Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

Alanyan kiinteistöalan asiantuntijat

Alanya'nın Gayrimenkul Uzmanları

Last Updated on 22 toukokuun, 2024 by tuula

Alanyan kiinteistöalan asiantuntijat

Turkin kiinteistöjen vilkkaassa valtakunnassa IDEAL Estates on huippuosaamisen majakka. Maalauksellisessa Alanyan kaupungissa globaaleihin tehtäviin erikoistuneet Alanyan kiinteistöalan asiantuntijat omaavat laajan kokemuksen kiinteistö markkinoinnin vivahteikkaassa maailmassa.

IDEAL Estates tuo esiin joukkueen erittäin päteviä ammattilaisia, joilla on todistettu kokemus. Tällä tiimillä on intuitiivinen kyky valjastaa parhaiten valitut taidot eri tieteenaloilla, mukaan lukien kiinteistönhallinta, projektinhallinta, taloushallinto ja markkinointi.

IDEAL Estatesin erottaa sen kyky hoitaa saumattomasti globaaleja tehtäviä viehättävässä Alanyan kaupungissa. Tämä strateginen sijainti tarjoaa ainutlaatuisen näkökulman, mutta myös mahdollistaa tiimin palvella monenlaisia asiakkaita, joilla on globaaleja tarpeita.

Monipuolinen taitopaketti

IDEAL Estatesin ammattitaitoinen tiimi koostuu erikoisosaamisen omaavista henkilöistä. Jokaisella jäsenellä on erityinen asiantuntemus, jonka ansiosta he voivat menestyä rooleissaan. Lisäksi tiimi toimii yhtenäisesti, ja jokainen jäsen pystyy tukemaan muita tarvittaessa.

Optimaalisten tulosten saavuttaminen

IDEAL Estatesin ydintavoite on saavuttaa asiakkaille paras lopputulos. Tämä edellyttää määrättyjen toimenpiteiden toteuttamista, jotka on räätälöity vastaamaan kunkin projektin ainutlaatuisia tarpeita. Tiimin omistautuminen huippuosaamiseen varmistaa, että asiakkaat saavat vertaansa vailla olevaa palvelua kiinteistönhallinnassa, projektien toteutuksessa, rahoitusstrategioissa ja tehokkaassa markkinoinnissa.

Tapaa Ideal Estates Team: Alanyan kiinteistöalan asiantuntijat

Abdurahman Kaya

Alanya's Real Estate Experts

Ideal Estatesin perustaja/pääjohtaja/myynti ja markkinointi

Välittäjä lisenssi: Maisterin tutkinto kiinteistöalan koulutuksesta ja sovelluksista

Erikoisalat: Kansainvälisen myynnin ja markkinoinnin johtaja

Johtotiimimme arvostettu jäsen, yksi monista asioista, joita Abdurahman KAYA arvostaa kiinteistöissä, on ihmisten kouluttaminen ja heidän auttaminen asunnon osto- tai myyntiprosessissa. Hän on kokenut johtaja, joka keskittyy erinomaisten asiakassuhteiden ylläpitämiseen sekä talouden ja kirjanpidon hoitamiseen. Abdurahman on ollut lisensoitu kiinteistönvälittäjä vuodesta 2004 ja usein nauraa ja sanoo: ”Kiinteistö on veressäni.”

Alla on joitain asioita, joita Abdurahman voi tehdä hyväksesi:

Konsultoi: Oletpa ostamassa tai myymässä kiinteistöä, hän kuuntelee ensin tavoitteesi ja neuvoo sinua sen mukaisesti. Kun ostat tai myyt asunnon, sinun on tiedettävä tavoitteesi ja aika, jonka sisällä työskentelet.

Neuvottelee: Hän hyödyntää Alanyan kiinteistömarkkinoiden tuntemustaan neuvotellakseen ehdotuksesi hinnasta ja ehdoista. Hän harkitsee perusteellisesti, mikä on sinulle olennaista ennen kuin neuvottelee puolestasi.

