Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

Kolmio asunto myytävänä Cikcillissä

Featured Property for Sale in Cikcilli

Last Updated on 16 tammikuun, 2024 by tuula

Kolmio asunto myytävänä Cikcillissä, Alanyassa

Jos etsit tilavaa ja ylellistä asuntoa, älä etsi kauempaa kuin tämä suuri 2 makuuhuoneen jälleenmyynti kolmio Alanyan Cikcillissä. Tämä Kolmio Asunto myytävänä Cikcillissä tarjoaa joukon mukavuuksia ja palveluja, jotka lupaavat mukavan ja nautinnollisen asumiskokemuksen vain muutaman minuutin päässä kaupungin keskustasta ja sieltä on kiehtovat näkymät ympäröiville vuorille.

Sijainti ja saavutettavuus

Strategisesti sijaitseva kompleksi tarjoaa helpon pääsyn kaupungin keskustaan samalla, kun se tarjoaa henkeäsalpaavat näkymät vuorille. Tämä loistava sijainti lisää suuren 2 makuuhuoneen jälleenmyynti kolmion houkuttelevuutta.

Huoneiston ominaisuudet

Ihanteellinen perheille tai pariskunnille, huoneistossa on tilavat huoneet ja parvekkeet, jotka päästävät runsaasti luonnonvaloa täyttämään oleskelutilat. Tämä korostaa sitoutumista viihtyisään ja ylelliseen elämäntapaan Alanyassa.

Kalusteet ja kodinkoneet

Suuri 2 makuuhuoneen jälleenmyynti kolmio huoneisto on täysin kalustettu ja varustettu nykyaikaisilla laitteilla, mikä varmistaa saumattoman muuttokokemuksen. Tämä mukavuus luo alustan vaivattomalle siirtymiselle.

Mukavuutta ilmastoinnin ansiosta

Ilmastointiyksiköt jokaisessa huoneessa takaavat viileän ja mukavan tunnelman myös kesän helteisinä päivinä.

Palveluiden ja tilojen yleiskatsaus

Kompleksi tarjoaa joukon ylellisiä mukavuuksia. Hotellissa on ulko- ja sisäuima-altaat, kuntokeskus, sauna, turkkilainen sauna, kahvila ja lasten leikkipaikka. Se on kattava paketti laadukkaaseen elämäntapaan.

Turvallisuus ja valvonta

Asukkaiden turvallisuus ja yksityisyys ovat ensiarvoisen tärkeitä, 24/7-turvallisuus ja -valvonta takaavat turvallisen elinympäristön.

Edut perheille

Perheitä ajatellen suunniteltu huoneisto ja kompleksi tarjoavat perheystävällisiä mukavuuksia ja kutsuvan ympäristön terveelliseen asumiseen.

Kiinteistö sijoitus potentiaali

Suuri 2 makuuhuoneen jälleenmyynti kolmio asunto esittelee itsensä kannattavana kiinteistö sijoituksena Alanyan kiinteistö markkinoilla.

Elämäntapa Alanyassa

Asuminen Alanyassa tarjoaa paitsi kodin myös upean elämäntavan. Hyödynnä tämän eloisan kaupungin kulttuuri-, virkistys- ja viihdenäkökohdat.

Yhteenvetona voidaan todeta, että tämä suuri täysin kalustettu 2 makuuhuoneen jälleenmyynti kolmio asunto Alanyan Cikcillissä on osoitus ylellisestä asumisesta. Erinomaisesta sijainnistaan ja perheystävällisistä ominaisuuksista investointipotentiaaliin ja visuaaliseen vetovoimaan se tarjoaa täydellisen paketin niille, jotka etsivät laadukasta elämäntapaa Alanyassa.

Älä missaa mahdollisuutta tehdä tästä luksushuoneistosta ihanteellinen kotisi! Ota yhteyttä jo tänään, niin sovitaan kiinteistön katselu. Löydät sen nettisivuiltamme:https://idealestates.com/property/large-2-bedroom-resale-in-cikcilli/

Compare listings

Compare