Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

Välimeren urheilupääkaupunki 2024

Alanya-2024 Akdeniz Spor Başkenti

Last Updated on 14 maaliskuun, 2024 by tuula

ALANYASTA TULI VIRALLISESTI “VÄLIMEREN URHEILUPÄÄKAUPUNKI 2024.”

Euroopan urheilupääkaupunkien ja kaupunkien liitto (ACES Europe) on nimennyt Alanyan “Välimeren urheilupääkaupunki 2024”. Alanyan pormestari Murat Yücel paljasti tämän uutisen.

Euroopan urheilupääkaupunkien ja kaupunkien liitto (ACES) valitsi Alanyan “Välimeren urheilupääkaupungiksi 2024”. Alanyan pormestari Adem Murat Yücel vieraili ACES:n presidentin Gian Francesco Lupattellin luona, joka luovutti plakin. “Yksivuotisten ponnistelujemme huipentuma”, julisti pormestari Yücel. Alanya on urheilun ja urheilijoiden pääkaupunki, kuten olemme jo kauan väittäneet.

Liitto nimesi Alanyan vuoden 2024 Välimeren urheilupääkaupungiksi kunnan vuosittaisen ponnistelun seurauksena.

Tämän ihanan uutisen toi Alanyaan ACES EUROPE:n puheenjohtaja Gian Francesco Lupattelli sekä Valtuuskunnan jäsen Fabrizio Santangelo. ACE EUROPE puheenjohtaja kiitti pormestaria hänen ponnisteluistaan urheilun parissa ja luovutti hänelle virallisen plakin.

Kaupunginjohtajan ja ACES:n puheenjohtajan kommentit

“Olemme aina sanoneet vuosia, että Alanya on urheilun pääkaupunki”, pormestari Adem Murat Yücel sanoi, kuinka tärkeä tämä ero on kaupungille. Kruunasimme nämä saavutukset tänään. Yli vuoden kestäneiden vakavien aloitteidemme ansiosta Alanyan kaupunkimme – joka isännöi yli 100 urheiluorganisaatiota 365 päivän ajan – valittiin Välimeren urheilupääkaupungiksi 2024. Tutustuaksemme tiloihin ja antaaksemme tittelin, ACES:n presidentti Gian Francesco Lupattelli, ACES-valtuuskunnan jäsen Fabrizio Santangelo ja ACES Turkin valtuutettu professori vieraili meillä. Vanhempi Ozan Çakır ja hänen valtuuskuntansa isännöivät: “Tämä ylpeys kuuluu Alanyalle, tämä ylpeys kuuluu kaikille kansalaisillemme, jotka osoittavat kiinnostusta urheilutoimintaan kaupungissamme.” hän sanoi.

Joka vuosi Alanya on yli 100 kansallisen ja kansainvälisen urheilujärjestön koti. Euroopan urheilupääkaupunkien ja kaupunkien liitto (ACES Europe) valitsi sen “Välimeren urheilupääkaupungiksi 2024”. ACES Europe jakaa kunniamainintoja maailmanpääkaupungeille, Euroopan pääkaupungeille, alueille, kaupungeille, saarille ja yhteisöille.

Compare listings

Compare