Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

Antalyan kuuluisa ravintola on maailman 50 parhaan joukossa

Antalya's famous restaurant is in the top 50 in the world

Last Updated on 2 tammikuun, 2024 by tuula

Antalyan kuuluisa ravintola on maailman 50 parhaan joukossa. “7 Mehmet” luo aaltoja maailmanlaajuisella kulinaarisella näyttämöllä

Antalya, kaupunki, joka tunnetaan viehättävistä maisemistaan, on noussut otsikoihin paitsi luonnonkauneutensa, myös gastronomisten nautintojensa vuoksi. Taste Atlasin äskettäin julkaisemassa “Maailman ikonisimpien ruokakohteiden” luettelossa vuodelle 2023 Antalya ylpeilee kuudella maailman kärkiravintolalla. Taste Atlas, hyvämaineinen alusta, joka kokoaa luetteloita maailman ikonisimmista ruokakohteista, julkaisee vuosittain kokoelman, joka saa kulinaarisen maailman vilinään. Vuoden 2023 painoksessa Antalya on varmistanut paikkansa vaikuttavalla määrällä esillä olevia ravintoloita, mukaan lukien Antalyan kuuluisa ravintola on maailman 50 parhaan joukossa…..7 Mehmet

Maailman 3 suosituinta ravintolaa

A. Figlmüller: Sata vuotta vanha kulinaarinen helmi Wienissä

Huippusijaa pitää Wienissä, Itävallassa sijaitseva Figlmüller, kulinaarinen helmi vuodelta 1905. Ajattomista tarjonnoistaan tunnettu Figlmüller kiehtoo ruokailijat edelleen vuosisadan vanhoilla resepteillä.

B. L’Antica Pizzeria da Michele: Napolin kulinaarinen perintö

Napoli, Italia, on toisella sijalla vuonna 1870 perustetun L’Antica Pizzeria da Michelen kanssa. Tämä ikoninen pizzeria on kestänyt ajan kokeen säilyttäen Napolin rikkaan kulinaarisen perinnön.

C. Hofbräuhaus München: Münchenin historiallinen panimo

Kolmanneksi sijoittuu Hofbräuhaus München, historiallinen panimo Münchenissä vuodesta 1589. Baijerilaisista erikoisuuksistaan ja eloisasta tunnelmastaan tunnettu se on edelleen pakollinen vierailu niin paikallisille kuin turisteille.

Turkkilaiset ravintolat listalla

Gaziantep İmam Çağdaş Kebap ja Baklava Salonu

Gaziantep İmam Çağdaş Kebap ja Baklava Salonu edustavat ylpeänä Turkkia ja varmistavat 28. sijan. Huolimatta lievästä laskusta sijoituksissa edellisestä vuodesta, se on edelleen johtava turkkilainen kulinaarinen laitos.

Bursa Uludağ Kebapçısı Cemal & Cemil Usta

39. sijalla tiiviisti seuraa Bursa Uludağ Kebapçısı Cemal & Cemil Usta, joka esittelee turkkilaisten makujen monimuotoisuutta maailmanlaajuisesti.

Antalyan 7 Mehmetin vaikuttava nousu

7 Mehmet, Antalyan ikoninen ravintola on noussut yhdeksän paikkaa 43. sijalle. Merkittävä saavutus, kun otetaan huomioon kova kilpailu globaalilla kulinaarisella näyttämöllä.

Yksilölliset ravintolan valokeilat

Gaziantep İmam Çağdaş Kebap ja Baklava Salonun sijoitus

Gaziantep İmam Çağdaş Kebap ja Baklava Salonun 28. sija korostaa sen jatkuvaa näkyvyyttä turkkilaisten ravintoloiden joukossa maailmanlaajuisesti.

Bursa Uludağ Kebapçısı Cemal & Cemil Ustan tunnustus

Bursa Uludağ Kebapçısı Cemal & Cemil Ustan tunnustus 39. sijalla korostaa Bursan kulinaaristen tarjousten aitoutta ja vetovoimaa.

7 Mehmetin historiaa ja ainutlaatuisia tarjouksia

7 Mehmet, joka perustettiin vuonna 1937 vaatimattomaksi keittokeittiöksi, on kehittynyt nykyaikaiseksi välimerellis-turkkilaiseksi fuusioravintolaksi. Se tarjoaa lähes 650 turkkilaista herkkua sisältävän menun, ja se erottuu sitoutumisestaan säilyttää perinteitä ja ottaa huomioon innovaatiot.

Muut turkkilaiset merkinnät

Tarihi Sultanahmet Köftecisi Selim Usta

Tarihi Sultanahmet Köftecisi Selim Usta on 75. sija, joka edustaa Istanbulin historiallista kulinaarista panosta.

Çiya Sofrası Istanbulissa, Kadıköyssä

Istanbul Kadıköyn Çiya Sofrası on ylpeänä 119. sijalla ja esittelee Istanbulin kulinaarisen maiseman monimuotoisuutta.

Hacı Abdullah Lokantası Istanbulissa, Beyoğlussa

Istanbul Beyoğlu’s Hacı Abdullah Lokantası on 120. sijalla, mikä myötävaikuttaa kaupungin rikkaaseen gastronomiseen kuvakudosseen.

Maista Atlas’s ominaisuus 7 Mehmetissä

Taustaa 7 Mehmetin perustamisesta

Vuonna 1937 nöyräksi çorbacıksi (keittokeittiöksi) perustettu 7 Mehmet on kasvanut kulinaariseksi maamerkiksi Antalyassa.

Evoluutio pienestä keittokeittiöstä tunnettuun ravintolaan

Vuosien varrella 7 Mehmet on laajentunut yhdistäen saumattomasti moderneja välimerellisiä makuja perinteiseen turkkilaiseen keittiöön.

Monipuolinen menutarjonta ja sen merkitys.

7 Mehmetillä on laaja menu, joka sisältää noin 650 turkkilaista ruokaa, ja sillä on ratkaiseva rooli Turkin rikkaan kulinaarisen perinnön säilyttämisessä ja edistämisessä.

Sijoitusten analyysi: A

Compare listings

Compare