Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

1K5M-lähestymistapa kiinteistöihin

5W1H in Real Estate

Last Updated on 10 kesäkuun, 2024 by tuula

1K5M-lähestymistapa kiinteistöihin Turkissa

1K5M:n lähestymistapa kiinteistöihin Turkissa vastaa kysymyksiin; Kuka, miksi, missä, mitä, milloin ja miten ostaa kiinteistöjä Turkista.

KUKA 1K5M:ssä

Kuka voi ostaa kiinteistön Turkista?

 • Vain presidentin asetuksella määrättyjen maiden kansalaiset voivat hankkia kiinteistöjä ja rajoitettuja REM-oikeuksia maassamme.
 • Oikeudelliset perusteet ulkomaisten luonnollisten henkilöiden ja oikeushenkilöiden kiinteistön ja oikeuksien hankkimiselle. Maassamme ne on lueteltu kiinteistörekisterilain nro 2644 artikloissa 35 ja 36. Näihin oikeuksiin liittyy lakisääteisiä rajoituksia.
 • Maamme lakien mukaan perustetut yhtiöt, joiden osakkeenomistajina ovat ulkomaiset luonnolliset henkilöt, ulkomaiset yritykset tai kauppayhtiöt. Nämä kaikki ovat ”ulkomaisen pääoman yrityksiä”. He voivat hankkia toimintaansa soveltuvia kiinteistöjä ja rajoitettuja oikeuksia, joista ulkomaiset luonnolliset henkilöt, yritykset tai yhtiöt omistavat vähintään 50 %. Tai joihin edellä mainituilla ulkomaisilla henkilöillä on oikeus nimittää johtajat, vaikka he omistaisivat vähemmän kuin 50 prosenttia osakkeista, on saatava kuvernöörien lupa.
 • Omien maansa lakien mukaisesti perustetut kauppayhtiöt voivat hankkia kiinteistöjä ja rajoitettuja oikeuksia REM:stä. Tämä voi tapahtua vain, jos sovellettavissa laeissa on erityismääräyksiä. Muut oikeushenkilöt tai yhteisöt kuin tällaiset kauppayhtiöt eivät saa hankkia kiinteistöjä eivätkä niille saa luoda rajoitettuja esineoikeuksia.

MIKSI 1K5M:ssä

Miksi sinun pitäisi ostaa omaisuutta Turkista? (Syyt)

 • Etsitpä sitten vakituista asuntoa tai loma-asuntoa, Turkki on loistava sijoituspaikka ulkomaalaisille
 • Turkin talous on yksi maailman vahvimmista. Kiinteistömarkkinat ja sen edut kasvavat nykyään nopeammin kuin koskaan.
 • Kiinteistöjen hinnat Turkissa ovat edelleen erittäin edullisia, ja se tarjoaa laajan valikoiman kiinteistöjä kaikenlaiseen budjettiin.
 • Parempi laatu kuin vastaavat kiinteistöt kilpailevissa maissa.
 • Helppo ostoprosessi, alhaiset kiinteistöverot ja parempi sijoitetun pääoman tuotto.
 • Turkin sijainti, ilmasto, upea luonto, kultaiset rannat, historialliset kohteet ja herkullinen keittiö.
 • Upea historiansa, kulttuurinsa, luontonsa ja ilmastonsa ansiosta Turkki on aina ollut vieraillemme haluttu lomakohde vuosien ajan.
 • Nämä terveen ja onnellisen elämän ominaisuudet ovat nyt tärkeämpiä kuin koskaan tänä aikana, jolloin navigoidaan turvallisesti maailmanlaajuisen pandemian läpi.
 • Vieraanvaraisuus on yksi turkkilaisen kulttuurin merkittävimmistä piirteistä, koska vieraita pidetään ”Jumalan lahjoina.”

MISSÄ 1K5M:ssä

Missä et voi ostaa kiinteistöä Turkista? (Lakirajoitukset)

