Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

Rakenteilla olevan kiinteistön ostaminen Turkista

Buying Under-Construction Property in Turkey

Last Updated on 3 kesäkuun, 2024 by tuula

Kattava opas: rakenteilla olevan kiinteistön ostaminen Turkista

Kun kiinteistö on rakenteilla, se tarkoittaa, että rakennusprosessi on aktiivisesti käynnissä. Tämä voi kattaa useita projekteja asuinhuoneistoista liiketiloihin. Nämä kiinteistöt eivät ole vielä valmiita käyttöön, mutta niitä rakennetaan ja kehitetään. Tämä on kattava opas: rakenteilla olevan kiinteistön ostaminen Turkista.

Ennakkomarkkinointi vs. rakenteilla olevat kiinteistöt

Ennen kuin sukeltaa rakenteilla olevan kiinteistön osto prosessiin, on tärkeää ymmärtää ero suunnitelman ulkopuolisten ja rakenteilla olevien kiinteistöjen välillä:

 • Ennakkomarkkinointi kiinteistö: Ostettu suoraan arkkitehtonisista suunnitelmista ennen rakentamisen aloittamista. Ostajat luottavat projektiesitteisiin ja malleihin valmiin tuotteen visualisoimiseksi. Suunnitelman ulkopuolisissa kohteissa on usein alhaisemmat alkuhinnat ja mahdollisuus korkeaan tuottoon kiinteistöjen arvon noustessa rakentamisen aikana.
 • Rakenteilla oleva kiinteistö: Viittaa parhaillaan rakenteilla oleviin, mutta vielä keskeneräisiin kiinteistöihin. Toisin kuin ennakkomarkkinointi kohteissa, fyysinen rakentaminen on jo alkanut, mikä tarjoaa ostajille konkreettisen käsityksen projektin etenemisestä.

Tärkeimmät näkökohdat ostettaessa rakenteilla olevaa kiinteistöä Turkista

Kun valitset rakenteilla olevaa kiinteistöä Turkissa, useat tekijät ovat olennaisia, jotta varmistetaan järkevä investointi ja tyydyttävät elinolosuhteet valmistumisen jälkeen:

 • Rakennusluvat ja hankeselostus

Varmista, että rakennuttajalla on kaikki tarvittavat rakennusluvat. Nämä asiakirjat ovat tärkeitä sen varmistamiseksi, että rakentaminen on valtuutettu ja paikallisten määräysten mukainen.

 • Rakennuttajan jälkitietue

Tutki rakennuttajan historiaa arvioidaksesi niiden luotettavuutta. Tutki, kuinka monta projektia he ovat saaneet päätökseen, ja tarkista mahdolliset viivästykset. Vahva ennätys on osoitus heidän kyvystään toimittaa ajoissa.

 • Pääsy välttämättömiin palveluihin

Arvioi keskeisten palveluiden, kuten koulujen, sairaaloiden, ostoskeskusten ja viihdepalvelujen saatavuutta. Näiden palvelujen läheisyys lisää kiinteistön arvoa ja asumiskelpoisuutta.

 • Liikenneyhteydet

Ota huomioon tärkeimpien liikennekeskusten, kuten metroasemien, läheisyys ja riittävän maaliikenteen saatavuus. Hyvät yhteydet voivat vaikuttaa merkittävästi päivittäiseen työmatkaan ja yleiseen mukavuuteen.

 • Ympäristön laatu

Etsi puistoja, vesistöjä ja lähellä olevien teollisuuslaitosten puuttumista. Nämä tekijät lisäävät elämänlaatua.

 • Alueen tulevaisuuden kehittämissuunnitelmat

Tutki alueelle suunnitellut kehitystyöt. Tulevat rakenteet voivat vaikuttaa naapuruston dynamiikkaan ja mahdollisesti nostaa kiinteistön arvoa.