Analysoi ja vahvistaa yksityiskohdat: Abdurahmanin ammattitaidolla varmistetaan, että hän valvoo kaikkia tapahtumasi näkökohtia ja yksityiskohtia. Abdurahman ylpeilee erinomaisen asiakaspalvelun tarjoamisesta ja pyrkii tekemään kaikkensa että asunnon ostaminen tai myyminen on mahdollisimman stressitöntä.

Abdurahman arvostaa mahdollisuutta työskennellä kanssasi, haluatpa sitten ostaa talo, myydä asunto tai ostaa sijoitusasunto. Ota yhteyttä Abdurahman Kayaan tänään nähdäksesi, kuinka hän voi auttaa sinua!

Kielet: saksa, englanti, turkki, venäjä

Mehmet Topal

Alanya's Real Estate Experts

Myynti ja markkinointi Ideal Estatesissa

  • Välittäjä lisenssi: Taso 5 kiinteistöalan sertifiointi
  • Erikoisalat: Saksan myynti- ja markkinointijohtaja

Mehmet Topal on kotoisin Alanyan alueelta. Suoritettuaan liikkeenjohdon tutkinnon hän työskenteli korualan myynnin ja markkinoinnin parissa yli 10 vuotta. Vuonna 2005 Mehmet suoritti tason 5 kiinteistöalan sertifiointinsa ja on siitä lähtien ollut ostajien ja myyjien kiinteistönvälittäjä.

Viikonloppuisin löydät Mehmetin pitävän tauon kiireisestä viikosta – lähtemässä perheensä kanssa luontoretkelle Alanyan kauniille vuorille – jotta hän voi latautua ja olla valmis palvelemaan sinua taas maanantaina.

Saksan markkinoillamme myyntipäällikkö Mehmet hoitaa Ideal Estateille kaikenlaisia kiinteistöihin liittyviä liiketoimia, helpottaen niitä ja minimoimalla mahdolliset virheet tai odottamattomat esteet. Hän on erittäin kokenut kiinteistömarkkinoinnissa ja sijoittamisessa, lisäksi hänellä on vahvat yhteydet rakennus- ja kiinteistökehitysyrityksiin.

Jos etsinnässäsi on luotettava, ahkera ja rehellinen kiinteistönvälittäjä, Mehmet on valmis auttamaan.

Kielet: saksa, englanti, turkki

Marie Nyman

Alanya's Real Estate Experts

Myynti ja markkinointi Ideal Estatesissa

  • Välittäjä lisenssi: Taso 5 kiinteistöalan sertifiointi
  • Erikoisalat: Ruotsi-Skandinavian myynti- ja markkinointijohtaja

Marie Nyman on yksi Alanyan parhaista kiinteistönvälittäjistä. Mariesta tuli kiinteistönvälittäjä useiden vuosien jälkeen ravintola-alalla. Marie on laillistettu kiinteistönvälittäjä 16 vuotta Turkissa ja myös Turkin ja Ruotsin kaksoiskansalainen, ja se tarjoaa asiakkailleen laajan asiantuntemuksen välittäjänä, jolla on valtava tietämys koskien Alanyan kiinteistömarkkinat.

Marie pyrkii jatkuvasti auttamaan asiakkaita saavuttamaan kakkos asunto sijoitustarpeensa. Hän on työskennellyt parhaana Ideal Estatesin kiinteistönvälittäjänä ja hänellä on tason 5 sertifioitu kiinteistölisenssi.

“Kun Marie ei auta ostajia ja myyjiä saavuttamaan kiinteistötavoitteitaan, hän auttaa mielellään ympäristöön liittyvissä yhteisöprojekteissa Alanyassa. Hän on myös ruoka-alan asiantuntijamme ravintola-alan kokemuksensa ansiosta. Joten jos haluat tietää Alanyan parhaat ravintolat, kysy Marielta.”

