Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

Ennakkomarkkinointi kiinteistö

Proje Aşamasında Gayrimenkul

Last Updated on 5 kesäkuun, 2024 by tuula

Olet ehkä harkinnut ennakkomarkkinointi kiinteistön ostamista, jos olet kiinnostunut sijoittamaan Turkin kiinteistömarkkinoille. Aloitetaan määrittelemällä ennakkomarkkinointi kiinteistö. Ennakkomarkkinointi kiinteistö on sellainen, jota ei ole vielä rakennettu. Joten ostajilla on erilaisia ​​​​malleja ja asetteluja, joista valita kiinteistöä valitessaan. Voit personoida kiinteistösi, jos ostat ennakkomarkkinointi kiinteistön. Ennakkomarkkinoinnilla ostettu kiinteistö ostetaan keskeneräisenä. Sinun on siksi odotettava, kunnes talosi on valmis.

Turkissa ennakkomarkkinointi kiinteistöjen ostaminen edellyttää talon hankkimista ennen kuin se on valmis. Se voi olla loistava tapa murtautua Turkin kiinteistömarkkinoille. Tarkastelemme tässä artikkelissa tarkemmin Turkin ennakkomarkkinointi kiinteistöjen ostamisen etuja.

Ennakkomarkkinointi kiinteistö – ostamisen edut Turkissa

Asunnon ostaminen Turkista ennakkomarkkinoinnissa tarjoaa useita etuja:

Kohtuullinen hinta

Suurin osa ihmisistä voi edelleen ostaa kiinteistöjä kohtuulliseen hintaan, koska Turkin kiinteistöala on edelleen kasvussa. Säästät rahaa ostamalla nyt, koska hinnat vain nousevat tulevaisuudessa. Pyrkiessään myymään mahdollisimman monta asuntoa ennen rakentamisen alkamista, rakennuttajat tarjoavat usein alennuksia uusimmista asunnoistaan.

Luo ihanteellinen asuinpaikkasi

Kun ostat ennakkomarkkinointi kiinteistön Turkista, sinulla on täydellinen hallinta suunnittelu- ja tuotantoprosesseihin. Uuden kodin rakentamisen aikana tai sen jälkeen ei tule ikäviä yllätyksiä, joten sinun ei tarvitse huolehtia niistä.

Useita eri rakennustyylejä ja pohjapiirroksia

Turkin kiinteistöala tarjoaa nykyään laajan valikoiman rakennustyyppejä ja pohjapiirroksia. Valitse tarpeitasi parhaiten vastaava ja tarvittaessa muuta sitä tai muuta sitä myöhemmin.

Valinnaiset asuntolainat

Ostosi rahoittaminen on helpompaa, jos saat asuntolainan lopullista hintaa halvemmalla.

Maksun joustavuus

Ostaessaan valmiin asunnon ostajan on maksettava koko summa kerralla. Mukana on myös rekisterikuluja ja muita sekalaisia ​​kuluja. Maksat kuitenkin vain osan kustannuksista varaussummana ostaessasi rakenteilla olevia projekteja. Myös maksujen suhteen on joustavuutta, eikä rakenteilla olevan kiinteistön ostoon tarvitse tehdä suuria summia.

Vinkkejä ennakkomarkkinointi kiinteistön ostamiseen

Vinkki, joka on muistettava ostaessasi ennakkomarkkinointi kiinteistöä, on tutkia naapurustoa kunnolla. Kannattaa myös tutkia kiinteistön rakennuttajia ja seurata heidän edistymistään vierailemalla sivustolla usein ja pitämällä yhteyttä. Näin vähennät riskejä ja varmistat turvallisen ostotapahtuman.

Compare listings

Compare