Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

Suositeltu asunto myytävänä Avsallarissa

Avsallar'da öne çıkan Satılık Emlak

Last Updated on 8 helmikuun, 2024 by tuula

Suositeltu asunto myytävänä Avsallarissa

Löydä ylellisen asumisen ruumiillistuma tässä upeassa 1 makuuhuoneen suositeltu asunto myytävänä Avsallarissa, nyt jälleenmyynnissä Alanyassa. Modernilla ja nopeasti kehittyvällä alueella sijaitseva Avsallar esittelee huippuluokan asuinkompleksin, joka ilmentää laatua, mukavuutta ja kohtuuhintaisuutta. Tämä ensimmäisessä kerroksessa sijaitseva ylellinen 1 makuuhuoneen kaksio asunto valmistuu joulukuussa 2023 ja tarjoaa houkuttelevan mahdollisuuden tehdä tästä unelmakotisi hetkessä.

Tulevassa Avsallarissa sijaitsevaan asuinkompleksiin tulee 152 huolellisesti suunniteltua asuntoa kolmessa talossa, jotka koristavat runsasta 8.500 m2:n maa-aluetta.

Hyväksy Trifecta: laatu, mukavuus ja kohtuuhintaisuus

Hemmottele elämisen esikuvaa, sillä kompleksissa on etusijalla hyvä ääni- ja lämmöneristys. Koe ympärivuotinen mukavuus pehmeillä lämpötilanvaihteluilla eri vuodenaikoina, mikä takaa ihastuttavan asuinympäristön.

Harmonisen arkkitehtonisen konseptin yhdistämä koko kompleksi huokuu omaleimaista eurooppalaista designia ja tarjoaa ainutlaatuisen tunnelman. Nauti panoraamanäkymistä merelle useimmista huoneistoista, jolloin voit nauttia Välimeren henkeäsalpaavasta kauneudesta päivittäin.

Ihanteellinen sijainti Avsallarissa

Strateginen sijainti 23 km länteen Alanyan keskustasta ja vain 115 km Antalyan lentokentältä. Tutustu ympäröivään odottavaan, vehreään luontoon uppoutuessasi puhtaisiin hiekka- ja hiekka-kivirantoihin. Alueella on supermarketteja, kuntokeskuksia, kahviloita, ravintoloita, päiväkoteja, kouluja, terveyskeskuksia, apteekkeja, toimistokeskuksia ja paljon muuta.

Älä missaa mahdollisuutta tehdä tästä korkeatasoisesta asunnosta Avsallarissa uusi kotisi. Toimi nyt ja astu maailmaan, jossa luksus kohtaa mukavuuden ja luo vertaansa vailla olevan elämäntavan. Ideal Estates voi auttaa sinua jokaisessa vaiheessa toteuttamaan tämä unelma.

Älä missaa mahdollisuutta tehdä tästä luksushuoneistosta ihanteellinen kotisi! Ota yhteyttä jo tänään ja varaa tutustumisaika asuntoon, jonka löydät verkkosivuiltamme: https://idealestates.com/property/luxury-1-bedroom-resale-in-avsallar/

Compare listings

Compare