Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

Istanbulin lentokenttä palkittiin ”Maailman parhaana lentokenttänä”

Istanbul Airport was Awarded 'World’s Best Airport'

Last Updated on 1 maaliskuun, 2024 by tuula

Istanbulin lentokenttä palkittiin ”Maailman parhaana lentokenttänä” vuonna 2023

Istanbulin lentokenttä voitti upeassa kisassa viisi arvostettua palkintoa vuoden 2023 Global Traveler Tested Reader’s Survey Awards by Global Traveler. Siten ansaitsi tittelin ’Maailman paras lentokenttä.’ Tämä vaikuttava kisa sisältää halutut ”World’s Best Airport”- ja ”Europe’s Best Airport” -tittelit, mikä vahvistaa sen asemaa ilmailun maailmanlaajuisena johtajana. Istanbulin lentokenttä palkittiin ”Maailman parhaana lentokenttänä”.

Tunnustus ei lopu tähän; Global Traveller on myös tunnustanut Istanbulin lentokentän ”Parhaana ruoka- ja juoma-alueen lentokenttänä”, ”Parhaana lentokentän ostoskokemuksena” ja ”Euroopan parhaan tullittoman ostoskokemuksen tarjoavana lentokenttänä”. Tämä voittoisa hetki korostaa IGA Istanbulin horjumatonta sitoutumista tarjota poikkeuksellisen matkakokemuksen eri taustoista tuleville matkustajille.

Global Traveler Magazine

Global Traveler -lehden vuosittainen tutkimus perustuu lukijoiden todellisiin matkakokemuksiin. Näihin perustuvat äänet on osoitus lentokentän erinomaisuudesta matkustajapalveluiden eri osa-alueilla kulinaarisista tarjouksista ostokokemuksiin.

Gökhan Şengül, IGA Istanbul Airportin yritysviestintäjohtaja, ilmaisi sitoutuneensa varmistamaan huippuluokan matkakokemuksen kaikille matkustajille. Tämä sitoutuminen huippuosaamiseen on johtanut siihen, että Istanbulin lentokentältä on tullut lentoalan laadun majakka.

Kunniamaininnan lisäksi Istanbulin lentoasema on nähnyt huomattavaa kasvua. Se palveli 70,4 miljoonaa matkustajaa vuoden 2023 ensimmäisen 11 kuukauden aikana, mikä merkitsee vaikuttavaa 19 prosentin kasvua edelliseen vuoteen verrattuna. Kansainvälinen matkustajamäärä kasvoi merkittävästi, 21 prosenttia ja oli 53,5 miljoonaa, kun taas kotimaan matkustajamäärä oli lähes 17 miljoonaa, mikä tarkoittaa kiitettävää 14 prosentin kasvua.

Lentoaseman kaupallinen lentoliikenne kasvoi voimakkaasti, kiihtyen 20 prosenttia yli 455 000:een, ja kansainvälinen lentoliikenne kasvoi samanaikaisesti 21 prosentilla ja nousi 341 000:een, kuten General Directorate of State Airports Authorityn (DHMİ) tietojen mukaan.

Istanbulin lentokentän menestystarina jatkuu muodostaen sen identiteettiä maailmanluokan lentoliikenteen solmukohtana, joka palvelee monipuolista ja kasvavaa matkustajakuntaa. Näillä palkinnoilla tunnustettu lentoaseman sitoutuminen huippuosaamiseen vahvistaa sen asemaa ilmailualan laadun majakkana. Tulevaisuuden kannalta Istanbulin lentoasema on edelleen omistautunut tarjoamaan vertaansa vailla olevan matkakokemuksen matkustajille maailmanlaajuisesti.

Compare listings

Compare