 • Jos hankittava kiinteistö on ”erityisturvavyöhykkeellä”, vaaditaan lupa sen alueen kuvernööriltä, ​​jossa kiinteistö sijaitsee.
 • Sotilaskielto- ja turvavyöhykkeellä sijaitsevat kiinteistöt on merkitty rekisteriin, ja kiinteistövirastot antavat asiaankuuluvat tiedot.
 • Armeijan kielto- ja turvavyöhykkeillä sijaitsevat kiinteistöt on merkitty kiinteistörekisteriin 81 kaupungissa.
 • Ulkomaalaisten koko maassa hankkiman kiinteistön kokonaispinta-ala on enintään kolmekymmentä hehtaaria
 • Ulkomaista alkuperää olevien luonnollisten henkilöiden hankkiman kiinteistön kokonaispinta-ala; voi olla enintään kymmenen prosenttia alueesta, jolla yksityisomistus on sallittu alueella.
 • Ulkomaista alkuperää olevien luonnollisten henkilöiden ja ulkomaille sijoittautuneiden yhtiöiden on toimitettava se asianomaisen ministeriön hyväksyttäväksi kahden vuoden kuluessa ostamansa rakentamattomasta maasta, joka aikoo rakentaa hanketta.
 • Kiinteistöt, jotka on hankittu sovellettavien lakien ja määräysten vastaisesti ja todettu olevan käytössä vastoin asianomaisen ministeriön ja hallinnon määrittämää hankintatarkoitusta, on takavarikoitava.Myös kiinteistöhankkeisiin, joista ei ole tehty määräajassa hakemuksia asianomaiselle ministeriölle tai joiden hankkeita ei toteuteta määräajassa, on määrättävä luopumisesta. (Yksityiskohtaiset tiedot, kiertokirje nro 2013/15, www.tkgm.gov.tr)

MITÄ 1K5M:ssä

Millaisen asunnon voit ostaa Turkista?

 • Kylätaloista ja huviloista asuntoihin ulkomaalaiset voivat ostaa mitä tahansa kiinteistöä Turkista laillisten rajoitusten puitteissa.
 • Asuinkiinteistöt myytävänä Alanyassa, Turkissa: Määritellään mitä tahansa asumiseen käytettävää kiinteistöä. Esimerkkejä ovat omakotitalot, asunnot, taloyhtiöt, kaksikerroksiset talot, rivitalot ja useamman perheen asunnot, joissa on alle viisi yksittäistä asuntoa.
 • Maata myytävänä Alanyassa, Turkissa: Ulkomaalaiset luonnolliset henkilöt voivat ostaa mitä tahansa kiinteistöä alueilla, joilla yksityisen omaisuuden ostaminen on sallittua. Vakiintuneena yrityksenä meillä on vahva verkosto etsiä ja löytää erilaisia ​​vaihtoehtoja sijoittajillemme. Voit mieluummin ostaa maata ja rakentaa unelmiesi huvilan tai kehittää sijoitussalkkuasi. Vaihtoehdot ovat rajattomat, ja olemme täällä asiantuntemuksemme avulla, jotta voimme varmistaa, että saat tarpeisiisi parhaiten sopivan.
 • Liikekiinteistö myytävänä Alanyassa, Turkissa: Mikä tahansa kiinteistö, jota käytetään yksinomaan liiketoimintaan. Kuten kerrostalot, huoltoasemat, ruokakaupat, hotellit, toimistot, ravintolat, ostoskeskukset ja kaupat. Olemme erittäin kokeneet kiinteistöalan konsulttina, joka opastaa sinua tekemään oikean päätöksen.

MILLOIN 1K5M:ssä

Milloin kannattaa ostaa kiinteistö Turkista? (Ajoitus)

Etsitpä sitten asuntoa loma- tai vuokrasijoitusta varten, sinulla on aina sama kysymys. ”Milloin on paras aika ostaa kiinteistöjä Turkista?”. Vaikka emme olisikaan sijoitusammattilaisia, keskitymme aina taloustietoihin ja kiinteistöilmoituksiin. Joskus haluamasi kiinteistö ylittää budjettisi, ja joskus löydät juuri budjettiisi sopivan kiinteistön. Ajoitus on ratkaisevan tärkeää pysyäkseen markkinoiden laajan liikevaihdon tahdissa. Milloin kannattaa ostaa kiinteistö Turkista?

 • Kiinteistönvälityskausi avautuu keväällä!

  Tilastot eivät valehtele. Maailmanlaajuisesti kerättyjen kiinteistötietojen mukaan kausi avautuu keväällä. Kiinteistönvälittäjät kokevat kiireisimpiä ajanjaksojaan näinä kuukausina. Kun sää on lämpimin, kannattaa tarttua tähän tilaisuuteen, kun koulut ovat kesälomalla. Tietysti asunnon ostamisessa kiinteistökauden aikana on tiettyjä etuja ja haittoja. Olemme listanneet nämä alla auttaaksemme sinua määrittämään sinulle parhaan ajan.

 • Etu: Myynnissä olevien kiinteistöjen määrä on laaja!

  Kiinteistöilmoitukset lisääntyvät jatkuvasti maaliskuun loppua ja huhtikuun alkua kohti. Miksi näin tapahtuu? Selvin syy on se, että sää ei ole keväällä kuuma eikä kylmä. Joten on paljon helpompaa käydä Turkissa ostamassa asuntoa, useimmat myyjät odottavat kevättä tästä syystä.

 • Haittapuoli: Kilpailu!

