Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

Turkin sitoutuminen metsien suojeluun

Turkey's Commitment to Forest Conservation

Last Updated on 8 tammikuun, 2024 by tuula

Vihreiden voittojen hyväksyminen: Turkin sitoutuminen metsien suojeluun

Säälimättömässä taistelussa ilmastonmuutosta ja ilmaston lämpenemisen uhkaavia uhkia vastaan Turkista on tullut toivon majakka sen säälimättömissä pyrkimyksissä torjua kuivuutta. Turkin sitoutuminen metsien suojeluun on äskettäin saavuttanut merkittävän virstanpylvään saavuttamalla metsäomaisuuden maailmanlaajuiset standardit, mikä osoittaa sen horjumatonta sitoutumista ympäristöhaasteisiin.

Hasan Türkyılmaz, Turkin insinöörien ja arkkitehtien liiton (TMMOB) metsätalousinsinöörien kamarin (OMO) puheenjohtaja, käytti rehellistä keskustelua Anadolu Agencyn (AA) kanssa. Türkyılmaz valaisi Turkin keskeistä roolia aavikoitumisen ja kuivuuden torjumisessa hahmottelemalla maan kunnianhimoisia aloitteita, kuten “Hengitystä tulevaisuuteen, hengitystä maailmalle” ja “Hengitystä tasavallalle” -projekteja.

Turkin esimerkilliset aloitteet

Näiden aloitteiden menestys asettaa Turkin maailmanlaajuiseksi esikuvaksi viherkasvien edistämisessä, mikä korostaa maan sitoutumista kestävien ympäristöjen luomiseen. Türkyılmaz korosti strategisten ponnistelujen konkreettisia tuloksia ja korosti viheralueiden lisääntymistä meneillään olevien metsityskampanjoiden seurauksena.

Maailmanlaajuinen tunnustus: YK:n raportit

YK:n elintarvike- ja maatalousjärjestön vuosilta 2015–2020 tehdyt raportit paljastavat Turkin vaikuttavan aseman ja sijoittuu maailmanlaajuisesti 46. sijalle metsäomaisuuden lisäämisessä. Tämä kansallisten metsityskampanjoiden vetämä nousu 27. sijalle vuonna 2018 heijastaa maan omistautumista ennakoivalle ympäristönhoidolle. Türkyılmaz kiinnitti huomion Turkin merkittävään saavutukseen, sillä se on saavuttanut ensimmäisen sijan Euroopassa ja kuudenneksi maailmanlaajuisesti metsäomaisuuden kasvattamisessa.

Metsäalueiden laajentaminen: kaksi vuosikymmentä edistystä

Viimeisten kahden vuosikymmenen aikana Turkissa metsäalat ovat kasvaneet merkittävästi ja saavuttaneet vaikuttavat 29,98 %, mikä vastaa miljoonaa hehtaaria vehreää maastoa. Erityisesti Alanyan alue Antalyassa on ollut näiden ponnistelujen keskipiste, ja paikalliset aloitteet ovat edistäneet laajempaa kansallista menestystä. Metsät kattavat 31 % maailman maa-alasta, joten Türkyılmaz paljasti Turkin kunnianhimoisen tavoitteen saavuttaa 30 % metsäomaisuudesta vuoteen 2023 mennessä. Tällä hetkellä maan osuus on 29,98 %, mikä on kiehtovan lähellä maailmanlaajuista vertailuarvoa.

Optimismi ja tulevaisuuden tavoitteet

Türkyılmaz säteili optimismia ja ilmaisi yhteistä tavoitetta saavuttaa nopeasti haluttu 31 %. Turkin kiitettävät edistysaskeleet metsien suojelussa eivät ainoastaan korosta sen sitoutumista ilmastonmuutoksen torjuntaan, vaan myös edistävät merkittävästi maailmanlaajuista ympäristön kestävyyttä.

Kun navigoimme ilmastonmuutoksen asettamissa haasteissa, Turkki on erityisen suuntautuneena Alanyan alueelle, loistava esimerkki ennakoivasta ympäristönhoidosta. Matka kohti vihreämpää tulevaisuutta ei ole vain kansallinen saavutus, vaan globaali inspiraatio. Juhlitaan Turkin voittoja ja pysytään toiveikkaana tulevaisuudesta, jossa kansat yhdistyvät suojellakseen planeettamme arvokkaita ekosysteemejä.

Compare listings

Compare