Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

5. Alanyan kirjamessut

The 5th Alanya Book Fair

Last Updated on 5 tammikuun, 2024 by tuula

5. Alanyan kirjamessut

5. Alanyan kirjamessut Alanyan kunnan järjestämä mukaansatempaava juhla, on avautunut loistokkaasti ja innostuneesti. Joulukuun 15. päivänä alkavista ja kirjallisia syleilyään 24. joulukuuta saakka jatkavista messuista on muodostunut alanyalaisille vilkas kohtaamispaikka. Se on täynnä messuja, keskusteluja ja kirjan allekirjoitustapahtumia, ja jokainen päivä tuo uuden aallon kirjallista jännitystä.

Avajaisista lähtien 5. Alanyan kirjamessut ovat vetäneet väkeä, esittelevät laajan osastovalikoiman ja järjestävät mielenkiintoisia keskusteluja. Tapahtuma toimii alustana, jossa kunta yhdistää kansalaiset alan asiantuntijoihin ja tarjoaa runsaasti kirjallisuuden helmiä. Ensimmäisestä päivästä, joulukuun 15. päivänä, messut ovat houkutelleet monipuolista yleisöä ja ovat tehneet siitä kulttuurikohteen kaikenikäisille alanyalaisille.

Messualueesta on tullut kirjojen ystävien paratiisi, ja osa maan merkittävimmistä kustantamoista on pystyttänyt osastonsa. Vierailijoilla ei ole vain mahdollisuus tutustua tuhansiin kirjoihin, vaan myös olla tekemisissä suosikkikirjailijoidensa kanssa keskusteluohjelmien ja allekirjoitustapahtumien kautta. Lisäksi messuilla on ilmaisia työpajoja, jotka tarjoavat sekä viihdettä että koulutusta lapsille ja nuorille aikuisille.

Meeting Minds: Asiantuntijat tekemisissä Alanyalaisten kanssa

5. Alanyan kirjamessujen avajaispäivänä tutkijakirjailija Erol Çalı johti keskusteluja aiheesta ”Surun pääkaupunki: Jerusalem”, kun taas televisiojuontaja Pelin Çift tutki ”Uran rakentaminen mediassa ja matka esityslistan yli”. Toisena päivänä järjestettiin interaktiivinen lukutapahtuma ”Etsimme kirahviparturia”, jonka isännöi lastenkirjailija ja kuvittaja Cansu Erkan. Kouluttaja-kirjailija Dilek Cesur, joka tunnetaan laajasta sosiaalisen median seurannasta, syventyi aiheeseen ”Potilasperheet kasvattavat myötätuntoisia lapsia”. Kansalaisten palaute oli ylivoimaista, ja kirjan allekirjoitustilaisuuksiin muodostui pitkät jonot.

Sunnuntai toi kulinaarisia herkkuja Sheraton Kitchen Chefiltä ja Turkey Chefs Federationin presidentiltä Zeki Açıköziltä, jotka keskustelivat ”Maailman johtajien keittiötarinoista” ja esittelivät palkitun kirjansa ”Politics Table”. Myöhemmin televisio-ohjelmistaan ja kirjoistaan kuuluisa professori, tohtori Üstün Dökmen koristi lavaa keskustelulla ”Laadukasta elämää romaaneissa”, ja hän sai seisovia suosionosoituksia täynnä olevassa salissa. Professori tohtori Üstün Dökmen oli myös yhteydessä faneihin myöhemmän kirjan allekirjoitustapahtuman aikana.

Ennakoi lisää: Messut jatkuvat 24. joulukuuta saakka

Kun 5. Alanyan kirjamessut etenevät, kirjallinen ekstravagantti lupaa lisää asiantuntevia vieraita ja mukaansatempaavia tapahtumia 24. joulukuuta asti. Tulevia kohokohtia ovat keskustelut ja allekirjoitukset näyttelijä Açelya Akkoyunin, runoilija-kirjailija Serdar Tuncerin, perhekonsultti-kirjoittaja Saliha Erdimin, kouluttaja-kirjailija Gri Koç Gökhan Müftüoğlun, kliinisen psykologin kirjailija Beyhan Budakin, lastenkirjojen kirjoittaja Tülin Kozikoğlun ja historioitsija-kirjailija prof. Dr. Erhan Afyoncun kanssa. Älä missaa tätä kirjallista matkaa, joka kiehtoo Alanyaa edelleen tiedon, kulttuurin ja viihteen sekoituksella.

Compare listings

Compare