  Kyllä, monet talot ovat myynnissä kiinteistökaudella, mutta kukaan ei halua ostaa niitä. Kuten sinä, monet kausia odottavat ostajat ovat mahdollisia kilpailijoita suosikkikohteistasi. Luonnollisesti tämä voi aiheuttaa hintojen nousua. Siksi talvella halvempien talojen määrä alkaa lisääntyä keväällä.

 • Etu: Täydellinen aika muuttaa sisään on kesäkuukausina.

  Asunnon muuttaminen on stressaavaa, varsinkin jos on sadetta ja mutaa; tämä stressi moninkertaistuu. Koulujen lomalla ja sään salliessa liikkuminen on paljon helpompaa. Joten löytääksesi unelmiesi talon, sinun tulee pitää silmällä http://www.idealestates.com/. Kevätkuukausina ostaa koti ennen kesää.

 • Haitta: Älä tee väärää päätöstä ajattelemalla, että kausi jää väliin!

  Jos sinulla on pakkomielle: ”Sinun on ostettava asunto ennen koulujen loppumista”, tämä voi olla stressaavaa, ja voit tehdä väärän päätöksen kiirehtimällä. Joten älä panikoi. IDEAL Estates on yhdistänyt tuhansia ihmisiä unelmakoteihinsa, ja me voimme tehdä saman puolestasi. IDEAL Estates on aina mukanasi vuodenajasta riippumatta!

MITEN 1K5M:ssä

Miten voit ostaa kiinteistön Turkista?

 • Ensinnäkin, tutki agentit perusteellisesti varmistaaksesi, että he ovat hyvämaineisia ja sertifioituja. Kuten on ollut tapauksia, joissa luvattomat agentit ovat yrittäneet myydä koteja ulkomaalaisille. Kun voit varmistaa niiden laillisuuden ja tarkistanut agentin vertaisarvioinnin kautta, heidän verkkosivustonsa ja toimistonsa osoitteen. Ota sitten yhteyttä ja kerro hintapisteestäsi ja vaatimuksistasi, sillä heillä voi olla enemmän ilmoituksia kuin mitä he lähettävät.
 • Turkin kodeissa on kolme vaatimusta: ensinnäkin on oltava ”tapu”, joka on omistusoikeus, ”imar”, joka on rakennuslupa, ja ”iskan”, joka on asumistodistus.
Tarkista kiinteistön kaupparekisteritoimistosta
 • On erittäin suositeltavaa tarkistaa kiinteistön kaupparekisteritoimistosta (Tapu Dairesi) varmistaaksesi, että kiinteistön osto on laillinen. Kiinteistörekisteritoimisto voi vahvistaa, onko asiakirjaan liittyviä sakkoja tai velkoja. Kuten ”ipotek”, joka on panttioikeus (kiinnitys) omaisuuteen, josta olisit vastuussa, jos se ostettaisiin.
 • Uusissa rakennuksissa on varmistettava, että omistuskirjan nimi on siirretty urakoitsijalle (jos hän on myyjä) eikä maanomistajalle. Älä luovu varoista; maksa täysimääräisesti vasta sen jälkeen, kun asiakirja on tehty sinun nimissäsi.
 • Asumistodistus ”iskan” todistaa, että koti on asuttava ja rakennettu vaadittujen standardien mukaan. Asumistodistus mahdollistaa lainan saamisen tai kiinnityksen asettamisen kiinteistöön. Ja se on merkitty asiakirjaan merkitsemällä ruutuun ”kat mülkiyeti”, joka tarkoittaa kiinteistön omistusta. Jos ”kat irtifakı” -ruutu on valittuna, se tarkoittaa rakennuksen omistusta, joka ei ole vielä asumiskelpoinen.
Ulkomaalaisille on useita vaatimuksia ostaa asunto Turkista;
 • Jos ulkomaalaiset ostavat kiinteistön itsenäisesti, he tarvitsevat ulkomaisen henkilötunnuksen (yabancı kimlik numarası) ja kääntäjän sekä notaarin vahvistamat käännökset passeistaan. Mutta on myös mahdollista antaa valtakirja ohittaen kaksi ensimmäistä vaatimusta.
 • On myös harvinaista, että sotilaallinen selvitys saattaa olla tarpeen sotilastukikohtien tai strategisten paikkojen läheisyyden vuoksi.
 • Ulkomaalaiset, jotka aikovat ostaa maata, on myös rajoitettu 30 hehtaariin, ja muista, että täällä Turkissa on tiukat säännökset maan rakentamiselle.
 • YourKeyTurkey on Turkin ympäristöministeriön ja kaupunkisuunnittelun pääosaston kiinteistörekisteriviraston laatima upean informatiivinen verkkosivusto ulkomaisille kiinteistön ostajille. Tarkista se osoitteessa www.yourkeyturkey.gov.tr.

Jos haluat lisätietoja 1K5M-lähestymistapa kiinteistöihin, ota yhteyttä edustajaamme.

 

Compare listings

Compare