Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

Suositeltu Asunto Myytävänä Kestelissä

featured apartment for sale in Kestel

Last Updated on 4 tammikuun, 2024 by tuula

Suositeltu Asunto Myytävänä Kestelissä – Kolmio Merinäköalalla Alanyassa

Tutustu moderniin ja tilavaan asumiseen Alanyan Kestelissä tällä poikkeuksellisella 2 makuuhuoneen kolmio huoneistolla, josta on upea merinäköala. Sitoutumisestaan laatuun ja ylellisyyteen, tämä tunnetun ja laadukkaan asuinkompleksin sisällä sijaitseva, suositeltu asunto myytävänä Kestelissä tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden niille, jotka etsivät mukavuutta erinomaisella paikalla. Tarkasti valmistettu asunto on erinomainen sijoitusmahdollisuus, joka ilmentää nykyajan asumisen olemusta.

Tämä 90 neliömetrin kokoinen huoneisto tarjoaa runsaan asuintilan, johon kuuluu tilava olohuone, täysin varustettu keittiö, jossa on modernit laitteet, kaksi makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta ja suuri parveke, jolta on vertaansa vailla olevat näkymät Välimerelle ja Taurus-vuorille. Kolmannessa kerroksessa sijaitseva huoneisto maksimoi luonnonvaloa ja takaa valoisan ja kutsuvan ilmapiirin. Muita ominaisuuksia ovat ilmastointi, kaksinkertaiset ikkunat ja satelliitti-tv-järjestelmä, jotka huolehtivat sekä mukavuudesta että viihteestä.

Sijainti

Tämä 2 makuuhuoneen helmi sijaitsee erittäin kysytyllä Kestelin alueella, Alanyassa. Rauhallisuus, luonnon kauneus ja poikkeukselliset palvelut ovat alueella. Kestel on tunnettu rauhallisesta tunnelmastaan, joka tarjoaa täydellisen sekoituksen rentoutumista ja mukavuutta. Kiinteistö sijaitsee lähellä erilaisia palveluita, kuten kauppoja, ravintoloita, kahviloita, supermarketteja, sairaaloita ja kouluja. Lisäksi ranta on vain lyhyen matkan päässä, joten asukkaat voivat paistatella auringossa, nauttia hiekasta ja syleillä merta rauhassa.

Pohjimmiltaan tämä 2 makuuhuoneen kolmio asunto Kestelissä, Alanyassa, on enemmän kuin asunto; se on portti elämäntapaan, jossa moderni mukavuus kohtaa luonnon kauneuden ja luo harmonisen ja ihastuttavan asumiskokemuksen. Älä missaa mahdollisuutta tehdä tästä merkittävästä kiinteistöstä omasi ja nauttia rannikkoelämän viehätysvoimasta.

Älä missaa mahdollisuutta tehdä tästä luksushuoneistosta ihanteellinen kotisi! Ota yhteyttä jo tänään, niin sovitaan kiinteistön katselu, jonka löydät nettisivuiltamme: https://idealestates.com/property/2-bedroom-with-sea-views-in-kestel/

Compare listings

Compare