 • Asuinkompleksin mukavuudet

Nykyaikaiset asuinkompleksit tarjoavat tyypillisesti erilaisia ​​mukavuuksia, kuten liiketiloja, pysäköintitiloja, turvatoimia, leikkikenttiä, urheilutiloja ja viheralueita. Nämä mukavuudet voivat parantaa huomattavasti asumiskokemustasi.

 • Kerros- ja sijaintivalinnat

Tiettyjen kerrosten mieltymykset voivat vaihdella. Keskikerrokset ovat yleensä halutuimpia, ja ne tarjoavat tasapainon saavutettavuuden ja näkymien välillä. Korkeammat kerrokset voivat tarjota paremmat näkymät ja alhaisemmat melutasot, kun taas alemmat kerrokset voivat tarjota helpomman pääsyn ja suurempia ulkotiloja, kuten puutarhoja tai patioja.

 • Näkymä ja auringonvalolle altistuminen

Asunnon suunta vaikuttaa sekä näkymiin että siihen tulevaan luonnonvalon määrään. Jos mahdollista, vieraile kohteessa saadaksesi paremman käsityksen näistä näkökohdista, varsinkin jos rakennus on vielä rakenteilla.

 • Pohjakuva ja käytettävissä oleva tila

Varmista, että pohjakuva on käytännöllinen ja vastaa elämäntapatarpeitasi. Kiinteistöt, joissa on toiminnallinen huonekokoonpano ja minimaalisesti hukattua tilaa, ovat toivottavampia.

Hyvämaineisten rakennuttajien tutkiminen ja valinta Turkissa

Luotettavan rakennuttajan valinta on ratkaisevan tärkeää sijoituksesi laadun varmistamiseksi. Näin voit testata potentiaaliset rakennuttajat:

 • Rakennuttajan maine

Rakennusyrityksen maine Turkissa on keskeinen osoitus sen luotettavuudesta. Etsi vankkaa markkinahistoriaa, projektin oikea-aikaista valmistumista ja projektin yleistä laatua. Keskustele suoraan aiemmin valmistuneiden projektien asukkaiden kanssa saadaksesi ensikäden tietoa rakennuttajasta.

 • Oikeudellinen dokumentaatio

Rakennuttajan tulee toimittaa rekisteröintitodistus, voimassa oleva rakentamislupa, maanomistus- tai rakennusoikeusasiakirjat sekä yksityiskohtaiset arkkitehtuuri- ja rakennesuunnitelmat. Myös asianomaisten viranomaisten hyväksymät hankesuunnitelmat ovat välttämättömiä.

 • Vierailut toimisto- ja rakennustyömaille

Vierailu rakennuttajan toimistossa ja rakennustyömaalla voi tarjota arvokkaita oivalluksia. Hyvämaineisen rakennuttajan toimiston tulee olla hyvin hoidettu ja siinä on oltava riittävästi henkilökuntaa. Aktiivinen työmaa täynnä työvoimaa kertoo edistymisestä ja sitoutumisesta.

 • Valmiiden projektien tutkiminen

Rakennuttajan valmistuneiden kohteiden arviointi antaa käsityksen rakenteiden laadusta ja kestävyydestä. Arvioi rakennusten kunto, viimeistelyn laatu ja yleisten tilojen kunnossapito. Keskusteleminen nykyisten asukkaiden kanssa voi paljastaa paljon rakennuttajan huoltopalvelusta ja mahdollisista kiinteistön ongelmista.

 • Myyntisopimuksen tarkistaminen

Tutustu myyntisopimukseen perusteellisesti kiinteistönvälittäjäsi avulla. Sopimuksessa tulee hahmotella selkeästi kaikki ehdot, mukaan lukien valmistumispäivät, maksuehdot, kiinteät kustannukset, kiinteistön siirtoprosessi ja molempien osapuolten vastuut.

