa poistamaan epäoikeudenmukaiset käytännöt, kuten yksityishenkilöt, jotka saavat tarpeettomia voittoja matkailuvuokraamisesta ilman asianmukaista verotusta.

Alanyan Kiinteistönvälittäjät ry:n puheenjohtaja Kerim Balıktay korosti tämän asetuksen tärkeyttä ja sanoi: ”Tätä olemme odottaneet ja halunneet. Samaan aikaan laittomaan toimintaan osallistuvat on karsittu pois. Epäoikeudenmukaiset voitot verotetaan. Olemme erittäin tyytyväisiä siihen, että laki on säädetty.

Kleopatra Hoteliers Associationin puheenjohtaja Servet Şakiroğlu korosti tämän lain oikeudenmukaisuutta ja totesi: ”Tästä on hyötyä sekä matkailualan ammattilaisille että hallitukselle. Tätä halusimme. Kaikkien oli päästävä samaan vaiheeseen yhtäläisin ehdoin. Tässä on kuitenkin yksi haittapuoli, joka tarvitsee rakennuksessa olevien ihmisten enemmistön hyväksynnän.

Tämän uuden lain toimeenpanolla on tarkoitus aloittaa säännellympi ja läpinäkyvämpi aikakausi matkailun vuokrausmarkkinoilla Antalyassa ja Alanyassa. Tavoitteena on tasata toimintaedellytykset ja varmistaa oikeudenmukaiset käytännöt sekä kiinteistönomistajille että matkailijoille. Eteenpäin edetessä voimme ennakoida kiinteistö- ja matkailualan kehitystä näillä alueilla, mikä viime kädessä parantaa sekä vierailijoiden että paikallisen yhteisön kokemusta.

Compare listings

Compare