Kielet: ruotsi, englanti, turkki

Tuula Arıkan

Alanya's Real Estate Experts

Myynti ja markkinointi Ideal Estatesissa

  • Välittäjä lisenssi: Taso 5 kiinteistöalan sertifiointi
  • Erikoisalat: Suomen myynti- ja markkinointijohtaja

Tapaa kokenut kiinteistönvälittäjä Tuula Arikan, joka on erikoistunut kiinteistöihin Alanyassa suomalaisille ostajille. Yli puolentoista vuosikymmenen kokemuksella Alanyan markkinoilta Tuula on auttanut lukuisia perheitä löytää unelmakoti tässä kauniissa rantakaupungissa. Hän ymmärtää asiakkaidensa tarpeet ja tietää, että asunnot, joista on helppo pääsy rannalle, kauniit näkymät ja yhteisöllisyyden tunne, ovat erittäin tärkeitä hänen asiakkailleen

Suomalaisena Turkin kansalaisena hän arvostaa syvästi molempien maiden ainutlaatuista kulttuuria ja historiaa. Vapaa-ajallaan Tuula nauttii Alanyan kauniista rannoista ja retkeilyreitteihin tutustumisesta. Hänellä on tason 5 sertifikaatti kiinteistöalalla, ja hän alueen paras kiinteistönvälittäjä.

Ota yhteyttä Tuulaan jo tänään saadaksesi lisätietoja siitä, kuinka hän voi auttaa sinua kun haluat ostaa tai myydä asunto kauniissa Alanyassa.

Kielet: suomi, englanti, turkki

Muharrem Altun

Alanya's Real Estate Experts

Myynti ja markkinointi Ideal Estatesissa

  • Erikoisalat: Kiinteistökonsultti

Muharrem Altun on yksi Alanyan parhaista kiinteistönvälittäjistä. Mitä tulee ylellisiin kakkosasuntoihin, kukaan ei ole kokeneempi kuin Muharrem.

Viimeisten 20 vuoden aikana Muharrem on auttanut asiakkaita ostamaan ja myymään yli sata asuntoa, mikä tekee hänestä yhden Alanyan kokeneimmista kiinteistönvälittäjistä.

Ja vaikka Muharrem on loistava auttamaan ihmisiä ostaa ja myydä unelmakoti edulliseen hintaan, hän suhtautuu perheeseensä entistä intohimoisemmin ja varmistaa, että hän varaa heille runsaasti aikaa kiireisestä aikataulustaan aina kun mahdollista.

Jos etsit kiinteistönvälittäjää, joka on omistautunut tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen ja joka pyrkii varmistamaan, että olet tyytyväinen lopputulokseen! Ota yhteyttä Muharremiin.

Kielet: saksa, englanti, turkki

Anastasia Karenina

Alanya's Real Estate Experts

Myynti ja markkinointi Ideal Estatesissa

  • Välittäjä lisenssi: Myyntiedustaja
  • Erikoisalat: Venäjän myynti- ja markkinointijohtaja

Anastasia Karenina on kiinteistönvälittäjä, joka on auttanut ihmisiä ostaa ja myydä asunto Alanyassa, Turkissa viimeisen 12 vuoden ajan. Hänen laajan tietämyksensä ja kokemuksensa Turkin kiinteistömarkkinoista auttaa sinua löytää unelmien kodin tästä kauniista rannikkokaupungista.

Anastasia syntyi ja kasvoi Moskovassa Venäjällä. Hän muutti Turkkiin yli 12 vuotta sitten ja on asunut ja työskennellyt Alanyassa siitä lähtien.

Yli 12 vuoden kokemus kiinteistömarkkinoilla välittäjällämme on runsaasti tietoa ja asiantuntemusta. Hän on auttanut lukemattomia asiakkaita löytää unelmakoti Alanyasta, koskien joko asunto, huvila tai liiketila.

Anastasia tarjoaa asiakkailleen erilaisia palveluita, kuten asunnon myynti, vuokraus ja kiinteistönhoito. Hänen erikoisuus on asunnon myynti Alanyassa keskittyen venäjänkieliseen yhteisöön. Anastasia puhuu sujuvasti venäjää, turkkia ja englantia, joten hänen asiakkaidensa on helppo kommunikoida hänen kanssaan. Hän tuntee syvästi paikalliset kiinteistömarkkinat ja on aina ajan tasalla viimeisimmistä trendeistä ja kehityksestä.

Kielet: venäjä, englanti, turkki

Compare listings

Compare