Rahoitusvaihtoehdot rakenteilla olevan kiinteistön ostamiseen

Rakenteilla olevien kiinteistöjen ostamiseen Turkissa on useita rahoitusvaihtoehtoja, jotka voivat olla erityisen houkuttelevia ulkomaisille sijoittajille suotuisten ehtojen vuoksi::

 • Rakennuttajan rahoitus

Monet rakennuttajat Turkissa tarjoavat suoria rahoitusvaihtoehtoja. Ostajat voivat maksaa käsirahaa (yleensä 30-40 %) ja kattaa loput erissä. Nämä ehdot voivat ulottua jopa viiteen vuoteen ja ovat usein korottomia, mikä tekee niistä kustannustehokkaan vaihtoehdon pankkilainoille.

 • Pankkilainat

Pankkilainaehdot voivat vaihdella pankin ja rakennushankkeen välisistä sopimuksista riippuen. Jos rakentamisesta on valmistunut yli 90 % tai jos rakennusyhtiön ja pankin välillä on sopimus, pankki voi myöntää lainaa enintään 50 % kiinteistön arvosta, ostajan lainan ollessa vähintään 50 %. ennakkomaksu. Takaisinmaksuajat voivat venyä jopa kymmeneen vuoteen.

 • Käteismaksut alennuksilla

Täyden hinnan maksaminen käteisellä voi joskus tuottaa alennuksia. Vaikka tämä edellyttää kiinteistön kokonaishintaa etukäteen, se eliminoi rahoituksen ja korkokulujen tarpeen.

Rakenteilla olevan asunnon ostamisen edut Turkissa

Asunnon ostaminen Turkista sen rakennusvaiheessa tarjoaa useita käytännön ja taloudellisia etuja:

 • Räätälöinti

Ostajat voivat osallistua suunnitteluprosessiin ja valita layoutin, viimeistelymateriaalit, lattiatyypin, kalusteet ja varusteet. Näin varmistetaan, että asunto räätälöidään mieltymystesi mukaan ja säästyy myöhemmin kalliilta muutoksilta.

 • Laatu- ja turvallisuusstandardit

Turkkilaiset rakennusyritykset noudattavat tiukkoja eurooppalaisia ​​standardeja käyttämällä korkealaatuisia materiaaleja, kuten huippuluokan keramiikkaa, lasia, metalliseoksia ja puuta. Valmiille projekteille suoritetaan tiukat tarkastukset standardien noudattamisen varmistamiseksi. Rakennuttajat ovat vastuussa mahdollisten ongelmien ratkaisemisesta.

 • Seisminen turvallisuus

Turkin rakennukset suunnitellaan seismisellä turvallisuudella, paaluperustuksilla ja teräsbetonilla kestämään merkittäviä rasituksia, mikä takaa turvallisemman elinympäristön.

 • Joustava hinnoittelu ja edulliset sijoitusehdot

Rakenteilla olevat asunnot ovat huomattavasti halvempia kuin valmiit, ja niiden hinnat voivat nousta rakennusaikana 20-30 %. Useimmat rakennuttajat tarjoavat korottomia osamaksuja, mikä tekee näistä kiinteistöistä helpommin saavutettavia.

 • Modernit kompleksit

Uusiin rakennuksiin sisältyy usein ylellisiä monimutkaisia ​​mukavuuksia, kuten maisemointi, turvallisuus ja täydelliset infrastruktuuripalvelut, jotka tarjoavat huippuluokan asumiskokemuksen.

Investointi rakenteilla oleviin kiinteistöihin Turkissa tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän räätälöintiä, laatua ja taloudellisia etuja. Kun harkitset edellä mainitut tekijät huolellisesti ja valitset hyvämaineisen rakennuttajan, voit varmistaa arvokkaan sijoituksen ja tarpeisiisi räätälöidyn viihtyisän asuintilan. Etsitpä sitten unelmakotia tai tuottoisaa sijoitusmahdollisuutta, Turkin kiinteistömarkkinoilla on paljon tarjottavaa.

Compare listings

Compare