Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

Omistuskirja menettely

Title Deed Changes

Last Updated on 12 kesäkuun, 2024 by tuula

Omistuskirja menettely muuttui ulkomaalaisille

Aikaisemmin ulkomaalaisten, jotka halusivat ostaa kiinteistöjä Turkista, oli hankittava sotilas yksiköiden hyväksyntä saadakseen omistus oikeus kirjan (Tapu). 8.10.2013 hyväksytty laki kuitenkin poisti hyväksynnän tarpeen muilta saman talon tai tontin asunnoilta sen jälkeen, kun sellainen oli hyväksytty. Hyväksymättömillä tontilla sijaitsevat kiinteistöt vaativat kuitenkin edelleen sotilas luvan. Hyväksyntä prosessi, joka kestää kuusi viikkoa, sisältää arvioinnin kiinteistön sijainnista sekä sotilaallisten ja kansallisten turva vyöhykkeiden läheisyydestä. Omistuskirja menettely muuttui ja teki tästä prosessista nyt paljon nopeamman. Turkin kansalaisten ja ulkomaalaisten välillä ei ole eroa kiinteistö- ja maa rekisteri menettelyjen osto prosessissa. Tällä hetkellä 184 maan kansalaiset voivat hankkia kiinteistöjä Turkista.

Uudet Muutokset

Joulukuussa 2017 sotilaslupaprosessia virtaviivaistettiin julkaisemalla kiertokirje. Turkin kenraali, puolustusministeriö, ympäristö- ja kaupungistumisministeriö, kiinteistörekisteri- ja kiinteistörekisteriosasto sekä ulkoasiainministeriö allekirjoittivat pöytäkirjan ulkomaanmyyntiprosessin yksinkertaistamiseksi. Kiertokirjeessä määriteltiin kaikki Turkin sotilaalliset rajoitusvyöhykkeet ja kansalliset turvavyöhykkeet, jotka sitten kirjattiin kiinteistö rekisteri suunnitelmiin, jotta voidaan selvästi tunnistaa alueet, jotka olivat joko sallittuja tai kiellettyjä ostettavaksi. Tämä tarkoittaa, että ulkomaalaiset ostajat voivat nyt saada omistuskirjan nopeammin  Tapun rekisteritoimistosta mikä lyhentää odotusaikaa 1-2 kuukaudesta muutamaan päivään, koska jokaisen kaupan hyväksyntä kirjataan nyt Kiinteistövirastoon.

Lisätietoja saat ottamalla meihin yhteyttä WhatsAppilla +90 532 777 4 777 tai mihin tahansa kiinteistönvälittäjään verkkosivuillamme. Otamme sinuun yhteyttä 24 tunnin kuluessa haluamallasi tai äidinkielelläsi.

 

Compare listings

Compare